TRUE WIRELESS

WF-C500 True Wireless-hovedtelefoner

WF-C500
Billede af WF-C500 True Wireless-hovedtelefoner

orangegreenwhiteblack

Vejl. Udsalgspris

kr 600,00

(VAT)
Kom tættere på WF-C500-hovedtelefonerne
En mere behagelig lytteoplevelse

Med vores Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) genetableres højfrekvent lyd og fin fade-out-lyd i nummeret for en mere autentisk musikoplevelse. Du kan også tilpasse musik efter behov ved hjælp af EQ-indstillingen i Sony | Headphones Connect-appen.

Logo for DSEE

Gør din musik mere naturlig

Når en original musikkilde komprimeres, mister den de højfrekvente lyde, der giver detaljer og fylde i et spor. Vores Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) gendanner disse og skaber lyd i høj kvalitet, der er mere tro mod den originale optagelse.

Din lyd, præcis som du ønsker den

Tilpas lyden, så den passer til dig. Vælg mellem en række forudindstillinger for at matche lydkvaliteten med den musikgenre, du lytter til. Eller opret og gem dine egne forudindstillinger med EQ Custom-funktionen på Sony│Headphones Connect-appen.

Illustration, der viser hvordan lyden tilpasses ved hjælp af EQ-funktionen i Sony Headphones Connect-appen
Små og lette med god pasform

Øretelefonerne er små og passer sikkert og behageligt i dine ører. Den afrundede form uden kanter gør dem til en fornøjelse at have på, så du kan fokusere på det, der betyder noget – din musik.

Ergonomisk design

Siden introduktionen af verdens første in-ear-hovedtelefoner i 1982 (MDR-E252) har vi undersøgt store mængder data relateret til øreformer rundt om i hele verden. WF-C500 er et produkt af denne forskning og kombinerer en form, der passer til ørets hulrum, med et nyt ergonomisk design for en mere stabil pasform.

Illustration, der viser hvordan WF-C500-øretelefoner sidder godt i øret.
Etui i lommeformat, som du kan tage med overalt

Det cylinderformede opladningsetui er ekstremt lille og let at have med i lommen eller tasken, så du kan tage dine øretelefoner med dig overalt. Dets gennemskinnelige låg med en tekstur som matteret glas giver etuiet et stilfuldt, luksuriøst udseende.

Sorte WF-C500-øretelefoner set forfra
Nem knapbetjening

Knapperne på WF-C500-hovedtelefonerne giver dig mulighed for at afspille, stoppe eller springe gennem numre og justere lyden – og de giver også en nem adgang til din smartphones stemmeassistent og gør det nemt at foretage og modtage opkald håndfrit.

Ikon for håndfrit opkald
Nemmere, tydeligere håndfri opkald

Samtalen flyder frit med nemme håndfri opkald, nu klarere end nogensinde med en indbygget mikrofon i høj kvalitet. Du behøver ikke engang at tage din telefon op af lommen.

Ikon for kompatibel med stemmeassistent
Kompatibel med stemmeassistent

Et enkelt tryk på en knap forbinder dig øjeblikkeligt til din smartphones stemmeassistent, så du kan få rutevejledning, afspille musik og kommunikere med kontakter.

Fast Pair-ikon
Find dine hovedtelefoner med Fast Pair

Fast Pair gør det let at parre hovedtelefoner med Android™-enheder. Med et enkelt tryk giver WF-C500 mulighed for hurtig Bluetooth®-parring med dine Android™-enheder. Og du kan nemt finde ud af, hvor du har efterladt dine hovedtelefoner, ved at ringe til dem eller tjekke deres sidste kendte placering på din smartphone. 

Swift Pair-ikon
Nem tilslutning til din PC med Swift Pair

Med Swift Pair er det nemt at parre dine WF-C500-hovedtelefoner med din Windows 10-computer via Bluetooth®. Der vises en vejledning på Windows 10-enheder i nærheden, når parringstilstand er valgt.

10 timer + 10 timer batteri-ikon
Lyt hele dagen, og oplad på få minutter

Nyd op til 20 timers afspilning takket være det praktiske opladningsetui. Og hvis du har travlt, giver hurtigopladning på 10 minutter dig op til en times ekstra afspilningstid.

Ikon for IPX4
Dråber og sved er ikke noget problem

Med en IPX4-klassificering for vandafvisning bliver disse hovedtelefoner ikke stoppet af dråber og sved – så du kan blive ved med at bevæge dig til musikken.

Ikon med en enkelt øretelefon
Én øretelefon, ideelt til multitasking

Hvis du vil lytte til din musik og stadig kunne føre en samtale, skal du bare tage den ene øreprop fra opladningsetuiet og bruge den som du plejer.

TBC

(A) Konventionel L to R Relay BT Transmission. (B) WF-C500 L/R Simultaneous BT Transmission.

Stabil, pålidelig Bluetooth®-tilslutning 

En Bluetooth®-chip, der transmitterer lyd til højre og venstre øre samtidig, sikrer i kombination med optimeret antennedesign en stabil forbindelse og enestående afspilning. Lav forsinkelse på lyd gør dem også gode til at se video.

Certificerede hovedtelefoner – en bedre oplevelse

Med 360 Reality Audio-certificerede hovedtelefoner og Sony | Headphones Connect-appen kan du optimere din oplevelse ved at analysere din øreform og nyde den ultimative omsluttende musikoplevelse.

Billede af tre skåle med bæredygtige materialer
Bæredygtigt design

Vores produkter er ikke bare stilfulde og elegante, de er også miljøvenlige. Der er ikke plast i emballagen til WF-C500, hvilket afspejler Sonys engagement i at reducere miljøpåvirkningen fra vores produkter og processer.

Specifikationer og funktioner

Oplev friheden ved Bluetooth®-forbindelse med vores kompakte WF-C500 True Wireless Bluetooth®-øretelefoner. Kombinerer lyd i høj kvalitet med lang batterilevetid, lydtilpasning, brugervenlighed og vandafvisning til musikunderholdning overalt.
  • DSEE™ gendanner højfrekvent lyd og fin fade-out-lyd tabt ved komprimering

  • Finjuster din lyd med Sony | Headphones Connect-appen

  • 10 timers batterilevetid – samlet 20 timer med opladningsetui

  • Vand- og svedsikker med IPX4-klassificering

  • Valgfri brug af kun én øretelefon

DRIVERENHED
5,8 mm
FREKVENSKURVE (BLUETOOTH®-KOMMUNIKATION)
20 Hz-20.000 Hz (44,1 kHz sampling)
DSEE
Ja
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger