PREMIUM

A100 Walkman® A-serien

NW-A100 SERIES
Billede af A100 Walkman® A-serien

greenblueblack

16 GB

NW-A105

Vejl. Udsalgspris

kr 3.000,00

(VAT)
Billeder af A100 Walkman® A-serien
Billeder af A100 Walkman® A-serien
Billeder af A100 Walkman® A-serien
Billeder af A100 Walkman® A-serien
Billeder af A100 Walkman® A-serien
Billeder af A100 Walkman® A-serien
Billeder af A100 Walkman® A-serien
Billeder af A100 Walkman® A-serien
Billeder af A100 Walkman® A-serien
Billeder af A100 Walkman® A-serien
h.ear-logo
Karakteristisk design
Logoer for lyd i høj opløsning og trådløs lyd i høj opløsning
Lyd af høj kvalitet
Billede af printplade
Førsteklasses teknik
NW-A100 Walkman med Wi-Fi-download og -streaming
Wi-Fi-download og -streaming
NW-A100 Walkman med sidepanelkontroller
Design og brugervenlighed
h.ear-logo
Forskelligheder bringer os sammen

Det nye h.ear-udvalg bringer forskellige farver sammen i harmoni og skaber uventede kombinationer, hvor hvert element har sin egen plads og komplimenterer hinanden.

Farver i harmoni

Det nye h.ear-udvalg fås i farver, der passer perfekt til din livsstil. Tonerne arbejder med et spektrum af nuancer og forskellige farver. Prøv dem med dit yndlingstøj, og det hele virker bare – ubesværet harmoni.

Lyd af høj kvalitet

Fra kompatibilitet med lyd i høj opløsning til digital opskalering – den nye NW-A100-serie er designet til at bringe det bedste frem i din musik.

Hi-Res Audio-logo
Kompatibel med lyd i høj opløsning

Nyd de fineste nuancer i studiekvalitet med lyd i høj opløsning, som er bedre end CD-kvalitet. Kærlighed til musik forener hver eneste komponent, fra signal til højttaler, så det føles, som om kunstneren optræder lige foran dig.

S-Master HX™-logo
S-Master HX™ 

Nyd alle nuancerne i din musik med S-Master HX™-digitalforstærker, der leverer lyd i høj opløsning i maksimal kvalitet med reduceret forvrængning og støj.

Logo for DSEE Ultimate
DSEE Ultimate™

DSEE Ultimate™ bruger AI-teknologi til at gengive de detaljerede lyddetaljer og klare højfrekvente lyde, der ofte går tabt ved lydkomprimering.

DSD-logo
DSD-afspilning

Oplev den naturlige lyd og de intense detaljer i DSD-lydformater op til 11,2 MHz takket være NW-A100-seriens PCM-konvertering i høj kvalitet.

Trådløs lyd i høj opløsning 

Nyd musik i høj kvalitet med lyd i høj opløsning takket være LDAC, vores førsteklasses trådløse codec. Med 3x bithastighed i forhold til standard BLUETOOTH®-teknologi kan du nyde en overlegen lydoplevelse i al din musik. 

Logoer for Bluetooth® , NFC™ og Qualcomm® aptX™ HD
NFC™ One-touch og Bluetooth® for øjeblikkelig tilslutningsmulighed

NFC (Near Field Communication) og Bluetooth® gør det nemt og hurtigt at tilslutte din musik. Hold din NFC-enhed hen mod din NW-A100 for uden problemer at oprette forbindelse, og begynd derefter at streame. Ingen NFC? Intet problem. Opret forbindelse via Bluetooth®, så er du klar. LDAC og aptX™ HD-lydkompatibilitet er tilgængelig.

Førsteklasses teknik

Alle materialer og komponenter i NW-A100 er blevet valgt med ét mål for øje – at skabe en helt exceptionel lydoplevelse.

Hård fræset aluminiumsramme for forbedret lydkvalitet

Den førsteklasses fræsede aluminiumsramme leverer overlegen hårdhed for lav impedans og klar, stabil lyd og solid bas.

Printplade med filmkondensator
Filmkondensator

Filmkondensatorer i høj kvalitet bruges i forstærkerfasen til at hjælpe NW-A100-serien med at realisere gennemsigtige, ekspansive høje toner og naturlig lyd.

Printplade med modstand til fin lyd
Modstand til fin lyd

Den overflademonterede modstand til fin lyd sikrer en ensartet, effektiv strømdistribution til kredsløbets komponenter for ensartet lydkvalitet.

Optimeret printkortlayout
Optimeret printkortlayout

Printpladens opbygning er blevet optimeret ved at opdele lydblokken (markeret med rød) og strøm-/digitalblokken (blå) for at sikre, at lydkvaliteten er upåvirket af digital støj.

