ALLE TRÅDLØSE HØJTTALERE

Trådløs SRS-NB10-højttaler med neckband

SRS-NB10
Trekvart visning af den trådløse SRS-NB10-højttaler med halsrem i sort

whitegray

Vejl. Udsalgspris

kr 1.200,00

(VAT)
Kvinde, som bærer den trådløse SRS-NB10-højttaler med halsrem i sort
Trekvart visning af den trådløse SRS-NB10-højttaler med halsrem i sort
Trekvart visning af den trådløse SRS-NB10-højttaler med halsrem i hvid
Visning forfra af den trådløse SRS-NB10-højttaler med hovedbøjle i sort
Visning ovenfra af den trådløse SRS-NB10-højttaler med halsrem i sort
En bedre måde at arbejde hjemmefra

Afhold telefonmøder. Lyt til musik. Gå rundt i fuld komfort. Den trådløse SRS-NB10-højttaler med neckband forvandler hjemmearbejde til en behagelig oplevelse.

Tydelig lyd hele dagen

Med en højttalerenhed med fuldt frekvensområde, der er vinklet opad, så lyden er optimeret til dine ører, vil du høre hvert ord tydeligt, mens andre i rummet ikke bliver forstyrret. En passiv højtalerenhed bag på enheden forstærker bassen for at sikre, at lyden er afbalanceret i alle møder.

Visning ovenfra af den trådløse SRS-NB10 højttaler med halsrem, som viser højttalerenheden med fuldt frekvensområde
Trekvart visning af den trådløse SRS-NB10 højttaler med halsrem med detaljer, som viser, hvor mikrofonen sidder
Bliv hørt, selv når der er lidt larm derhjemme

Uanset hvad der foregår omkring dig, vil din stemme altid blive hørt tydeligt takket være præcis stemmegenkendelsesteknologi. Et retningsbestemt system af høj kvalitet, der bruger to mikrofoner, kombineret med avanceret lydsignalbehandling betyder, at SRS-NB10 minimerer feedback og ekko, samtidig med at den leverer krystalklar stemmekvalitet til den anden person, eller personer, under opkaldet.

Tryk for at tale, tryk for at lytte

Nogle gange taler du, nogle gange lytter du, og nogle gange vil du bare have lidt fred og ro. Kontroller nemt din mikrofon, mens du er i møder med kommunikations-apps med et enkelt klik på knappen MIC Mute.

Nærbillede af knappen MIC Mute på den trådløse SRS-NB10-højttaler med halsrem
Nærbillede af lydstyrkeknappen på den trådløse SRS-NB10-højttaler med halsrem
Lydstyrke, præcis som du vil have den

Høje stemmer, lave stemmer – opkald er en blanding af tonehøjde og tone. Du kan nemt styre lydstyrken til et niveau, der er behageligt for dig, ved at trykke på lydstyrkeknappen på siden af denne højttaler med neckband fra Sony. Du kan også afspille og trykke på pause, når du lytter til musik.

Komfort til hele dagen

Denne trådløse højttaler med neckband er let og behagelig, og derfor perfekt til en hel dags arbejde – fra første møde til sidste opkald. Den sidder sikkert om nakken og hviler blidt på dine skuldre, så du kan fortsætte med at bære den selv efter du er færdig med arbejde. Den er også perfekt til at høre musik mens du laver mad eller rydder op.

Visning forfra af den trådløse SRS-NB10-højttaler med halsrem i hvid
Føl dig godt tilpas

Med et letvægtsdesign glemmer du næsten, at du har højttaleren på. Det fleksible neckband hjælper dig med at finde den perfekte pasform.

Kvinde, som bærer den trådløse SRS-NB10-højttaler med halsrem i hvid
Vær klar

Open-ear-stilen giver dig mulighed for at kunne modtage opkald, men alligevel være opmærksom på, hvad der foregår omkring dig.

Kraftfuld og praktisk

Selv hvis du har lange arbejdsdage behøver du ikke at bekymre dig om batterilevetiden. Denne trådløse højttaler med neckband er klar til en hel dag med opkald, musik, TV-programmer og meget mere.

Ikon for 20 timers batterilevetid
Effektiv og klar til dagen i morgen

Med op til 20 timers batterilevetid er du klar til at komme afsted og holde den kørende, uanset hvor mange virtuelle møder du skal være med til.

Ikoner, som illustrerer, at en opladning på 10 minutter kan give op til 60 minutters brug
Ekstra kraft lige når du har brug for det

Hvis du er ved at løbe tør for strøm, giver en 10-minutters hurtig opladning med USB Type-C dig op til en times ekstra arbejde eller spil.

Kom i gang med arbejdet. Slap af til musik.

Tilslut to enheder samtidigt, f.eks. din bærbare computer og smartphone. Hvis du får et opkald på din computer, mens du hører musik på din smartphone, kan du besvare det med et enkelt klik på knappen Afspil/Opkald på venstre side af hovedtelefonerne. Og når opkaldet er afsluttet, kan du vende tilbage til din musik – uden at skulle oprette forbindelse igen.

Billede af trådløs SRS-NB10-højttaler med halsrem, der opretter forbindelse til en smartphone og en bærbar computer samtidig
Splashproof. Bekymringsfri.

IPX4-designet lader dig udføre dine daglige opgaver, mens du ubekymret lytter til musik.

Musik og film, hold det personligt

Denne højttaler med neckband leverer klar personlig lyd, selv ved lav lydstyrke. Opret forbindelse til dit TV, din smartphone eller musikafspiller med Bluetooth®-teknologi, og nyd dine yndlingsfilm, programmer og afspilningslister uden at genere dine naboer, samboer eller andre familiemedlemmer.

Smuk og strømlinet

Et slankt og simpelt design med stof i høj kvalitet gør denne letvægtshøjttaler til en fornøjelse at eje.

Visning ovenfra af den trådløse SRS-NB10-højttaler med halsrem i sort
Mærk kvaliteten

Stofdesignet betyder at højttaleren både er lækker at se på og behagelig.

Trekvart visning af to trådløse SRS-NB10-højttalere med halsrem – en i sort og en i hvid
Vælg din farve

Denne bærbare højttaler kommer i mørkegrå eller hvid for at passe perfekt til dit hjemmekontors indretning.

Se nærmere på SRS-NB10
360-graders produktvisning af SRS-NB10360-graders produktvisning af SRS-NB10360-graders produktvisning af SRS-NB10360-graders produktvisning af SRS-NB10360-graders produktvisning af SRS-NB10360-graders produktvisning af SRS-NB10360-graders produktvisning af SRS-NB10360-graders produktvisning af SRS-NB10360-graders produktvisning af SRS-NB10360-graders produktvisning af SRS-NB10360-graders produktvisning af SRS-NB10360-graders produktvisning af SRS-NB10360-graders produktvisning af SRS-NB10360-graders produktvisning af SRS-NB10360-graders produktvisning af SRS-NB10360-graders produktvisning af SRS-NB10360-graders produktvisning af SRS-NB10360-graders produktvisning af SRS-NB10360-graders produktvisning af SRS-NB10360-graders produktvisning af SRS-NB10360-graders produktvisning af SRS-NB10360-graders produktvisning af SRS-NB10360-graders produktvisning af SRS-NB10360-graders produktvisning af SRS-NB10360-graders produktvisning af SRS-NB10360-graders produktvisning af SRS-NB10360-graders produktvisning af SRS-NB10360-graders produktvisning af SRS-NB10360-graders produktvisning af SRS-NB10360-graders produktvisning af SRS-NB10
Billede ovenfra af tre tallerkener med forskellige materialer: træ- og plantefibre, gennemsigtige glasstykker og farverige plastikstykker
Bæredygtigt design

Vores produkter er ikke bare stilfulde og elegante, de er også miljøvenlige. Plast udgør mindre end 10 procent af emballeringsmaterialet til SRS-NB10, hvilket afspejler Sonys dedikerede indsats for at reducere miljøpåvirkningen fra vores produkter og praksisser.

Specifikationer og funktioner

En trådløs højttaler med neckband, der hviler på dine skuldre for behageligt arbejde hjemmefra. Designet til telefonmøder og musiklytning.
  • Præcis stemmegenkendelsesteknologi viderebringer din stemme tydeligt

  • Højttalerenhed med fuldt frekvensområde giver dig personlig lyd i høj kvalitet

  • Let og behageligt design til at have på hele dagen

  • Op til 20 timers batterilevetid, 10-minutters hurtig opladning til 1 times afspilningstid

  • IPX4 med splashproof-design

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger