Vigtig information om den nylige Windows 8.1-opdatering

Windows 8.1-driveropdateringens tilgængelighed i forhold til VAIO

For at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse med Windows 8.1 på din VAIO, er det nødvendigt at opdatere nogle drivere og hjælpeprogrammer efter Windows 8.1-opdateringen.

Vores teknikere er i gang med at teste disse drivere for at sikre problemfri funktion på din VAIO. Det er vigtigt at undersøge, om der er kompatible Windows 8.1-drivere tilgængelige. Vi vil råde dig til at læse vores DOWNLOAD-afsnit eller køre VAIO Update for at sikre den bedst mulige funktionalitet. Undersøg om der er opdaget specifikke begrænsninger efter Windows 8.1-opdateringen.

Perifert udstyr oplades ikke via USB på en Windows 8.1-computer

For nylig har man opdaget, at nogle produkter ikke bliver korrekt opladet, når de sættes i en USB-port på en computer, der kører med Windows 8.1-operativsystemet. Windows 8.1 er en ny version af operativsystemet, der blev udgivet af Microsoft® Corporation den 18. oktober 2013.

Berørte produkter fra Sony(se modeldetaljer)

  • Cyber-shot®-kameraer
  • Handycam®-videokameraer
  • Action Cam (inkl. Live-view-fjernbetjening)
  • Hovedtelefoner
  • Display monteret på hovedet
  • Bærbar forstærker til hovedtelefoner
  • Bærbart batteri

Årsag til problem

Dette problem skyldes tilsyneladende en ændring i USB-brugerfladespecifikationen i Windows 8.1-operativsystemet. Det opstår ikke på computere, der kører Windows 8 eller tidligere versioner af Windows-operativsystemet.

Løsning

Microsoft har udsendt en driveropdatering via Windows Update for at løse problemet. Hvis din computer er indstillet til automatisk at opdatere via Windows Update, behøver du ikke foretage dig mere. Men hvis din computer ikke automatisk installerer opdateringer fra Windows, eller hvis du fortsat støder på dette problem, kan du installere driveropdateringen manuelt.