NW-ZX500

Flere måder at nyde exceptionel lyd

NW-ZX500 Walkman® understøtter Android™, har Wi-Fi til download og streaming og lader dig nyde virkelig autentisk lyd fra alle dine yndlingsmusikkilder.

Vejl. Udsalgspris

kr 7.500,00

(VAT)
Se, hvad der gør denne Walkman® til noget særligt

Tag et kig på teknologien bag denne gennemført autentiske lyd.

Logoer for lyd i høj opløsning og trådløs lyd i høj opløsning
Høj lydkvalitet
Billede af printplade
Udviklet til overlegen lyd
NW-ZX500 Walkman® i sort, understøtter Android™
Wi-Fi-download og -streaming
USB-ikon
Anvendelighed
Hi-Res Audio-logo
Hver eneste tone, som kunstneren havde tænkt det

Bring din digitale musiksamling op på et nyt niveau med lyd i høj opløsning. Ved at optage og genskabe digital lyd med en højere hastighed end CD (24 bit/96 kHz og derover) giver lyd i høj opløsning dig mulighed for at komme tættere på den oprindelige studieoptagelse.

DSD-logo
11,2 MHz ukomprimeret DSD / PCM 384 kHz

Højeste kvalitet med ukomprimeret 11,2 MHz DSD ved brug af afbalancerede hovedtelefoner og PCM 384 KHz/32-bit-understøttelse.

S-Master HX™-logo
S-Master HX™

Den digitale S-Master HX™-forstærker reducerer forvrængning og støj hen over et bredt frekvensområde for en fyldig og detaljeret lyd.

DSEE Ultimate-logo
DSEE Ultimate™

DSEE Ultimate™ bruger AI-teknologi til at gengive detaljerede lyddetaljer og klare højfrekvente lyde, der ofte går tabt ved lydkomprimering.

Trådløs lyd i høj opløsning 

Nyd musikstreaming i høj kvalitet takket være LDAC, vores førsteklasses trådløse codec. Med 3x bitraten for standard BLUETOOTH®-teknologi kan du nyde en overlegen lytteoplevelse ved al din musik. 

Logoer for trådløs Hi-Res Audio og LDAC
NW-ZX500 Walkman® med afbalanceret output
Afbalanceret output

Et Ø4,4 mm afbalanceret stik forsyner kompatible hovedtelefoner med fuldt adskilte venstre og højre kanaler for mindre støj og klarere lyd.

Udviklet til overlegen lyd

NW-ZX500 Walkman® er præcisionsbygget i materialer og komponenter af højeste kvalitet, så du kan få en exceptionel lydoplevelse.

Fræset aluminiumsramme
Fræset aluminiumsramme

En stiv fræset aluminiumsramme giver stærk modstand over for elektrisk støj, hvilket hjælper NW-ZX500 med at levere klare, kraftfulde bastoner.

Fræset kobberblok

Indeni det kompakte kabinet på denne Walkman® er komponenterne monteret på en fræset blok af kobber. Takket være dens større dimensioner sammenlignet med tidligere modeller, giver blokken mindre modstand og forbedret elektrisk jording til den digitale del, hvilket gør NW-ZX500 i stand til at levere endnu klarere lyd.

Kobberblok før fræsning
FØR FRÆSNING
Kobberblok efter fræsning
EFTER FRÆSNING
Nærbillede af en printplade, hvor FT CAP kan ses
Nyudviklet FT CAP

Den nyudviklede FT CAP (højpolymerkondensator) er personliggjort til Sony og tilpasset af teknikere fra Sony og styrker strømforsyningen til forstærkerblokken for et afbalanceret output. Dette hjælper NW-ZX500 med at levere imponerende vokaler og instrumentering samt kraftfulde bastoner.

Logoer for Bluetooth®, NFC™ og Qualcomm® aptX™ HD
NFC™ One-touch og Bluetooth® for øjeblikkelig tilslutningsmulighed

NFC (Near Field Communication) og Bluetooth® gør det nemt og hurtigt at tilslutte din musik. Hold din NFC-enhed hen mod din NW-ZX500 for uden problemer at oprette forbindelse, og begynd derefter at streame. Ingen NFC? Intet problem. Opret forbindelse via Bluetooth®, og så er du klar. LDAC og aptX™ HD-lydkompatibilitet er tilgængelig.

