PREMIUM

A50 Walkman® A Series

NW-A50 SERIES
Billede af A50 Walkman® A Series

blueblack

16 GB

NW-A55L

Vejl. Udsalgspris

kr 1.900,00

(VAT)
Billeder af A50 Walkman® A Series
Billeder af A50 Walkman® A Series
Billeder af A50 Walkman® A Series
Billeder af A50 Walkman® A Series
Billeder af A50 Walkman® A Series
Billeder af A50 Walkman® A Series
h.ear-logo
Hør dine farver

Få harmoni i dit liv med farverne i h.ear-udvalget. Med fem farver er der mindst én, der passer perfekt til din stil og dit liv.

Find din stil. Nyd bedre lyd.

NW-A50 leverer kvalitetslyd i høj opløsning, med et førsteklasses praktisk design, og lydopskalerering med forbedret DSEE HX og vinylprocessor.

Farver i harmoni

Det nye h.ear-sortiment kommer i farver, der passer perfekt til din livsstil. Tonerne arbejder med et spektrum af nuancer og forskellige farver. Prøv dem med dit yndlingstøj, og det hele virker bare – ubesværet harmoni.

Hør forskellen
Logo for lyd i høj opløsning med 24-bit- og 16-bit-ikoner

3,2x mere data overføres

Nyd en førsteklasses lyd i høj opløsning

Få følelsen af, at artisten spiller lige foran dig med lyd i høj opløsning, der er bedre end i CD-kvalitet, og som pålideligt gengiver selv de mindste nuancer i studiekvalitet.

DSD-ikon
 DSD-afspilning

Oplev den naturlige lyd og de intense detaljer i DSD-lydformater, takket være NW-A50-seriens PCM-konvertering i høj kvalitet.

DSEE HX-logo
Opskalering af lyden med den nye DSEE HX 

Bring selv voldsomt komprimeret lydformater tilbage til en naturtro oplevelse med vores avancerede DSEE HX-processor, der bruger AI til nøjagtig analyse af sangtype, instrumentering og musikgenrer. 

S-Master HX™-ikon
S-Master HX™ er optimeret til lyd i høj opløsning 

Nyd alle nuancerne i din musik med S-Master HX™, der leverer lyd i høj opløsning i maksimal kvalitet med reduceret forvrængning og støj.

Præcisionsforarbejdet til overlegen lyd
Hård fræset aluminiumsramme for forbedret lydkvalitet

Den førsteklasses fræsede aluminiumsramme leverer overlegen hårdhed for lav impedans og klar, stabil lyd og solid bas.

Avanceret lodning med guld for klarere lyd

Guldets fremragende konduktivitet sikrer det absolut mindst mulige signaltab. En førsteklasses, blyfri lydkvalitetslodning med en lille smule guld forbinder NW-A50's kredsløb til batteriet for klarere lyd og vokaler. 

Lodning med guld
Guldbelagt printplade
GULDBELAGT PRINTPLADE
Kontaktfjedre
kontaktfjedre
Guldbelagt printplade og kontaktfjedre sikrer en lav impedans

NW-A50s indbyggede printplade og kontaktfjedre som forbinder printpladen til aluminiumsrammen, er begge guldbelagte. Det giver en kraftfuld baslyd og klarere mellemtoneleje.

Elegant buet design, og udviklede knapper

Ergonomisk at holde på, og med et førsteklasses buet aluminiumskabinet, ligger NW-A50 perfekt i hånden. De intuitive knapper på siden gør det nemt at styre din musik. Knapperne til afspilning, musikvalg og lydstyrke på sidepanelet er formet og placeret til nem betjening. 

Tidligere knapdesign
TIDLIGERE DESIGN
Nyt kabinet og knapdesign
NYT KABINET OG KNAPDESIGN
LDAC BLUETOOTH®-ikon
Bedre BLUETOOTH®-streaming 

LDAC™ bruger en almindelig BLUETOOTH®-forbindelse, men overfører med en maksimal hastighed på op til 990 kbps – cirka tre gange hurtigere end andre lydprofiler. Resultatet er forbedret trådløs lytning, der ligger tættere på kunstnerens hensigt. Fuld kompatibilitet med aptX™ HD-lyd bliver tilgængelig med en firmwareopdatering.

Støjreduktion mindsker baggrundsstøj

Vil du være alene med dine sange? Aktiver støjreduktion, så vil de kompatible IER-NW500N/NE-hovedtelefoner arbejde sammen med NW-A50-serien for at lukke omgivelsernes lyde ude. 

Med Ambient Sound-tilstand kan du høre de vigtige lyde

Når du bruger de kompatible IER-NW500N/NE-hovedtelefoner, kan du aktivere Ambient Sound-tilstand, så du kan høre lyde udefra, mens du hører musik.

USB DAC-funktion
Musik spillet på din computer lyder endnu bedre med USB DAC-funktionen 

Brug din NW-A50-serie som en USB DAC (Digital-Analogue Converter) ved at parre den med en PC eller Mac. Når den er forbundet og aktiveret med det medfølgende USB-kabel, erstatter NW-A50-serien din computers almindelige lydbehandling med dens egen hardware-behandling.

LDAC-ikon
BLUETOOTH®-modtager giver musikken på din smartphone et boost

Stream musik gennem NW-A50 via Bluetooth® og en smartphone-forbindelse, og giv al din musik et NW-A50 boost. Yndlingsnumre vil drage fordel af S-Master HX og DSEE HX-opskalering samt vinylprocessor og equaliser.

Specifikationer og funktioner

Løft musikken til næste niveau med den utrolige gengivelse fra High-Resolution Audio og farver, der passer til din stil. NW-A50 er fremstillet i et præcist design med kvalitetsdele som f.eks. en solid, fræset aluminiumsramme og blyfri lydkvalitetslodning og en smule guld, der giver krystalklar lyd. Forbedret DSEE HX gendanner komprimerede lydfiler, og du kan streame via BLUETOOTH® med LDAC, der bevarer detaljerne i hvert nummer.
  • Kompatibel med lyd i høj opløsning

  • S-Master HX™-digitalforstærker, der giver en ren lydkvalitet

  • DSEE HX Al analyser sangtypen og genopretter komprimerede lydfiler

  • BLUETOOTH®-teknologi med LDAC bevarer den trådløse lydkvalitet

  • BLUETOOTH®-modtager

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger