• PS-HX500

Fordele og forbedringer

Hi-Res Audio Recorder er et program til at optage lydspor fra en vinylplade på din computer i højopløsningsformat og indeholder følgende funktioner:

• Ny funktion til Hi-Res Audio Recorder Ver.1.1.4
    • macOS Big Sur (11) understøttes nu.
      BEMÆRK: Hvis en dialog om mikrofonadgang vises ved første opstart, skal du tillade adgang til mikrofonen. Du kan finde flere oplysninger under Efter opdateringen nedenfor.

Tidligere fordele og forbedringer

Få vist tidligere fordele og forbedringer

Filoplysninger

Filnavn

• Hi-ResAudioRecorder_1.1.4.pkg

Filversion

• 1.1.4

Filstørrelse

• 4.6 MB (4 566 434 byte)

Udgivelsesdato

• 13-04-2021

Systemkrav

Operativsystemer

Hi-Res Audio Recorder er kompatibelt med følgende versioner af Mac OS:

• Mac OS X 10.9, 10.10 eller 10.11
  • macOS Sierra (10.12), macOS High Sierra (10.13)
  • macOS Mojave (10.14), macOS Catalina (10.15), macOS Big Sur (11)

BEMÆRK:

• Der er ingen garanti for, at Hi-Res Audio Recorder fungerer perfekt med følgende:
    • Enhver computer med et af de angivne operativsystemer
    • På en hjemmebygget computer, en computer med et operativsystem, der er opgraderet af brugeren, eller en multiboot-computer
    • med computerens strømbesparende funktioner: Systemafbrydelse eller dvaletilstand (standby)

Computerhardware

Hi-Res Audio Recorder er kompatibel med følgende hardware:

• Skærmopløsning: 1024 x 768 pixel eller højere
  • Lydafspilningsenhed: påkrævet

Vi garanterer ikke drift på alle computere, heller ikke selv om de overholder ovenstående systemkrav.

Download og installer

Download- og installationsvejledning

1. Klik på knappen Download.
  2. Installationsfilen gemmes i den mappe, du angiver som destinationsmappe i din browsers indstillinger. Den gemmes som standard i mappen Downloads.
  3. Dobbeltklik på installationsfilen Hi-ResAudioRecorder_1.1.4.pkg, der er gemt på computeren. Installationspakken bliver pakket ud.
  4. Skærmen Welcome to the Hi-Res Audio Recorder Installer (Velkommen til Hi-Res Audio Recorder Installer) vises. Klik på Continue (Fortsæt).
  5. Skærmen Software License Agreement (Softwarelicensaftale) vises. Når du har bekræftet aftaleteksten, skal du klikke på Continue (Fortsæt).
  6. Når du accepterer aftalen, skal du klikke på Agree (Jeg accepterer)
  7. Skærmen Select a Destination (Vælg en destination) vises. Vælg en disk, og klik Continue (Fortsæt).
  8. Angiv derefter installationstypen. Ved en standardinstallation vælges det interne harddiskdrev automatisk. Hvis du ønsker at installere på et andet drev, skal du klikke på Change install location... (Skift installationsplacering). Når du har valgt destinationen, skal du klikke Install (Installer).
  9. Når du bliver bedt om loginadgangskoden, skal du indtaste din adgangskode og klikke på Install Software (Installer software).
  10. Skærmen Installing Hi-Res Audio Recorder (Installation af Hi-Res Audio Recorder) vises, og installationen startes.
  11. Når installationen er fuldført, vises skærmen The installation was successful. (Installationen er gennemført). Klik på Close (Luk) for at afslutte installationsprogrammet.

Efter opdateringen

Du kan starte Hi-Res Audio Recorder som vist nedenfor.
Start Finder, og dobbeltklik på Hi-Res Audio Recorder i Applications (Applikationer).

BEMÆRK: Når programmet er startet, skal du klikke på OK, når du ser følgende dialogboks.

Ellers kan du ikke optage lydspor, hvis du klikker på knappen Don’t Allow (Tillad ikke).
Vælg derefter System Preferences → Security & Privacy → Privacy → Microphone (Systemindstillinger → Sikkerhed og anonymitet → Anonymitet → Mikrofon), og markér Hi-Res Audio Recorder på listen over programmer til højre.

Spørgsmål og svar

Fejlfinding

Installation mislykkes:

• Sørg for, at du bruger en computer med et af de understøttede operativsystemer.
  • Kontroller, at der er tilstrækkelig ledig plads på diskdrevet. Installationen kræver en ledig diskplads på ca. 100 MB. Hvis der ikke er nok ledig diskplads, skal du fjerne unødvendige filer.

Din computer kan ikke finde den tilsluttede pladespiller:

• Tag USB-kablet ud, og genstart din computer. Kontroller, at din computer klar, og opret derefter forbindelse mellem computeren og pladespilleren med USB-kablet.
  • Følg trinene nedenfor for at sikre, at navnet på pladespilleren vises i System Information (Systemoplysninger):
    • Forbind pladespilleren med computeren, og tænd den
    • Klik på About This Mac (Om denne Mac) i Apple-menuen.
    • Klik på Overview (Oversigt), og klik derefter på System Report (Systemrapport).
    • Klik på USB under Hardware, og kontroller, at PS-HX500 vises.

Hi-Res Audio Recorder starter ikke:

• Din computer kører muligvis ikke korrekt. Start et andet program for at se, om det fungerer normalt.
  • Din computer kører muligvis ikke korrekt. Genstart computeren.
  • Kontroller, at Hi-Res Audio Recorder er installeret.
    • Start Finder, og kontroller, at Hi-Res Audio Recorder vises i Applications (Programmer).
  • Hvis Hi-Res Audio Recorder ikke er installeret korrekt, skal du afinstallere det og starte forfra på installationen igen.