Vinylprocessor-ikon
Vinylprocessor

Giv varmen og egenskaberne ved vinyl tilbage til dine digitale numre, og lad dig igen fortabe i melodiernes fylde og dynamik på dine foretrukne albummer. Diskret gengivelse af den lavfrekvente resonans, tonearm-modstand og overfladestøj giver en autentisk lydoplevelse.

MQA™-logo
MQA™-filer afspillede og afkodede

Master Quality Authenticated er et lydformat, der komprimerer store studiekvalitetskilder uden hørbare tab, så du nemt kan nyde lyd i høj opløsning på din Walkman.

Wi-Fi-kompatibel for direkte download og streaming

NW-ZX500 understøtter Android™, er Wi-Fi-kompatibel og giver dig endnu flere måder at lytte til din musik. Nyd din yndlingsstreamingtjeneste og musikapps direkte på din Walkman eller forbind til en pc for at få adgang til din musiksamling.

Sidevisning af NW-ZX500, hvor USB Type-C™-porten kan ses
USB Type-C™-port

NW-ZX500 har en USB Type-C™-port for nem tilslutning til en lang række enheder.

Billede af kassettebånd
Brugergrænseflade med kassettebånd

NW-ZX500 har en speciel brugergrænseflade og screensaver med kassettebånd. Det synlige kassettebånd på din Walkman®-skærm afhænger af codec for den musik, du lytter til.

Ikon for 20 timers batterilevetid
20 timers batterilevetid

Nyd op til 20 timers mp3-afspilning med 128 kbps eller op til 18 timers FLAC-lydafspilning i høj opløsning med 96 KHz.

NW-ZX500 Walkman med stort berøringspanel
Større berøringspanel for nemmere betjening

3,6" berøringspanelet på NW-ZX500 er 16 % større end berøringspanelet på forgængeren NW-ZX300. Det har aldrig været nemmere at administrere og nyde din musik.

Sidevisning af NW-ZX500 Walkman, hvor SD-kortstikket kan ses
Lagerkapaciteten kan udvides til utallige afspilningslister

Ud over den indbyggede 64 GB hukommelse er der også plads til et SD-kortstik, så du kan tage selv de største musiksamlinger med på farten.

Kompakt, praktisk størrelse

NW-ZX500 Walkman leverer lyd af høj kvalitet i en kompakt enhed – så du kan tage din yndlingsmusik med dig overalt. 

Førsteklasses design

Det kurvede kabinet i aluminium i høj kvalitet på NW-ZX500 er designet til at hvile komfortabelt i din hånd og til at glide nemt ned i din lomme.

Sidevisning af NW-ZX500 Walkman med panelkontroller
Intuitive betjeningsknapper på siden

Få nem adgang til afspilning/pause, musikvalg og juster lydstyrken fra bekvemt placerede sidepanelkontroller.

Så fordybende. Så ægte.

Overgiv dig til lyden overalt omkring dig. Så virkelighedstro som hvis du var til livekoncert eller i studiet med kunstneren. Med 360 Reality Audio har musik aldrig været så fordybende og ægte. NW-ZX500-serien lader dig nyde 360 Reality Audio.

Specifikationer og funktioner

NW-ZX500 er præcisionsteknik, kompatibel med lyd i høj opløsning og udviklet til at levere ægte autentisk lyd fra en lang række musikkilder. Med Android™ og Wi-Fi kan du nyde dine foretrukne streaming- og musikapps på din Walkman®, eller du kan forbinde til din pc for at få adgang til din musiksamling. Det har aldrig været lettere at lytte til din yndlingslyd.
  • Kompatibel med lyd i høj opløsning

  • S-Master HX™-digitalforstærker, der giver en ren lydkvalitet

  • DSEE HX™-opskalering genskaber kvaliteten i komprimerede filer

  • 4.4 φ afbalanceret output for mindre støj og klarere lyd

  • Brug Wi-Fi til at streame og downloade musik med dine foretrukne Android-apps

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger