Artikel-ID : 00229000 / Sidst ændret : 27-06-2019

Sikkerhedsopdateringsprogram til VAIO Update - 20. juni 2019

Kære værdsatte Sony-kunder

Sony har for nylig identificeret en potentiel sårbarhed i "Sony VAIO Update"-programmet på personlige computere fra Sony VAIO®.
    Sikkerhedsopdateringen til dette problem er blevet frigivet, og vi anbefaler, at alle kunder øjeblikkeligt henter opdateringen.

Berørte computere

Sony VAIO-computere med VAIO Update version 7.3.0.03150 eller tidligere installeret.
    Bemærk: Den potentielle sårbarhed afhænger af, om VAIO Update er forudinstalleret eller installeret i forbindelse med en senere opdatering.

Potentiel sårbarhed

Sårbarheden kan potentielt lade en tredjepart køre arbitrær kode på en berørt computer.

Løsning

Brug straks VAIO Update til at installere "VAIO Update 7.4.0.15200 eller nyere".
    Bemærk: Hvis computeren bruger standardinstillinger for VAIO Update, vil "VAIO Update 7.4.0.15200 eller nyere" være blevet installeret automatisk.

Sådan kontrollerer du din version af VAIO Update.

1. Åbn Windows Stifinder.
    2. På den lokale disk, find (C: )\Program Files\Sony\VAIO Update.
      eller Gå til den lokale disk (C: )\Program Files\Sony\VAIO Update 5.
    3. Dobbeltklik på Version.txt-fil.