• SRS-HG1
  • SRS-X88
  • SRS-X9
  • SRS-X99
  • CAS-1
  • CMT-SX7
  • CMT-SX7B
  • MAP-S1
  • RSX-GS9

Om denne installation

Fordele og forbedringer

• Dette hjælpeprogram installerer en opdateret version af USB Audio Driver-softwaren for at understøtte afspilningen af dine lydfiler fra din computer ved hjælp af USB-forbindelsen og giver også forbedret ydelse for USB-B-funktionen.

Systemkrav

Operativsystemer

• Windows 10
  • Windows 8.1

Enhed

• USB-port (USB 2.0-kompatibel)

Forberedelse

• Du skal være logget på som Administrator på computeren.
  • Sluk ikke for computeren, før opdateringen er fuldført.
  • Hvis du ikke følger instruktionerne, eller hvis opdateringsprocessen afbrydes, kan det medføre problemer med softwaren.
  • Hvis meddelelsen Windows skal have tilladelse til at fortsætte vises i dialogboksen Kontrol af brugerkonti, skal du klikke på Fortsæt for at fortsætte.

Installer

1. Tilslut USB-kablet:
    • For enhederne MAP-S1, SRS-X9, SRS-X88, SRS-X99, CMT-SX7/SX7B og CAS-1: Tilslut fra computeren til terminalen (type B) på bagpanelet.
    • For SRS-HG1 (h.ear go)-enheder: Tilslut fra computeren til terminalen (type micro-B) på bagpanelet.
    • For RSX-GS9-enheder: Tilslut fra computeren til terminalen (type micro-B) på frontpanelet.
  2. Åbn vinduet Enhedshåndtering på din computer, og klik derefter på Enheder til lyd, video og spil.
  3. Tænd enheden:
    • For CAS-1-enheder: Vælg funktionen USB-B på fjernbetjeningen ved at trykke på knappen USB-B.
    • For enhederne MAP-S1, CMT-SX7 eller CMT-SX7B: Vælg funktionen USB REAR på fjernbetjeningen ved at trykke på knappen FUNCTION.
    • For enhederne SRS-X9, SRS-X88 og SRS-X99: Vælg funktionen USB-B ved at trykke på knappen USB-B på enheden.
    • For SRS-HG1 (h.ear go)-enheder: Vælg funktionen USB ved at trykke på knappen FUNCTION på enheden.
    • For RSX-GS9-enheder: Vælg funktionen USB-DAC ved at trykke på knappen SOURCE på frontpanelet eller på fjernbetjeningen.
    Den aktuelle driver til den tilsluttede enhed er angivet i afsnittet Enheder til lyd, video og spil i Enhedshåndtering.
    Bemærk: Hvis Sony Audio vises, er den korrekte driver allerede installeret på din computer.
  4. Højreklik på den viste driver, og vælg Opdater driver.
  5. Klik på Søg efter drivere automatisk.
  6. Klik på Søg efter opdaterede drivere på Windows Update. Vinduet Windows Update vises.
  7. Vælg Søg efter opdateringer, og hvis Vis valgfrie opdateringer vises, skal du klikke på meddelelsen.
  8. Vælg pilen ud for Driveropdateringer, vælg Sony Corporation - MEDIA -, og klik derefter på Download og installer.
    Bemærk: Sony Audio vil blive vist i afsnittet Enheder til lyd, video og spil i Enhedshåndtering.
  9. Højreklik på Sony Audio, og vælg Egenskaber.
  10. På fanen Driver skal du bekræfte Driverudbyder og Driverversion.
    • Driverudbyder: Sony Corporation
    • Driverversion: 8.0.5.3526
  11. Installationen af USB Audio Driver er fuldført.

Hvordan afinstalleres driversoftwaren?

1. Klik på EnhedshåndteringEnheder til lyd, video og spil, højreklik derefter på Sony Audio, og vælg Fjern enhed.
  2. Marker afkrydsningsfeltet Slet driversoftwaren til denne enhed, og vælg Fjern.