GTK-PG10

Perfekt lyd til udendørsfester

Med en dedikeret udendørs festtilstand, der spreder lyden, er GTK-PG10 skræddersyet til udendørs brug – den har endda et dryptæt toppanel, du kan stille dine drinks på. 

Vejl. Udsalgspris

kr 2.400,00

(VAT)
Indendørs eller udendørs – du vælger selv

GTK-PG10 er ideel til at nyde musik udendørs, uanset om du holder fest eller er på picnic eller campingtur. Eller du kan folde toppanelet op og tage den med indendørs til lyd, der fylder rummet, og som ikke kræver ret meget gulvplads.

Livsstilsbillede af GTK-PG10 i et udendørsmiljø
UDENDØRS
Livsstilsbillede af GTK-PG10 i et indendørsmiljø
INDENDØRS
GTK-PG10 med lukkede toppaneler
Højt og tydeligt

Om det er udendørs eller indendørs leverer GTK-PG10 stor, kraftfuld lyd uden at gå på kompromis med klarheden. DSP (Digital Signal Processor) tilpasser automatisk lydindstillingerne, så de passer til omgivelserne.

GTK-PG10 med lukkede toppaneler til fremadvendt lyd
Fremadvendt lyd

Med lukkede toppaneler og de øverste diskantenheder vendt mod forsiden sender GTK-PG10 lyden fremad for kraft og klarhed.

GTK-PG10 i udendørs festtilstand med åbne toppaneler
Udendørs festtilstand

Når toppanelerne er åbne, vender de indbyggede diskantenheder opad og udad, så lyden spredes endnu mere ved udendørs fester. 

13 timers batteri-ikon
Klar til at feste hvor som helst

Skal du feste et sted uden stikkontakt? Ikke noget problem. Med det indbyggede genopladelige batteri kan du feste i op til 13 timer, når lydstyrken sættes op på 25. Selv ved fuld lysstyrke får du 5 timers batterilevetid..

Bluetooth®-logo
Bluetooth®-tilslutning til nem streaming af musik

Bluetooth® gør det muligt at streame alle dine yndlingsnumre og afspilningslister fra din smartphone til dit lydsystem.

USB-ikon
Med USB-porten kan du tilslutte, afspille og oplade

Tilslut en USB-nøgle, smartphone eller tablet, og afspil alle dine digitale filer. Kompatibel med formaterne mp3, WMA, AAC og WAV, så du kan holde festen kørende – og oplade din enhed samtidigt.

Ikon for FM-tuner
FM-radiotuner til dine yndlingsprogrammer

Vil du høre din foretrukne DJ, live sport eller radioprogrammer? Indstil bare med FM-tuneren, og se, hvad der ligger derude.

Dryptæt toppanel

Når toppanelet er åbent, er det perfekt til at stille mad og drikkevarer på – og der er ingen grund til at være nervøs for at spilde, for toppanelet har dybe, integrerede kopholdere og er dryptæt og let at rengøre.

GTK-PG10 med overalt
Nemme at transportere 

Tag den med, og hold fest overalt. Uanset om du vil hænge ud med dine venner derhjemme eller bringe festen ud af huset, har GTK-PG10's kompakte design indbyggede håndtag, så du får bærbarhed og brugervenlighed.

GTK-PG10 på et trebenet stativ
Kan bruges med stativ 

Via et indbygget monteringshul kan GTK-PG10 nemt sættes på et trebenet højttalerstativ i en hævet position.

Logo for Sony | Music Center
Tilpas dine indstillinger med Sony | Music Center-appen

Tag styringen med Sony | Music Center-appen. Du skal blot downloade den til din smartphone og nyde trådløs kontrol over din musik. Du kan justere lydindstillinger, vælge dine foretrukne afspilningslister fra din telefon eller en USB-enhed og starte den næste sang uden at være bundet til lydsystemet.

Sjov og nem styring via Fiestable-appen

Tag kontrollen over afspilningen med Fiestable-appen, som du kan få adgang til, når du har downloadet Sony Music | Center-appen. Du kan endda skifte sang eller justere lydstyrken ved at tale ind i din smartphone – du skal bare vælge stemmestyring via Fiestable-appen og sige din kommando.

Smartphone-tilslutning til GTK-PG10 via Fiestable-appen
Google Play-logo
Sony | Music Center til Android
App Store-logo
Sony | Music Center til iOS
Fiestable til Android
Fiestable til iOS
Illustration af forbindelse til flere enheder
Forbindelse til flere enheder

Du og dine venner kan parre op til tre smartphones eller tablets samtidigt vha. Bluetooth®. Du kan afspille numre fra alle dine musikbiblioteker, så du har endnu mere at vælge imellem.

Mikrofonikon
Slip din indre popstjerne fri

Uanset om du vil synge med på dine yndlingssange eller være festens MC, skal du blot tilslutte en mikrofon. GTK-PG10 tilføjer din stemme direkte i musikken. 

Specifikationer og funktioner

Bærbart, trådløst og genopladeligt – GTK-PG10 er ideel til udendørs brug. Det har endda en dedikeret udendørs festtilstand, som spreder lyden endnu mere, og et dryptæt toppanel, hvor du kan stille dine drinks. Det er også godt indendørs, med et kompakt fodaftryk og en klar lyd.
  • Udendørs festtilstand spreder lyden endnu mere

  • Dryptæt toppanel med indbyggede kopholdere

  • Det genopladelige batteri giver op til 13 timers afspilning

  • Bluetooth®-tilslutningsmuligheder til trådløs streaming af musik

  • Med FM-tuneren kan du nyde dine foretrukne radioprogrammer

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger