ALLE TRÅDLØSE HØJTTALERE

Bærbar trådløs BLUETOOTH®/Wi-Fi®-højttaler

SRS-ZR5
Billede af Bærbar trådløs BLUETOOTH®/Wi-Fi®-højttaler

whiteblack

Vejl. Udsalgspris

kr 1.950,00

(VAT)
Billeder af Bærbar trådløs BLUETOOTH®/Wi-Fi®-højttaler
Billeder af Bærbar trådløs BLUETOOTH®/Wi-Fi®-højttaler
Billeder af Bærbar trådløs BLUETOOTH®/Wi-Fi®-højttaler
Billeder af Bærbar trådløs BLUETOOTH®/Wi-Fi®-højttaler

Funktioner

Boost din bas med en basenhed og dobbelte, passive gitre 

Nyd stor baslyd fra en kompakt højttaler. Dobbelte, passive gitre arbejder sammen med en basenhed og reagerer på bevægelse af luft gennem højttaleren, hvilket kunstigt skaber plads i højttalerkabinettet. Denne plads giver mulighed for en øget luftstrøm gennem højttalerne, så selv mindre enheder kan levere en fremragende lyd - især ved lave frekvenser. 

Trådløs streaming af høj kvalitet  

LDAC er en ny lydteknologi fra Sony, der giver dig mulighed for at nyde trådløs lyd af høj kvalitet via Bluetooth®. Med transmission af 3 gange så mange data giver LDAC en forbedret trådløs lytteoplevelse til al din musik. 

ClearAudio+™ beriger din musik 

Clear Audio+™ er en unik teknologi, der udnytter Sonys ekspertise inden for digital signalbehandling. Den er udviklet gennem generationer med perfektionering af lyd og giver en fyldig lytteoplevelse i høj kvalitet. 

Slip din musik fri med lytning i flere rum

Lad musikken følge dig rundt i huset med multirumslytning, der styres af Sony | Music Center-appen. Den giver dig mulighed for at gruppere udvalgte Sony-soundbars og -højttalere. I tilstanden Gruppe kan du nyde den samme musik samtidigt i flere højttalere, og i tilstanden Enkelt kan forskellig musik kan nydes i flere højttalere.

One touch-lytning til afspilning af musik med det samme

NFC-teknologi (Near Field Communication) eliminerer behovet for ledningsforbundet tilslutning og komplekse opsætningssekvenser. Du skal bare trykke på din NFC-kompatible smartphone eller en anden enhed* på N-mærket og starte din musik. Ingen NFC? Intet problem. Du kan også parre enhederne manuelt i Bluetooth®-indstillinger. 

Foren din musik med Sony | Music Center

Download Sony | Music Center til din smartphone eller tablet, og få styr på din musiksamling. Tilslut blot via Bluetooth® eller Wi-Fi, og du vil få problemfri adgang til alle dine yndlingsnumre, uanset om de er gemt på din PC, server eller foretrukne onlinemusiktjeneste. App'en kan også bruges til at tilpasse lydindstillingerne for at sikre god, afbalanceret lyd og betjene lytning i flere rum. 

Opret forbindelse med USB-A og HDMI (ARC)

Tilslut alle dine foretrukne enheder til den trådløse højttaler med en USB-A-port; perfekt til at tilslutte og streame mp3-filer. Nyd også HDMI (ARC) tilslutning til skærme og TV samt automatisk input.

Den nemme måde at sende musik til dine højttalere på

Indbygget Chromecast giver dig mulighed for at streame dine yndlingsmusik-apps fra din personlige enhed til dine højttalere. Du skal blot trykke på Cast-knappen i en musik-app på din Android-telefon eller -tablet, iPhone, iPad, Mac®, Windows-PC eller Chromebook og vælge en højttaler eller en gruppe af højttalere for at komme i gang.

Definitive Outline-design 

En glat overflade og rene linjer sikrer, at denne slanke skønhed passer smukt ind i omgivelserne, men samtidig tiltrækker sig opmærksomhed pga. sin minimalistiske elegance. Det fremhævede omrids er kendetegnende for Definitive Outline.

Specifikationer

Opnå lyden, du ønsker derhjemme, med denne alsidige, trådløse højttaler. One-touch Bluetooth®-tilslutningsmuligheden hjælper dig med nemt at få adgang til al din musik, og HDMI® (ARC)-indgangen lader dig afspille lyden fra dit TV . Kombiner dem med ekstra højttalere til streaming i flere rum af fyldig surroundlyd og kraftig baggrundsstereolyd.
  • Nem Bluetooth®-tilslutningsmulighed med NFC™ One-touch

  • Sony | Music Center-mobilappen letter styringen og afspilningen af musik fra flere højttalere

  • Tilslutning via HDMI (ARC) til TV

  • Stream musik nemt med indbygget Chromecast og Spotify Connect

  • 2-vejs højttalere og dobbelte passive membraner, der giver en medrivende lyd

Højttalerstørrelse
Basenhed: Ca. 70 mm diameter x1, Diskantenhed: Ca. 14 mm diameter x1
Indgangs- og udgangsterminal
Ethernet, stereo-mini-jackindgang, USB A, HDMI (ARC)
Frekvens transmissionsrækkevidde
20 Hz - 20.000 Hz (med 44,1 kHz sampling)
Wi-Fi®
Ja
Indbygget Chromecast
Ja
Spotify Connect
Ja

Hvad er der i kassen

Lysnetledning, Wi-Fi-startguide, Betjeningsvejledning, Garantikort

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser og priser

Brugerne siger