Billeder af "Shotgun"-mikrofon
Billeder af "Shotgun"-mikrofon
Billeder af "Shotgun"-mikrofon
Billeder af "Shotgun"-mikrofon
Billeder af "Shotgun"-mikrofon

Funktioner

Tre retningstilstande

Avanceret digital signalbehandling gør det muligt at tilbyde tre skiftbare retningsmønstre i en alsidig mikrofon: super retningsbestemt, envejs og retningsuafhængig.

Se detaljer (YouTube-link)

Super retningsbestemthed i en kompakt mikrofon

Otte højtydende mikrofonenheder arbejder med en nyudviklet bølgeformende algoritme for at give ekstremt præcis retning, der effektivt afviser lyd, som ikke er på aksen. Alt dette opnås i en relativt kompakt mikrofon, der kun er 99,3 mm lang.

Fantastisk lyd med lav støj

Lydsignalet overføres direkte til kameraet i digital form, så der ikke sker forringelse, hvis det er forbundet via Multi Interface-tilbehørsskoen på et kompatibelt kamera, der har et indbygget brugergrænseflade for digital lyd. En enkel kontakt giver kompatibilitet med en lang række kameraer ved hjælp af en analog brugergrænseflade.

Ledningsfri forbindelse

Klik blot mikrofonen ind i Multi Interface-tilbehørsskoen på et kompatibelt kamera for direkte strøm- og lydforbindelse uden behov for ekstra kabler eller batterier. Sonys Multi Interface-tilbehørssko giver intelligente tilslutningsmuligheder og styring af en række tilbehør, hvilket givet maksimal fleksibilitet og mobilitet til optagelse med α-systemet.

Mekanisk støjreduktion

Under brug minimerer et avanceret stød- og vibrationsundertrykkende design lavfrekvent støj eller brugsstøj, der ellers kan nedsætte lydkvaliteten. Fraværet af tilslutningskabler betyder også, at ingen støj kan overføres til mikrofonen mekanisk via kabler og stik.

Filtrer effektivt for for klar lyd

Et low-cut-filter, der udelukker subsonisk støj, er implementeret gennem digital signalbehandling, hvilket maksimerer lydkvalitet i optagelsesfasen og derved reducerer behovet for kompleks efterbehandling.

Vigtige kontroller

Optagelsesniveaukontrol, analog udgang for kompatibilitet med en lang række kameraer, og en dæmper, der gør det nemt at indstille de optimale signalniveauer, bidrager alt sammen til denne mikrofons alsidighed. Dette niveau af kontrol kan bidrage til nem, stressfri efterbehandling.

Vindskærm medfølger

ECM-B1M er udstyret med en pelslignende vindskærm, der kan reducere vindstøj, når du optager udendørs.

Kompatibilitetsoplysninger

 

Gå til siden

Specifikationer

  • Kompakt, letvægtsdesign, 99,3 mm (4 tommer) lang og 77,3 g (2,8 oz)

  • Optagelsesmønster: Super retningsbestemt/Envejs/Retningsuafhængig (valgbar)

  • Digital brugergrænseflade kompatibel med Multi Interface-tilbehørssko for klar lyd

  • Omfattende manuel styring for optimal lydoptagelse

  • Vindskærm medfølger

Få mere at vide om energibesparende funktioner og vores engagement i miljøet for en mere bæredygtig fremtid Besøg vores øko-websted

Anmeldelser

Brugerne siger