SRS-XB43

Lyd, der er værd at dele

Den trådløse højttaler SRS-XB43 blander dyb, kraftfuld bas med klare vokaler for at opnå den ægte festivallyd. Den er også robust og brugervenlig – så du kan fokusere på at nyde festen med vennerne.

ALLE TRÅDLØSE HØJTTALERE

XB43 EXTRA BASS™ bærbar trådløs højttaler

SRS-XB43
SRS-XB43 i sort

blueblack

Vejl. Udsalgspris

kr 1.800,00

(VAT)
Se nærmere på SRS-XB43
Se nærmere på SRS-XB43Se nærmere på SRS-XB43Se nærmere på SRS-XB43Se nærmere på SRS-XB43Se nærmere på SRS-XB43Se nærmere på SRS-XB43Se nærmere på SRS-XB43Se nærmere på SRS-XB43Se nærmere på SRS-XB43Se nærmere på SRS-XB43Se nærmere på SRS-XB43Se nærmere på SRS-XB43Se nærmere på SRS-XB43Se nærmere på SRS-XB43Se nærmere på SRS-XB43Se nærmere på SRS-XB43Se nærmere på SRS-XB43Se nærmere på SRS-XB43Se nærmere på SRS-XB43Se nærmere på SRS-XB43Se nærmere på SRS-XB43Se nærmere på SRS-XB43Se nærmere på SRS-XB43Se nærmere på SRS-XB43Se nærmere på SRS-XB43Se nærmere på SRS-XB43Se nærmere på SRS-XB43Se nærmere på SRS-XB43Se nærmere på SRS-XB43Se nærmere på SRS-XB43
Opdag SRS-XB43

Udforsk nogle af de funktioner og teknologier, der gør SRS-XB43 til noget særligt.

Nyd kraftig lyd overalt

Nyd dyb, dunkende lyd overalt med din EXTRA BASS™ højttaler. Dobbelte, passive gitre kombineret med tovejshøjttalersystem forstærker tonerne i den lave ende og sparker til bassen.

Lyd

SRS-XB43 er konstrueret til at levere en uimodståelig blanding af dyb, resonerende bas og klare, naturlige vokaler.

X-Balanced Speaker Unit 

X-Balanced Speaker Unit er udviklet af Sony og opnår en høj lydkvalitet og et effektfuldt lydtryk, som giver en fyldigere, dybere og mere udbytterig lytteoplevelse.

Optimering af lydkvalitet

X-Balanced Speaker Unit er ikke den eneste grund til, at SRS-XB43 lyder så godt – indeni kan du finde en række højtydende lydteknologier.

Hør den naturtro gengivelse

Tryk på LIVE SOUND-knappen, og lyt til din musik på en helt ny måde. Få gang i festen med en unik, tredimensionel lydoplevelse, som skaber festivalstemning overalt.

Trekvart visning af SRS-XB43 ved pool med vanddråber
Fuldstændig støvtæt, vandtæt og vaskbar

Med en IP67-klassificering kan du tage din højttaler med til stranden, i skoven og i ørkenen, eller hvor du nu har lyst til at tage den med – SRS-XB43 bliver ved med at spille, uanset hvor støvet overfladen er. Den er også vandtæt og saltvandsafvisende, og det er heller ikke noget problem at vaske den.

Logo for 24/14 timers batterilevetid
Lang batterilevetid

Op til 24 timers batterilevetid betyder, at SRS-XB43 kan feste endnu længere end dig. Selv når belysningen på EXTRA BASS™-tilstand er slået til, kan du feste i op til 14 timer.

Lys op på dansegulvet

Det er ikke sjovt uden festlys. SRS-XB43 har et diskantenhedslys, et højttalerlys og en flerfarvet lysstribe, der blinker i takt med rytmen. Du kan endda ændre farven på lysstriben, så den passer til dit humør.

SRS-XB43 med festlys
SRS-XB43 på bord langs flere Bluetooth-kompatible modeller med festlys
Sæt gang i festen med Party Connect

Nyd den samme sang flere steder på én gang med Party Connect. Forbind op til 100 kompatible trådløse højttalere med BLUETOOTH®-teknologi, og synkroniser musikken og lyset. Indstil et tilfældigt mønster, eller indstil lysene til at blinke i en cirkel.

Hold styr på festen med Sony | Music Center-appen

Styr festen fra dansegulvet med appen Sony | Music Center – vælg dine foretrukne afspilningslister, sæt den næste sang i kø, eller skift lysmønstre og lydtilstande.

Logo for Sony | Music Center
Visning af appen Fiestable på telefonskærm
Fiestable-app

Download appen Fiestable, så du kan styre lysene på SRS-XB43, og du kan også bruge bevægelsesstyring på din smartphoneskærm.

Logo for Hent det på Google Play
Fiestable til Android
Logo for Download fra App Store
Fiestable til iOS
Brugervenlig

SRS-XB43 er blevet designet med tanke på at være praktisk, så du kan nyde musik overalt og uden bøvl.

SRS-XB43 med højttalertelefonfunktion
Håndfri opkald

Højttalertelefonfunktionen giver en praktisk måde til at tale håndfrit, uanset om det er til et telefonmøde på arbejdet eller en snak med venner.

Specifikationer og funktioner

SRS-XB43 kombinerer dyb, dunkende bas med klare vokaler til den helt særlige musikfestivallyd og har desuden blinkene lys til at få festen i gang.
  • EXTRA BASS™-lys med LIVE SOUND-tilstand

  • X-Balanced Speaker Unit plus diskantenhed til klare vokaler

  • Boost festen med blinkende lys

  • Vandtæt og støvtæt (IP67-klassificering)

  • Op til 24 timers batterilevetid (EXTRA BASS™: Op til 14 timer)

Højttalertype
Basenhed (venstre/højre)/diskantenhed (venstre/højre)
BATTERITID
Ca. 24 timer
Indgangs- og udgangsterminal
Stereoministik (IN) ,USB A (kun for DC OUT)
Frekvens transmissionsrækkevidde
20 Hz - 20.000 Hz (44,1 kHz sampling)
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger