SRS-XP500

Få mere ud af din musik

XP500 er højttaleren til dig, der vil have det sjovt og nyde livet. Uanset om du slapper af i stuen eller holder fest i haven, giver XP500 uovertruffen lyd og masser af underholdende funktioner. Du skal kun vælge musikken.

Vejl. Udsalgspris

kr 3.500,00

(VAT)
Holdbarhed og bærbarhed
Underholdende funktion
Anvendelighed
LIVE LIFE LOUD

Livet skal leves med fuld lydstyrke. Saml dine venner, skru helt op for musikken og dans hele natten til en klar og fyldig lyd. Med vores nye X-Series-højttalere kan du få mest muligt ud af hvert eneste øjeblik, holde fester, du vil huske for evigt, og altid leve livet for fuld styrke.

Klar, parat, start

Enhver sang, enhver stil, når som helst. XP500 er designet til at give dig en fantastisk lyd, uanset hvilken musikstil du foretrækker. Så uanset om du har lyst til at danse hele natten til bastunge rytmer eller slappe af om aftenen med noget afdæmpet, klarer XP500 opgaven.

Kraftfuld festlyd

Diskantenheden på forsiden og basenheder giver tilsammen XP500 en uovertruffen lyd, der er slagkraftig og dyb med klare vokaler og en skarp surroundsound-fornemmelse. Den er perfekt til fester, men lige så god til at skabe stemning derhjemme.

Høj og tydelig lyd

Kombinationen af en X-Balanced Speaker Unit og en højeffektiv diskantenhed på forsiden leverer en kraftig, fyldig og skarp lyd over et stort område. Det betyder, at flere mennesker kan høre din fantastiske musik.

Ikon for MEGA BASS-logoet.
Giv bassen et boost

Med MEGA BASS kan du skrue helt op for bassen. Så hvis du lytter til rytmisk musik, får du en dyb og slagkraftig baslyd.

Billede af mennesker, der danser til en livekoncert.
Hør den naturtro gengivelse

Der er noget særligt ved lyden af livemusik. Med LIVE SOUND kan du genskabe den unikke stemning og genopleve dine bedste livemusikoplevelser igen og igen.

Spred lys i dit liv

Takket være den helt nye stemningsbelysning kan du vælge mellem en række forskellige lysmønstre og tilføje endnu mere energi til festen eller give beroligende, nedtonede nuancer til en stille hjemmeaften.

Konstrueret til at holde

XP500 er designet til at være holdbar og bærbar. Det betyder, at du nemt kan tage din yndlingsmusik med dig overalt.

Regn vil aldrig stoppe musikken

Flyt festen udenfor. XP500 har en IPX4-vandafvisende klassificering, så du kan spille videre, selv hvis der skulle falde lidt regn.

Billede af den bærbare, trådløse XP500 X-Series-højttaler med vandstænk for at vise vandtætheden.
Ikon for symbolet for fuldt opladet batteri.
Længere batteritid betyder længere fest

Når festen er god, ønsker ingen, at musikken stopper. Med 20 timers batteritid ved fuld opladning holder denne højttaler lige så længe, ​​som du gør.

Ikon for funktionen til hurtig opladning, der demonstrerer, at 10 minutters opladning giver 80 minutters batterilevetid.
Oplad i en fart

Hvis du oplever, at tiden bliver knap, er det intet problem. Hurtig opladning giver dig 80 minutters spilletid efter blot 10 minutters opladning. 

Ikon for Battery Care-logoet, der består af to hænder omkring et batteri, der oplader.
Pas på batteriet

Battery Care-funktionen hjælper dig med at undgå overopladning og holder batteriet i optimal stand i længere tid.

Billede af den bærbare XP500 X-Series-højttaler med et nærbillede af en hånd på det behagelige håndtag.
Tag den med

XP500 har et behageligt håndtag, der gør den nem at transportere. Så hvis du normalt har din højttaler i huset, men får lyst til at lytte ude i haven, kan du bare gribe højttaleren og gå derud.

Syng af fuld hals

Er du vild med karaoke? Så er du og XP500 en perfekt duo. Tilslut din mikrofon, vælg en sang, og giv den alt, hvad du har. Og du kan mere end at synge. Med to indgange kan du også tilslutte en guitar og bruge højttaleren som forstærker.

Passer til din livsstil

XP500 tilbyder både fantastisk lyd i flere forskellige opsætninger og opladning af din smartphone, og den er lige så stilfuld, som den er praktisk. 

Styr det hele fra dansegulvet

Løft festen til et nyt niveau med Sony | Music Center- og Fiestable-appen. Du kan få adgang til underholdende funktioner, optimere lyden og få den fulde kontrol over enhver fest.

Logo for Sony | Music Center.
Sony | Music Center 

Optimer lydindstillinger, styr musikken, vælg lysmønstre, og administrer dine enheder direkte fra din telefon. 

Sjove funktioner med Fiestable

Få adgang til sjove funktioner, som f.eks. afspilningslister, karaoke og meget mere.

Billede af mennesker, der danser til en fest.
Google Play

Sony | Music Center til Android

App Store

Sony | Music Center til iOS

Fiestable til Android

Fiestable til iOS

Specifikationer og funktioner

XP500 kombinerer uovertruffen lyd med masser af festfunktioner, hvilket gør den til en sjov og alsidig højttaler. Med kraftfuld festlyd leveret af en X-Balanced Speaker Unit og den højeffektive diskantenhed på forsiden udsender den en fyldig og klar lyd i høj kvalitet. Den er perfekt til fester, både indendørs og udendørs – med lang batterilevetid, IPX4-vandafvisning og et praktisk håndtag, så du kan tage den med fra fest til fest.
  • Kraftfuld festlyd

  • X-Balanced Speaker Unit

  • Stemningsbelysning

  • IPX4-vandafvisende

  • 20 timers batterilevetid og hurtig opladning

Højttalerstørrelse
Diameter for højttalerenhed (diskantenhed) 5 cm x 2, diameter for højttalerenhed (basenhed) 14 cm x 2
BATTERITID
20 TIMER
Indgangs- og udgangsterminal
Stereoministik (IN), USB A, mikrofonindgang (φ6,3 mm), guitar/mikrofonindgang (φ6,3 mm)
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger