Billeder af Lodret greb
Billeder af Lodret greb
Billeder af Lodret greb
Billeder af Lodret greb
Billeder af Lodret greb
Billeder af Lodret greb
Billeder af Lodret greb

Funktioner

Nem betjening i lodret position

VG-C4EM har næsten de samme betjeningskontroller som kamerahuset. Placeringen, størrelsen og formen på knapperne er optimeret og i det samme materiale som på kamerahusene på α9 II og α7R IV. Derfor er følelsen af funktion, placering og betjening den samme som på kamerahuset, når kameraet holdes lodret.

Fast og sikkert greb

Grebets geniale design lader dig holde godt fast på kameraet. Det lodrette greb lader dig nemt tage billeder og nyde det, uanset om du holder kameraet lodret eller vandret, hvilket gør det nemmere at koncentrere sig om motivet og kompositionen.

Effektiv varighed af betjening fordoblet

VG-C4EM kan rumme et eller to NP-FZ100-batterier. Ved brug af to batterier kan kameraet bruges næsten dobbelt så længe som med ét batteri. Resterende batteristrøm vises på LCD-skærmen i inddelinger på 1 %. Når et batteri løber tør, skifter kameraet automatisk til det andet, hvilket tillader kontinuerlig betjening.

Genoplad batterier, eller forsyn med strøm via USB

Batterierne i det lodrette greb kan genoplades via kameraets USB-port uden at fjerne grebet fra kameraet. Til længerevarende kamerabrug kan der tilføres ekstra strøm direkte til kameraet gennem kameraets USB-port ved hjælp af et mobilbatteri eller en AC-adapter til at supplere batteristrømmen.

Let, men hårdført kabinet i magnesiumlegering

Den ydre del af VG-C4EM er fremstillet af den samme magnesiumlegering, der er brugt til kabinettet på α9 II og α7R IV, for at give den samme stabilitet som selve kameraet og samtidig holde den samlede vægt og størrelse på et minimum.

Pålidelig modstandsdygtighed over for støv og fugt

Kameragrebet har det samme tætningsmateriale som kamerahuset til at holde støv og fugt ude. Dette forbedrer pålideligheden af kamerasystemet.

Bemærk

Samtidig installation af denne enhed med LA-EA2/EA4-monteringsadapter understøttes ikke. Hvis begge er installeret på samme tid, gør den smalle plads mellem enheden og objektivets monteringsadapter det svært at holde grebet. 

Kompatibilitetsoplysninger

 

Gå til siden

Specifikationer

  • Mål (B × H × D): Ca. 128,8 x 108,9 x 67 mm (5 1/8 x 4 3/8 x 2 3/4 tommer)

  • Vægt: Ca. 290 g (10,2 oz)

  • Batteritype: NP-FZ100

Få mere at vide om energibesparende funktioner og vores engagement i miljøet for en mere bæredygtig fremtid Besøg vores øko-websted

Anmeldelser

Brugerne siger