Gaming-udstyr

Gaming-udstyr

Billede af Fnatic VALORANT-teamet på en mørk baggrund med logoet for Fnatic foran Billede af Fnatic VALORANT-teamet på en mørk baggrund med logoet for Fnatic foran

Optimeret for at sikre dig sejren. Skabt med rådgivning fra Fnatic.

Fnatics gaming-færdigheder møder INZONE's teknologiske innovation. Vores teams samarbejdede om at producere INZONE Buds og INZONE H5, som begge er fuldt ud godkendt af professionelle Fnatic-spillere. INZONE blev ikke kun skabt for at give spillerne den teknologi, de skulle bruge for at få en konkurrencemæssig fordel, men også for at hjælpe gamingkulturen med at vokse over hele verden – og derfor er Fnatic den perfekte partner i udviklingen af INZONE-gamingudstyr.

5 bokse viser forskellige statistikker for Fnatic, herunder aktive år og antallet af professionelle gamere, spil, mesterskaber og fans

Fnatic – viser vejen i esport

Fnatic, der blev grundlagt i 2004 med base i London, er et af de mest succesfulde esport-brands nogensinde og har vundet flere af de største turneringer end noget andet hold på jorden. Med hold i London, Berlin, Tokyo og andre steder bliver Fnatic fulgt af mere end 30 millioner fans. En verdensførende, rekordsættende, æradefinerende organisation, som vi er ekstremt stolte over at arbejde sammen med.

Collagebillede af professionelle Fnatic VALORANT-spillere i samarbejde med Sony INZONE-produktionsteamet

Et match designet til sejr

Fnatics arbejde med Sonys ingeniører og produktplanlæggere var afgørende for produktionen af INZONE-serien. Professionelle Fnatic VALORANT- og Apex Legends-spillere testede INZONE-produkter under udviklingen og gav feedback på en række områder, herunder lydkvalitet, komfort, batteritid og latenstid, og Fnatic bekræftede, at slutresultaterne ville være deres foretrukne gaming-udstyr. 

Båret af de bedste

Se, hvilke modeller de professionelle VALORANT-spillere fra Fnatic vælger.

Boasters valg
INZONE Buds

Profilbillede af Boaster, der sætter et par hvide INZONE Buds i ørene

Chronicles valg
INZONE Buds

Profilbillede af Chronicle med et par sorte INZONE Buds, som han peger på med sin venstre hånd

Derkes valg
INZONE H5 og INZONE Buds

Profilbillede af Derke med et par sorte INZONE H5-hovedtelefoner

Alfajers valg
INZONE Buds og INZONE H9

Profilbillede af Alfajer med et par hvide INZONE Buds

Leos valg
INZONE H5

Profilbillede af Leo med et par sorte INZONE H5-hovedtelefoner

INTO YOUR ZONE

Skærp dine sanser, og forbered dig på sejr. Vores INZONE-gamingheadset hjælper dig med at høre mere klart og reagere hurtigere for uovervindelig gaming.
Billede af et par hvide INZONE-hovedtelefoner på en blå og lilla baggrund