INZONE H9

Registrer. Reager. Vind

Skærp dine sanser og forbered dig på action. Med vores INZONE H9 gamingheadset kan du fordybe dig i zonen med Spatial Sound og støjreduktion for superskarp hørelse og superskarpe reflekser. Giv din præstation et nøk op, og opdag modstandere, før de ser dig.

GAMING-HEADSETS

INZONE H9 Trådløst støjreducerende gamingheadset

INZONE H9
Billede af INZONE H9 Trådløst støjreducerende gamingheadset

whiteblack

Vejl. Udsalgspris

kr 2.500,00

(VAT)
Prisvinder
Kom før rivalerne med støjreduktion

Oplev superskarp lyd og optimal ydelse med det trådløse INZONE H9-headset til gaming. Med 360 Spatial Sound til gaming og forbedret støjreduktion vil du altid være et skridt foran, og et mere behageligt design sørger for, at du kan spille i længere tid. 

• Fremragende lydkvalitet

• Behagelig gaming i timevis

• Personlig 360 Spatial Sound til gaming

• Fleksibel mikrofon med mute-funktion

• Perfect for PlayStation®5

• Støjreducerende

• INZONE Hub-tilpassede indstillinger

Billede af hvide og sorte INZONE H5-hovedtelefoner taget fra forskellige vinkler.
Træf dit valg

Hvilken af de to farver passer dig bedst – hvid eller sort? Uanset hvilken det er, får du den samme fantastiske lyd og fantastiske funktioner til gaming – alt sammen med et farvetema, der passer til din personlige stil.

Se nærmere på INZONE H9-headsettet
Superskarp lyd, en gamechanger

Se, hvordan vores støjreducerende trådløse INZONE H9-gamingheadset med 360 Spatial Sound hjælper dig med at høre de mest subtile lyde og være den første til at reagere under missioner.

Vær den første, der reagerer, med præcis målregistrering

Hør dem, før de ser dig. Med 360 Spatial Sound til gaming og vores gennemtestede hardwareteknologi kan du registrere, hvor dine modstandere er, og hvor langt væk de er. Selv spillere, der gemmer sig i skyggerne eller bag mure og forhindringer, kan ikke holde sig skjult længe.

Se nærmere på 360 Spatial Sound til gaming

Vores 360 Spatial Sound til gaming, der aktiveres af PC-softwaren INZONE Hub, har en nyudviklet virtualizer til gaming, der gengiver rumlig lyd ud fra multikanalslydsignaler, som spilskaberne havde tænkt det. Med smartphone-appen 360 Spatial Sound Personalizer får du også rumlig lyd optimeret til din øreform for et virkelig personligt gameplay.

Oplev 360 Spatial Sound til gaming

Vil du prøve vores Spatial Sound på dine yndlingsenheder? Tag dine hovedtelefoner på, og fordyb dig. Mærk din modstanders placering, bevægelser med mere.

Avanceret teknologi optimerer akustikken

Vi har designet vores INZONE H9-headset til at vække dit spilsoundtrack til live. En symmetrisk akustisk struktur, der er fleksibel nok til at passe til en række individuelle hovedformer og størrelser, forbedrer lydkvaliteten og den rumlige akustiske præcision.

Alle gaminglyde, autentisk gengivet

Membranen på INZONE H9 er udviklet baseret på vores ekspertise inden for musikhovedtelefoner og har en unik form, der gør det muligt at gengive ekstremt højfrekvente nøjagtigt, såvel som autentiske lave frekvenser, for en fordybende spiloplevelse.

Kraftige basfrekvenser 

Kanaler på huset til INZONE H9 styrer og optimerer lavfrekvent lydgengivelse af kraftfuld baslyd, der får dybe lyde som eksplosioner og motorer til at virke utroligt ægte. Hør dramaet og intensiteten i din gamingverden overalt omkring dig.

Behagelig gaming i timevis

Vi har skabt INZONE H9 til at være ultrakomfortabel, så du kan blive ved med at spille gennem længere sessioner. Headsettet er designet til at være sikkert og stabilt under brug og med minimalt sidetryk, så det kan klare action i timevis.

Slutter sig perfekt om dit hoved

Den brede, bløde pude på hovedbøjlen fordeler vægten ensartet på dit hoved for langvarig komfort.

Sidder tæt omkring dine ører

Ørepuderne med blød læderpolstring er formet til at minimere trykket på dine ører ved at optimere kontakten med siden af dit hoved. Det meget fleksible ørepudemateriale er designet til komfort, stabilitet og lydisolering.

Kun spillet, ingen andre lyde

Fra varmere og PC-blæsere til vejarbejde holder INZONE H9 med støjreduktion de forstyrrende lyde ude, så du kan fokusere på spillet. Vi har inkorporeret den samme Dual Noise Sensor-teknologi, som bruges i vores klasseførende hovedtelefoner i 1000X-serien til uovervindelig gaming.

Fordyb dig, men vær opmærksom 

Gå aldrig glip af vigtige lyde fra omgivelserne som et telefonopkald, en dørklokke eller din partner, der taler, mens du spiller. Ambient Sound-indstilling gør det muligt øjeblikkeligt at skifte mellem støjreduktion og omgivende lyd ved at trykke på en knap på headsettet. 

Mand med INZONE H9-headset ved et skrivebord med skærm og spil på skærmen og taler med en partner i forgrunden til højre
Led dit team til sejr med klar kommunikation

Koordiner missioner klart og beslutsomt. Med en fleksibel boommikrofon med mute-funktion kan du kommunikere ubesværet under spillet med dine medlemmer på holdet.

Boommikrofon, stemmefokuseret

Boommikrofonen af høj kvalitet er formet, så den kan placeres tættere på din mund og sikrer, at du altid bliver hørt tydeligt. Fordi mikrofonen er tovejs, registreres din stemme rent selv under de mest hektiske øjeblikke af et spil.

Nærbillede af INZONE H9, der viser ørepuder og bommikrofon trukket ud til venstre
Logo for Discord Certified
Discord Certified

Dit headset fungerer godt på stemme-, video- og tekstkommunikationstjenesten Discord for problemfri voice chat med venner, mens du spiller online.

Spil uden problemer – ingen ledninger, ingen forsinkelse

Vores INZONE H9 trådløse gamingheadset giver dig friheden til at spille, uden at irriterende kabler kommer i vejen. Og med lav forsinkelse går du aldrig glip af noget med stram lyd- og billedsynkronisering. 

Kæmp dig igennem en hel dag med missioner

Du kan spille hele dagen og natten med op til 32 timers uafbrudt spil fra én enkelt opladning.

Enkelt ovalt design til nem betjening

Vores INZONE H9 har ergonomisk designede kontrolknapper og drejeknapper, så du nemt kan ændre funktioner og justere indstillinger, når du gamer. 

Kontrolfunktioner i venstre side

På venstre ørepude er de vigtigste betjeningsknapper som lydstyrkeknappen, knappen til støjreduktion/Ambient Sound-indstilling og mute af mikrofonen. Du har også bommikrofonen og USB-porten med opladnings-LED.

Venstre ørepude med lydstyrkeknap, knap til støjreduktion/Ambient Sound-indstilling, mute af mikrofonen, boommikrofon og USB-port
Højre ørepude viser placeringen af knappen til spil-/chatbalance samt tænd/sluk-knappen og Bluetooth-knappen.
Kontrolfunktioner i højre side

På højre ørepude er knappen til spil-/chatbalance samt tænd/sluk-knappen og Bluetooth-knappen.

Gør dit gameplay personligt

Vores INZONE Hub PC-software giver dig mulighed for at sætte dit personlige præg på din INZONE H9-oplevelse ved at tilpasse en bred vifte af funktioner, herunder forskellige lyd- og hardwareindstillinger. Finjuster lydfrekvenserne til dit spil for mere klarhed og fordybelse ved hjælp af EQ-funktionen.

Perfect for PlayStation®5

INZONE H9 giver dig mulighed for at nyde den medrivende lyd fra PlayStation® 5's Tempest 3D AudioTech til gaming med et større rumligt udtryk. Fungerer problemfrit med PlayStation®5-konsoller og specielle PS5™-funktioner for forbedret ydelse.

Bæredygtigt design

Vores produkter er ikke bare stilfulde og elegante, de er også miljøvenlige. Pakkematerialet for INZONE H9 indeholder ingen plastik og anvender kun genanvendte materialer og ikke-vævet cellulose for at afspejle Sonys engagement i at reducere vores produkter og praksissers miljømæssige aftryk.

Tre tallerkener med et udvalg af bæredygtige materialer
Gruppebillede, der viser headset, USB-transceiver og ladekabel
Hvad er der i kassen?

Når du åbner emballagen til dit INZONE H9-headset finder du et USB-C-opladningskabel (1,5 m) og en USB-transceiver.

Skærp dine sanser med INZONE-gamingskærme

Vores INZONE-skærme løfter din spiloplevelse og hjælper dig med at yde dit allerbedste.Specifikationer og funktioner

Vær klar til at vinde med premium INZONE H9-gamingheadset fra Sony. Med 360 Spatial Sound til gaming får du kraftigere lyd til din mission.
  • 360 Spatial Sound til gaming for præcis registrering af dine rivaler

  • Blød polstret hovedbøjle og ørepuder i kunstlæder for komfort

  • Dual Noise Sensor-teknologi lukker lyde fra omgivelserne ude

  • Ambient Sound-indstilling gør dig opmærksom på vigtige lyde

  • Boommikrofon for problemfri kommunikation med dit hold

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger