ALLE TRÅDLØSE HØJTTALERE

Bærbar trådløs BLUETOOTH®/Wi-Fi®-højttaler

SRS-X99
Billede af Bærbar trådløs BLUETOOTH®/Wi-Fi®-højttaler

Vejl. Udsalgspris

kr 5.300,00

(VAT)
Billeder af Bærbar trådløs BLUETOOTH®/Wi-Fi®-højttaler
Billeder af Bærbar trådløs BLUETOOTH®/Wi-Fi®-højttaler
Billeder af Bærbar trådløs BLUETOOTH®/Wi-Fi®-højttaler
Billeder af Bærbar trådløs BLUETOOTH®/Wi-Fi®-højttaler

Funktioner

Lyd i høj opløsning 

Hele vejen fra kilden til højttaleren har Sony kombineret et væld af teknologier, der giver dig den ultimative lydoplevelse. Ved filer med lyd i høj opløsning gengiver den digitale forstærker og de specialdesignede diskantenheder alle nuancer, så du hører hver eneste tone, som kunstneren havde tænkt sig det. Ved mp3-filer opskalerer software til digital behandling den komprimerede musik for at genskabe detaljer, som er gået tabt. 

2.1-kanals system giver kraftfuld lyd 

Få 154 W kraftfuld lyd fra et 2.1-kanals højttalersystem. To Magnetic Fluid-mellemtonehøjttalere leverer rene, klare stemmer og komplekse melodier, understøttet af superdiskantenheder med stor spredning, der frembringer skyhøje høje toner og et bredt lydbillede. En kraftig basenhed fungerer med passive gitre for at skabe fyldig bas. Så du kan nyde musikken i klar, kraftfuld lyd uanset lydstyrken. 

Boost din bas med en basenhed og dobbelte, passive gitre 

Nyd stor baslyd fra en kompakt højttaler. Dobbelte, passive gitre arbejder sammen med en basenhed og reagerer på bevægelse af luft gennem højttaleren, hvilket kunstigt skaber plads i højttalerkabinettet. Denne plads giver mulighed for en øget luftstrøm gennem højttalerne, så selv mindre enheder kan levere en fremragende lyd - især ved lave frekvenser. 

Magnetic Fluid-højttalere: Tydeligere og mere kraftfuld lyd 

Ved at eliminere konventionelle højttalerdæmpere og erstatte dem med Magnetic Fluid-højttalerteknologi reduceres støj og forvrængning markant, så du får klarere og mere kraftfuld lyd end nogensinde før. Magnetic Fluid-teknologien, som oprindeligt er udviklet til NASA, giver dig mulighed for at få plads til vellydende, mere effektive højttalere på mindre plads - ideelle, kompakte, førsteklasses højttalere. 

Superdiskantenheder 

Ved at montere superdiskantenheder på forsiden og toppen af højttaleren har Sony skabt et stort lydfelt, der bevarer sin kvalitet over et fuldt område. Det perfekte supplement til energien i det høje bånd i din højopløsningslyd, uanset højttalernes placering. 

Digital S-Master HX-forstærker 

Den indbyggede S-Master HX-digitalforstærker bringer det bedste frem i lyd i høj opløsning. Dette opnås ved reducere støjniveauet, der normalt opleves i de høje frekvensområder, så du kan nyde en klar, skarp lyd. 

DSEE HX gendanner dine musikfiler 

Få mere end CD-kvalitet. DSEE HX bygger på vores egenudviklede DSEE-teknologi, som opskalerer komprimerede lydfiler til et niveau, der ligger tæt på lyd i høj opløsning. Ved at gendanne finesser fra den oprindelige optagelse, der er gået tabt under komprimeringen, leverer DSEE HX en fyldig lydoplevelse i studiekvalitet af al din musik. 

ClearAudio+™ beriger din musik 

Clear Audio+™ er en unik teknologi, der udnytter Sonys ekspertise inden for digital signalbehandling udviklet gennem generationer af perfektionering af lyd, og den giver en fyldig lytteoplevelse af høj kvalitet. 

Trådløs streaming af høj kvalitet 

LDAC er en ny lydteknologi fra Sony, der giver dig mulighed for at nyde trådløs lyd af høj kvalitet via Bluetooth®. Med transmission af 3 gange så mange data giver LDAC en forbedret trådløs lytteoplevelse til al din musik. 

One touch-lytning til afspilning af musik med det samme

NFC-teknologi (Near Field Communication) eliminerer behovet for ledningsforbundet tilslutning og komplekse opsætningssekvenser. Du skal bare trykke på din NFC-kompatible smartphone eller en anden enhed* på N-mærket og starte din musik. Ingen NFC? Intet problem. Du kan også parre enhederne manuelt i Bluetooth®-indstillinger. * Se kompatible enheder

Find kompatible enheder

Der er musik i luften 

Wi-Fi-lydstreamingfunktion betyder, at du kan nyde dit foretrukne iTunes®-indhold via dine enheder, som understøtter AirPlay, samt få adgang til musikfiler på din DLNA-kompatible PC eller Home Media Server. 

Slip din musik fri med lytning i flere rum 

Fyld dit hjem med lyden af dine yndlingsnumre, takket være lytning i flere rum. Multirumsfunktionen, der omfatter tilstande som f.eks. Gruppetilstand, hvor den samme musik kan nydes samtidigt med flere højttalere, og tilstanden Enkelt, hvor man med flere højttalere kan nyde forskellig musik.

Foren din musik med Sony | Music Center

Download Sony | Music Center til din smartphone eller tablet, og få styr på din musiksamling. Tilslut blot via Bluetooth® eller Wi-Fi, og du vil få problemfri adgang til alle dine yndlingsnumre, uanset om de er gemt på din PC, server eller foretrukne onlinemusiktjeneste. App'en kan også bruges til at tilpasse lydindstillingerne for at sikre god, afbalanceret lyd og betjene lytning i flere rum. 

Diskret betjening med intuitive knapper 

SRS-X99 er sofistikeret og enkel i både form og funktion. Glaskontrolpanelet øverst har diskrete trykfølsomme knapper, som lyser, når du fører hånden over dem. Du kan også nyde nem betjening og Bluetooth®-parring uden at gå på kompromis med den minimalistiske stil. 

Kompatible formater 

Ud over mp3- og AAC-formater understøtter SRS-X99 også en række filtyper med lyd i høj opløsning. Disse omfatter: FLAC, WMA og L.PCM (WAV, AIFF). 

Definitive Outline-design 

Glat overflade og rene linjer sikrer, at denne slanke skønhed passer smukt ind i omgivelserne, men samtidig tiltrækker sig opmærksomhed pga. sin minimalistiske elegance. Det fremhævede omrids er kendetegnende for Definitive Outline. 

Den nemme måde at sende musik til dine højttalere på

Indbygget Chromecast giver dig mulighed for at streame dine yndlingsmusik-apps fra din personlige enhed til dine højttalere. Du skal blot trykke på Cast-knappen i en musik-app på din Android-telefon eller -tablet, iPhone, iPad, Mac®, Windows-PC eller Chromebook og vælge en højttaler eller en gruppe af højttalere for at komme i gang.

Få forbindelserne i orden med USB-A og USB-B 

Tilslut alle dine foretrukne enheder til den trådløse højttaler med to typer USB-porte. En USB-A-port er ideel til tilslutning og opladning af mp3-afspillere, iPhones og iPads såvel som en USB-stick, til streaming af lyd i høj opløsning og mp3-filer. Den anden port er USB-B til tilslutning af PC, hvilket muliggør digital afspilning direkte fra dit musikbibliotek uden signaltab fra PC'en. 

Specifikationer

Hver sang i exceptionel klarhed med lyd i høj opløsning samt førsteklasses trådløs streaming. Det er den smukt designede SRS-X99 trådløse højttaler. Ved at kombinere fremragende teknik med smukt design kan den levere uovertruffen lyd fra et enkelt, elegant højttaler, der er det perfekte supplement til enhver stue. 
  • Kompatibel med lyd i høj opløsning 

  • DSEE HX opskalerer din musik til nær lyd i høj opløsning

  • S-Master HX-digitalforstærker, der giver en ren lydkvalitet 

  • 7 højttalere (2 Magnetic Fluid), 8 forstærkere

  • Nem Bluetooth®-tilslutning med NFC™ one-touch

Højttalertype
Superdiskant (top): Ca. 19 mm diameter x 2 /Superdiskant (front): Ca. 19 mm diameter x 2 /Mellemtone: Ca. 50 mm diameter x 2 / Subwoofer: Ca. 94 mm diameter x 1
Udgangseffekt
154 W
Indgangs- og udgangsterminal
Stereo-ministikindgang, USB
Wi-Fi®
Ja
AirPlay
Ja
Indbygget Chromecast
Ja
Spotify Connect
Ja

Hvad er der i kassen

Fjernbetjening, AAA-batterier (til fjernbetjening), Vekselstrømsledning, Renseklud, Aftagningsværktøj til højttalerfront

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser og priser

Brugerne siger