SRS-XE200

Tag festen med dig, og spred lyden

XE200-højttaleren deler den samme lydoplevelse med alle. Og så er den let og har en praktisk rem, så du kan tage din musik med dig overalt.

ALLE TRÅDLØSE HØJTTALERE

Bærbar XE200 X-Series trådløs højttaler

SRS-XE200
Billede af SRS-XE200 X-seriens bærbare, trådløse højttaler

orangebluesilverblack

Vejl. Udsalgspris

kr 1.400,00

(VAT)
Opkaldsfunktioner
Anvendelighed
Billede af person, der danser
LIVE LIFE LOUD

Livet skal leves med fuld lydstyrke. Det betyder, at du samler dine venner, skruer helt op for musikken og danser hele natten til en klar, fyldig lyd. Med vores X-Serie-højttalere kan du få mest muligt ud af hvert eneste øjeblik, holde fester, du vil huske for evigt, og altid leve livet for fuld styrke.

Se nærmere på SRS-XE200-højttaleren
Bedre lyd hele vejen rundt 

XE200 har en Line-Shape Diffuser, så din musik kan nå længere ud, selv på siden af højttaleren. Plus, med en bærbar størrelse og praktisk bærestrop, kan du nemt tage den med dig overalt.  

Billede af SRS-XE200 X-seriens bærbare, trådløse højttaler
Dobbelte passive gitre

Dobbelte, passive højttalerenheder gengiver kraftige bastoner.

Stor lyd i en lille højttaler

XE200 er let og bærbar, så du kan tage den med dig overalt. Og med en praktisk rem er den altid ved din side.

Batteriikon
16-timers batteri og Ambient Noise Sensing

XE200 giver dig 16 timers spilletid, når batteriet er fuldt opladet, så en enkelt opladning bør være nok til at holde til enhver fest. Og den unikke mikrofonsensorteknologi, Ambient Noise Sensing, fra Sony hjælper med at spare batteri, når den bruges udendørs.

Ikon for hurtig genopladning
Oplad i en fart

Hvis du oplever, at der ikke er meget tid tilbage, er det ikke noget problem. Hurtig opladning giver dig 70 minutters spilletid efter blot 10 minutters opladning.

Battery Care-ikon
Pas på batteriet

Battery Care-funktionen hjælper dig med at undgå overopladning og holder batteriet i optimal stand i længere tid. Funktionen kan aktiveres via Sony | Music Center-appen.

Billede af en person med sin bærbare computer og SRS-XE200 X-seriens bærbare, trådløse højttaler
Oplev forbedret opkaldskvalitet med Echo Cancelling

Få bedre møder og opkald med Echo Cancelling. Det giver to personer mulighed for at tale på samme tid uden at de bliver afbrudt. Derudover kan du hurtigt slå lyden fra med den praktiske MIC Mute-knap på højttaleren. Med multipunkt-forbindelse kan to enheder parres på samme tid.

Sony | Music Center

Optimer lydindstillinger, vælg afspilningsliste, sæt den næste sang i kø, og styr Party Connect. Administrer dine enheder direkte fra din telefon med Sony | Music Center-appen.

Ikon for Sony I Music Center-appen
Billede af råmaterialer
Bæredygtigt design

Vores produkter er ikke bare stilfulde og elegante, de er også miljøvenlige. Genbrugsplast udviklet specielt til Sony bruges til indvendige dele af XE200. Desuden består den individuelle emballage til XE200 af højst 5 % plastmaterialer. Det afspejler Sonys indsats for at reducere miljøpåvirkningen fra vores produkter og processer.

Specifikationer og funktioner

XE200-højttaleren sender lyden ud af en lille, kompakt enhed. Du kan fordele lyden bredere med Line-Shape Diffuser og nyde det kraftfulde lydtryk og klarheden ved X-Balanced Speaker i en bærbar højttaler med en praktisk rem.
  • Bredere lyd med Line-Shape Diffuser

  • X-Balanced Speaker Unit til kraftfuld og klar lyd

  • IP67 vandafvisende og støvtæt

  • 16 timers batteritid og hurtig opladning

  • Håndrem for behagelig transport

HØJTTALERTYPE
Fuld lyddækning (Line-Shape Diffuser)
HØJTTALERSTØRRELSE
Fuld lyddækning: 42 mm x 51 mm
BATTERITID
ca. 16 timer
INDGANGS- OG UDGANGSTERMINALER
USB Type-C
FREKVENSOMRÅDE FOR TRANSMISSION
20 Hz - 20.000 Hz (44,1 kHz sampling)
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger