Få mest muligt ud af dit TV
Streamingtjenester

Dit BRAVIA TV giver dig det bedste inden for indhold og underholdning. Nyd flere hundrede apps og spil fra de største 4K-udbydere med et tryk på en knap.

Få mest muligt ud af vores streamingtjenester med tre forskellige typer startskærmbillede.


Startskærmbilleder

Startskærmbilledet, du bruger til BRAVIA med Google TV™-funktionen, varierer afhængigt af din internetforbindelse, og hvis du er logget på din Google-konto eller ej.


1. "Primær tilstand", hvor du kan bruge den fulde funktionalitet

Hvis du opretter forbindelse til internettet og logger på din Google-konto, er du i primær tilstand. Ved at bruge det i primær tilstand, vises dit anbefalede foretrukne indhold på startskærmbilledet baseret på din visningshistorik.Vi anbefaler, at du bruger "Primær tilstand" til at maksimere fordelene ved BRAVIA med Google TV™-funktion.


2. "Apptilstand", der ikke efterlader visningshistorik

I denne tilstand vises eller optages visningshistorikken af indholdet ikke på startskærmbilledet. Du kan få adgang til hver app direkte. Du kan aktivere [Indstillinger]-[Konti og login]-"Vælg konto"-"Kun apptilstand".3. "Basistilstand" med begrænsede funktioner

Stemmesøgning ikke tilgængelig i basistilstand. Hvis du ikke har forbindelse til internettet eller er logget på med din Google-konto, er visse funktioner begrænset.Link indhold fundet på din smartphone til BRAVIA

Log på BRAVIA med Google TV™ med den samme Google-konto som din smartphone. Søg blot på din smartphone, og føj det fundne indhold til "wish list", og indholdet vises på dit TV sammen med den (*), så du ikke behøver at søge igen senere.

* Du skal søge med Google Engine for at føje til "Wish List"

* Linket indhold vises i fanen Bibliotek på dit TV