Avanceret lodning med guld for klarere lyd

Guldets fremragende konduktivitet sikrer det absolut mindst mulige signaltab. En førsteklasses, blyfri lydkvalitetslodning med en lille smule guld forbinder NW-A100-seriens kredsløb til batteriet for klarere lyd og vokaler.

Avanceret lodning med guld
Wi-Fi-kompatibel for direkte download og musikstreaming

NW-A100-serien understøtter Android™, er Wi-Fi-kompatibel og giver dig endnu flere måder at lytte til din musik. Nyd din yndlingsstreamingtjeneste og musikapps direkte på din Walkman eller forbind til en pc for at få adgang til din musiksamling.

Designet til ren musiknydelse

NW-A100-serien er ergonomisk og nem at bruge og gør det endnu mere behageligt at lytte til musik på farten end nogensinde før.

Designet til komfort

NW-A100-serien har slanke kurver og en mat finish og er designet til at føles behagelig i din hånd.

Større skærm, kompakt størrelse

NW-A100-serien har en større skærm end sin forgænger, NW-A50, men huset er næsten identisk i størrelsen. Så du kan nyde godt af nemmere adgang til din musik uden at gå på kompromis med komforten.

Praktiske sidekontroller

Med de smarte sidekontroller kan du vælge dine yndlingsnumre og justere lydstyrken uden at tage den ud af lommen.

USB Type-C™-port

NW-A100-serien har en USB Type-C™-port for nem tilslutning til en lang række enheder.

Ikon for microSD-kort
Hukommelsen kan udvides

Udvid den allerede store hukommelse på din NW-A100-serien med et microSD-kort – sæt et i stikket for at nyde uendelige afspilningslister og selv de største musiksamlinger på farten.

Batteriikon
Op til 26 timers batterilevetid

Når den er fuldt opladet, kan du nyde op til 26 timers musikafspilning ved afspilning af mp3'er med 128 kbps. Perfekt til den daglige pendling eller bare til at være udenfor.

Vinylprocessor-ikon
Vinylprocessor

Giv varmen og egenskaberne ved vinyl tilbage til dine digitale numre. Diskret gengivelse af den lavfrekvente resonans, tonearm-modstand og overfladestøj giver en autentisk lydoplevelse.

MQA™-logo
MQA™-filer afspillede og afkodede

NW-A100-serien kan afspille og afkode MQA™-filer, så du kan afspille endnu mere musik i tabsfri kvalitet.

Walkman 40-års-jubilæumspakke

For at fejre 40-års jubilæet for den banebrydende TPS-L2 Walkman, den første bærbare kassettebåndafspiller fra Sony, har vi lavet en eksklusiv Walkman 40-års jubilæumspakke.

Gå tilbage i tiden med det bløde TPS-L2-etui

Etuiet er en sjov tilføjelse til jubilæumspakken, der ikke kun hjælper med at beskytte din NW-A100 Walkman mod støv og ridser – det får den også til at ligne TPS-L2, den originale Walkman® fra 1979. Især når det kombineres med brugergrænsefladen med kassettebånd.

NW-A100 Walkman i blødt TPS-L2-etui
Indhold i Walkman 40-års jubilæumspakken
Hvad er der i kassen?

Kassen er baseret på den originale TPS-L2-indpakning, og indeni er der en NW-A100 Walkman, komplet med 40-års jubilæumslogo på bagsiden, sammen med et specielt blødt etui i stil med den ikoniske TPS-L2. Der medfølger også to Walkman 40-års jubilæumsklistermærker.

Brugergrænseflade med kassettebånd 

Som en hyldest til den ikoniske TPS-L2 har NW-A100-serien en speciel brugergrænseflade og screensaver med et kassettebånd. Det synlige kassettebånd på din Walkman®-skærm afhænger af codec for den musik, du lytter til.

NW-A100 Walkman med brugergrænseflade med kassettebånd
Så fordybende. Så ægte.

Overgiv dig til lyden overalt omkring dig. Så virkelighedstro som hvis du var til livekoncert eller i studiet med kunstneren. Med 360 Reality Audio har musik aldrig været så fordybende og ægte. NW-A100-serien lader dig nyde 360 Reality Audio.

Specifikationer og funktioner

Med lyd i høj opløsning og farver, der passer til din livsstil, lader NW-A100 med Android™ dig nyde dine yndlingstreaming- og musikapps direkte på din Walkman® – eller du kan forbinde til din pc for at få adgang til din musiksamling. Det har aldrig været lettere at lytte til din yndlingsmusik.
  • Bring harmoni ind i dit liv med farverne i h.ear-udvalget

  • Kompatibel med lyd i høj opløsning

  • S-Master HX™-digitalforstærker, der giver en ren lydkvalitet

  • DSEE HX Al analyser sangtypen og genopretter komprimerede lydfiler

  • Brug Wi-Fi til at streame og downloade musik med dine foretrukne Android™-apps

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger