Vejl. Udsalgspris

kr 1.900,00

(VAT)
Billeder af Trådløs radiomodtager
Billeder af Trådløs radiomodtager
Billeder af Trådløs radiomodtager
Billeder af Trådløs radiomodtager
Billeder af Trådløs radiomodtager
Billeder af Trådløs radiomodtager

Funktioner

Opret nemt forbindelse mellem trådløs radiofjernbetjening og blitzenheder

Nyd pålideligheden og fleksibiliteten ved radiostyret trådløs udløsning af blitz og kamera, selv i meget lyse omgivelser eller rundt om forhindringer, hvilket letter vanskelige billeder og store optagelsesområder (30 m). FA-WRR1 trådløs radiomodtager muliggør pålidelig udløserfunktion i kombination med den trådløse FA-WRC1M radiofjernbetjening.

Få mere at vide om den trådløse radiofjernbetjening

Nem parring med trådløs radiofjernbetjening

Parring af flere FA-WRR1 radiomodtagere med den trådløse FA-WRC1M radiofjernbetjening er designet til at gå hurtigt, så du kan bruge mindre tid på at stille op og mere tid på at tage billeder. Du skal blot holde tænd/sluk-knappen på modtageren nede i et par sekunder for at starte parringstilstand, og derefter kan du tilføje hver modtager til radiofjernbetjeningen.

Trådløse egenskaber, der kan stå distancen

FA-WRC1M trådløs radiofjernbetjening og FA-WRR1 trådløs radiomodtager har en maksimal rækkevidde på 30 m, så du kan lave fleksible opsætninger med flere trådløse blitzenheder over et stort område, herunder kan du også placere blitzen bagved kameraet på en måde, som ikke ville være mulig med et almindeligt infrarødt system.

Fjernudløs flere kameralukkere

Brug flere kameraer for at fotografere motiver fra forskellige vinkler på samme tid. Brug VMC-MM1 multiterminalkabler (sælges separat) til at tilslutte flere modtagere til flere kameraer, og den trådløse FA-WRC1M radiofjernbetjening til at udløse flere kameralukkere samtidigt.

Fjernbetjening til eksterne blitzenheder

Brug med FA-WRC1M trådløs radiofjernbetjening for opsætninger med flere eksterne blitzenheder.

Få mere at vide om den trådløse radiofjernbetjening

Fleksible blitzfotograferingstilstande

Kombiner flere modtagere (op til 15 modtagere, delt i op til 5 grupper) for nøjagtige trådløse overførsler. Betjen nemt flere blitzenheder for mere kreativ lyssætning med et minimum af udstyr.

Kompatible blitzenheder

FA-WRR1 trådløs radiomodtager er i øjeblikket kompatibel med HVL-F60M, HVL-F43M og HVL-F32M blitzenheder.

Se kompatible blitzenheder

For fjernudløserfunktion

Brug med VMC-MM1 multiterminalkabler for fjernudløserfunktion.

Få mere at vide om multiterminalkabel

Specifikationer

  • Brug modtagerne sammen med FA-WRC1M trådløs radiofjernbetjening for trådløst at betjene op til 15 blitzenheder i 5 grupper

  • Kommunikationsafstand: Ca. 30 m

  • Brug separat multiterminalkabel til at slutte modtagere til kameraer for at betjene flere kameralukkere via den trådløse fjernbetjening

  • Indbygget synkroniseringsterminal

  • Dette produkt er designet til brug sammen med Multi Interface-tilbehørsskoblitzenheder. (undtagen HVL-F20M)

Få mere at vide om energibesparende funktioner og vores engagement i miljøet for en mere bæredygtig fremtid Besøg vores øko-websted