TRÅDLØSE HØJTTALERE

Trådløs SRS-NB10-højttaler med halsrem

SRS-NB10
Trekvart visning af den trådløse SRS-NB10-højttaler med halsrem i sort

whitegray

Vejl. Udsalgspris

kr 1.200,00

(VAT)
Kvinde, som bærer den trådløse SRS-NB10-højttaler med halsrem i sort
Trekvart visning af den trådløse SRS-NB10-højttaler med halsrem i sort
Trekvart visning af den trådløse SRS-NB10-højttaler med halsrem i hvid
Visning forfra af den trådløse SRS-NB10-højttaler med hovedbøjle i sort
Visning ovenfra af den trådløse SRS-NB10-højttaler med halsrem i sort
En bedre måde at arbejde hjemmefra

Afhold telefonmøder. Lyt til musik. Gå rundt i fuld komfort. Den trådløse SRS-NB10-højttaler med halsrem gør det til en rarere oplevelse at arbejde hjemmefra.

Tydelig lyd hele dagen

Med en højttalerenhed med fuldt frekvensområde, der er vinklet opad, så lyden er optimeret til udelukkende dine ører, vil du høre hvert ord tydeligt, mens andre i rummet næppe bemærker det. Et passivt gitter øger basen og avanceret lydsignalbehandling minimerer feedback og ekko, så du har perfekt lyd til alle møder.

Visning ovenfra af den trådløse SRS-NB10 højttaler med halsrem, som viser højttalerenheden med fuldt frekvensområde
Trekvart visning af den trådløse SRS-NB10 højttaler med halsrem med detaljer, som viser, hvor mikrofonen sidder
Bliv hørt, selv når der er lidt larm derhjemme

Uanset hvad der foregår omkring dig, vil din stemme altid blive hørt tydeligt takket være præcis stemmegenkendelsesteknologi. Et retningsbestemt system af høj kvalitet, der bruger to mikrofoner, kombineret med avanceret lydsignalbehandling gør det muligt for SRS-NB10 at levere krystalklar stemmekvalitet til den anden person, eller personer, under opkaldet.

Tryk for at tale, tryk for at lytte

Nogle gange taler du, nogle gange lytter du, nogle gange vil du bare have lidt fred og ro. Styr let din mikrofon, mens du er i møder med kommunikations-apps med et enkelt klik på knappen MIC Mute.

Nærbillede af knappen MIC Mute på den trådløse SRS-NB10-højttaler med halsrem
Nærbillede af lydstyrkeknappen på den trådløse SRS-NB10-højttaler med halsrem
Lydstyrke, præcis som du vil have den

Høje stemmer, lave stemmer – opkald er en blanding af tonehøjde og tone. Du kan nemt styre lydstyrken til et niveau, der er behageligt for dig, ved at trykke på lydstyrkeknappen på siden af denne højttaler med halsrem fra Sony. Du kan også afspille og trykke på pause, når du lytter til musik.

Komfort til hele dagen

Denne trådløse højttaler med halsrem er let og komfortabel og designet til en hel dags arbejde – fra første møde til sidste opkald. Den sidder sikkert om halsen og hviler blidt på dine skuldre, så du kan fortsætte med at bære den, efter arbejdet er færdigt. Den er perfekt til at høre musik, mens du laver aftensmad eller rydder op.

Visning forfra af den trådløse SRS-NB10-højttaler med halsrem i hvid
Føl dig godt tilpas

Så lette, du glemmer, at du har dem på. Det fleksible bånd på bagsiden hjælper dig med at finde den perfekte pasform.

Kvinde, som bærer den trådløse SRS-NB10-højttaler med halsrem i hvid
Vær klar

Open-ear-stilen giver dig mulighed for at kunne modtage opkald, men alligevel være opmærksom på, hvad der foregår omkring dig.

Kraftfuld og praktisk

Selv arbejdsnarkomaner behøver ikke at bekymre sig om batterilevetiden. Denne trådløse højttaler med halsrem er klar til at kunne klare en hel dag med forretningsopkald, afspilningslister, TV-programmer og meget mere.

Ikon for 20 timers batterilevetid
Effektiv og klar til dagen i morgen

Med op til 20 timers batterilevetid er du klar til at komme afsted og holde den kørende, uanset hvor mange virtuelle møder du skal være med til.

Ikoner, som illustrerer, at en opladning på 10 minutter kan give op til 60 minutters brug
Ekstra kraft lige når du har brug for det

Hvis batteriet skulle være tæt på at løbe tør, så giver en hurtig 10 minutters opladning med den valgfrie AC-adapter eller 0,5A USB-udgang op til en times ekstra arbejde eller hygge.

Kom i gang med arbejdet. Slap af til musik.

Tilslut to enheder på samme tid, såsom din bærbare computer og smartphone. Så hvis du får et forretningsopkald på din bærbare computer, mens du lytter til musik på din smartphone, kan du besvare opkaldet med et enkelt klik på knappen Afspil/Opkald på venstre side af halsremmen. Og når opkaldet er afsluttet, kan du vende tilbage til din favoritafspilningsliste – uden at skulle oprette forbindelse igen.

Billede af trådløs SRS-NB10-højttaler med halsrem, der opretter forbindelse til en smartphone og en bærbar computer samtidig
Splashproof. Bekymringsfri.

Dette splashproof IPX4-design lader dig nyde dine yndlingsprogrammer og -sange, endda mens du ordner daglige gøremål såsom at vaske op.

Musik og film, hold det personligt

Denne højttaler med halsrem giver klar, personlig lyd – selv ved lav lydstyrke. Opret forbindelse til dit TV, din smartphone eller musikafspiller med Bluetooth®-teknologi og nyd dine foretrukne film, programmer og playlister uden at forstyrre naboer, samboer eller familiemedlemmer.

Smuk strømlinet

Et slankt og simpelt design med stof i høj kvalitet gør denne letvægtshøjttaler til en fornøjelse at eje.

Visning ovenfra af den trådløse SRS-NB10-højttaler med halsrem i sort
Mærk kvaliteten

Stofdækkede højttalere betyder, at halsremmen både er lækker at se på og røre ved.

Trekvart visning af to trådløse SRS-NB10-højttalere med halsrem – en i sort og en i hvid
Vælg din farve

Denne bærbare højttaler kommer i mørkegrå eller hvid for at passe perfekt til dit hjemmekontors indretning.

Billede ovenfra af tre tallerkener med forskellige materialer: træ- og plantefibre, gennemsigtige glasstykker og farverige plastikstykker
Bæredygtigt design

Vores produkter er ikke bare stilfulde og elegante, de er også miljøvenlige. Plast udgør mindre end 10 procent af emballeringsmaterialet til SRS-NB10, hvilket afspejler Sonys dedikerede indsats for at reducere miljøpåvirkningen fra vores produkter og praksisser.

Specifikationer og funktioner

En trådløs højttaler med halsrem, der hviler på dine skuldre for behageligt arbejde hjemmefra. Designet til telefonmøder og musiklytning.
  • Præcis stemmegenkendelsesteknologi viderebringer din stemme tydeligt

  • Højttalerenhed med fuldt frekvensområde giver dig personlig lyd i høj kvalitet

  • Let og behageligt design til at have på hele dagen

  • Op til 20 timers batterilevetid med 10-minutters hurtigopladning

  • IPX4 med splashproof-design

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet