SRS-RA5000

Oplev musik hele vejen omkring dig

Med omsluttende og fyldig lyd vil den trådløse førsteklasses SRS-RA5000-højttaler give dig en helt ny musikoplevelse derhjemme.

ALLE TRÅDLØSE HØJTTALERE

Førsteklasses trådløs SRS-RA5000-højttaler med omsluttende og fyldig lyd

SRS-RA5000
SRS-RA5000

Vejl. Udsalgspris

kr 5.000,00

(VAT)
Prisvinder
Red Dot winner 2021 best of the best logo awarded to Xperia PRO
Hvad er omsluttende lyd, der fylder rummet?

Uanset om du læser, laver mad, arbejder eller sludrer med dine venner, er omsluttende lyd, der fylder rummet den perfekte lydkomponent. Ligesom baggrundsmusikken på din yndlingscafe er den rolig og diskret med lyd, der spredes både vandret og lodret for at skabe den helt rigtige atmosfære hvor som helst i dit hjem.

Konventionel lyd, der fylder rummet
KONVENTIONEL LYD, DER FYLDER RUMMET
Omsluttende lyd, der fylder rummet
OMSLUTTENDE LYD, DER FYLDER RUMMET
360 Reality Audio eller Immersive Audio Enhancement

360 Reality Audio-numre er i stand til at levere den ultimative omsluttende lyd, der fylder rummet, fordi de inkorporerer tredimensionel lydplaceringsdata. Men hvis de ikke er tilgængelige, er det ikke noget problem – den unikke Sony-algoritme, Immersive Audio Enhancement, leverer effektivt dine yndlingsnumre på stereoanlægget som omsluttende lyd, der fylder rummet.

360 Reality Audio
Indvendigt billede af SRS-RA5000, der viser syv driverenheder
Med syv driverenheder i alt kan du høre forskellen

En trio af højttalere, der peger opad, spreder musikken lodret, mens tre sidehøjttalere spreder lyden vandret. Disse understøttes af en basenhed, som fylder rummet med fyldig, dyb baslyd.

Tag et kig ind i SRS-RA5000
Smart og brugervenlig

RA5000 er nem at konfigurere og bruge, så den passer lige så problemfrit ind i dit liv som i dit hjem.

Bluetooth®-logo
Trådløs med BLUETOOTH®-teknologi

Par din højttaler med din smartphone eller tablet ved hjælp af Bluetooth®-teknologi, og stream din musiksamling trådløst.

Wi-Fi-ikon
Wi-Fi-forbindelse

Brug en Wi-Fi-forbindelse til at få adgang til dine yndlingsstreamingtjenester på internettet ved hjælp af din højttaler, og styr playlisten fra din telefon.

Spotify Connect™-logo
Kompatibel med Spotify Connect™

Afspil Spotify direkte gennem dine højttalere derhjemme med Spotify Connect™-appen på din enhed for fuld fjernbetjening.

Logo for indbygget Chromecast
Chromecast built-in

Stream musik, internetradio og podcasts fra din smartphone, tablet eller bærbar computer til din lydenhed. Bare tryk på Cast-knappen.

Musik i flere rum

RA5000 kan nemt tilføjes til en gruppe højttalere i Google Home- eller Amazon Alexa-appen.. Du vil derefter være i stand til at afspille forskelligt musik i forskellige rum ved hjælp af appen eller via din Assistant-højttaler.

Illustration af musik i flere rum, synkronisering af musik
SAMME MUSIK
Illustration af musik i flere rum, forskellig musik
FORSKELLIG MUSIK
Illustration af stemmestyring
Stemmestyring

Har du en enhed med Google Assistant built-in eller indbygget Alexa? Hvis det er tilfældet, kan du bruge den til at styre din RA5000 med stemmen. Du skal blot tilføje RA5000 til din højttalergruppe ved hjælp af Google Home-appen eller Amazon Alexa-appen for at afspille musik, ændre lydstyrken eller bruge en af de mange andre funktioner.

Tilpas dine indstillinger med Sony | Music Center-appen

Download Sony | Music Center-appen til din smartphone og betjen din musik trådløst. Desuden kan du vælge afspilningslister eller sætte den næste sang i kø, og du kan også justere indstillinger som EQ.

Logo for Sony | Music Center
Illustration af lydstyrkeregulering
Justerer lydstyrken automatisk

Nogle numre spiller for højt mens andre spiller for lavt – så du kan ende med konstant at regulere lydstyrken. RA5000 løser dette problem helt af sig selv ved at analysere hvert nummer og automatisk afspille dem med ensartet lydstyrke.

Opretter trådløs forbindelse til dit TV

Vil du forbedre lyden fra dit TV? Kompatible BRAVIA® TV kan sende lyd trådløst til RA5000 via Bluetooth® for at give dig en meget mere medrivende visningsoplevelse. Med mindre ventetid synkroniseres lyden præcist med billedet på skærmen.

SRS-RA5000 trådløst forbundet til Sony Bravia TV
Automatisk lydkalibrering
Lydkalibrering

Uanset hvor du placerer din RA5000, kan du kalibrere den for at få optimal lyd med hjælp fra en intern mikrofon og den unikke algoritme fra Sony. Hold Immersive Audio Enhancement-knappen på kabinettet nede, og så starter RA5000 kalibreringen.

Kompatibel med lyd i høj opløsning

Nyd de fineste nuancer af lyd i studiekvalitet i bedre-end-CD-kvalitet med lyd i høj opløsning. Passionen for musik forener hver eneste komponent, fra signal til højttaler, så det føles, som om kunstneren optræder lige foran dig. 

Hi-Res Audio-logo

Specifikationer og funktioner

Oplev musik på en ny måde derhjemme med SRS-RA5000 - en førsteklasses trådløs højttaler, der leverer omsluttende og fyldig lyd.
  • Omsluttende lyd, der fylder rummet

  • Immersive Audio Enhancement

  • Nem musikstreaming via Wi-Fi eller Bluetooth®

  • Auto Volume bevarer en konstant lydstyrke fra nummer til nummer

  • Lydkalibrering til nem opsætning

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser og priser

Brugerne siger