En fordybende sportsoplevelse
Din billet til forreste række

Ved hjælp af avancerede billed- og lydteknologier bringer Sony BRAVIA® sport til live i din stue med virkelighedstro effekter og tredimensionel, atmosfærisk lyd.

Tænk stort

Se alle aspekter af handlingen i 4K HDR og se endnu mere med et storskærms-TV, der giver alle i rummet en god synsvinkel med vores revolutionerende X-Wide AngleTM-teknologi, som fremviser Sonys kendetegn – enestående billedkvalitet fra alle vinkler.

Ydelse uden forstyrrelser

Ikoniske sportsøjeblikke kræver klarhed. Sonys X-Motion ClarityTM sørger for, at selv de hurtigste, rekordbrydende scener er uden slør, jævne og klare, så du kan tage hver omgang, hvert spring eller hver sejr til dig.

Traditionelt TV
TRADITIONELT TV
X-Motion Clarity
TV MED X-MOTION CLARITY

SIMULERET BILLEDE

Spændende lyd, altid synkront

I modsætning til standard-TV'er med en højttaler under skærmen placerer vores Acoustic Multi-Audio™ to lydpositioneringshøjttalere bag på TV'et, som følger hver scene direkte, samtidig med at uafhængige forstærkere forøger presset og stabiliteten alt lyder så realistisk, at det vil føles, som blev du sendt direkte til dit holds hjemmebane eller til mållinjen.

Acoustic Multi-Audio er tilgængelig på XH90 65" og derover og på XH95 55" og derover. Uafhængig forstærkerkontrol (Bi-Amp) er tilgængelig på XH95 med en skærmstørrelse på 55"-75"

Sony BRAVIA®, skabt til sport
Vores bedste 4K LCD – XH95-serien

Konventionelle TV'er benytter kun en række LED'er, hvorimod Sonys Full Array LED – som drives af vores almægtige Picture Processor X1™ Ultimate – placerer dem over hele skærmen for at fremhæve hver eneste vigtige detalje af sporten på XH95.

XH90-serien – sport i fuld farve og kontrast

XH90 er drevet af vores Picture Processor X1™ og viser hver detalje i Full Array LED, og det fremvises i fremragende 4K Ultra HD – XH90 placerer dig midt i spillet.

A8-serien – kraftfuld, smuk, fængende

Den selvsamme processor, der driver vores 8K TV'er driver A8'ren, så det kan fremvise begivenheder i den fantastisk OLED-billedkvalitet, som problemløst synkroniserer med vores Acoustic Surface AudioTM.

Har du for lidt plads? Tro om igen.

Med udviklingen i billedteknologi og design kan selv små rum få oplevelsen af en stor skærm. Høj opløsning tillader dig at sidde tættere på handlingen, mens tyndere kanter maksimerer skærmstørrelsen uden at øge størrelsen på TV'et.

Kom tættere på, der hvor det sker
Kom tættere på, der hvor det sker 

På moderne 4K TV'er med forbedret opløsning er billeder skarpe og jævne, også når du sidder tæt på skærmen eller ser på en større skærm. Generelt anbefaler vi, at højden af TV'et er to tredjedele af afstanden mellem TV'et og din position. Synsafstand: ①55": 100 cm ②65": 120 cm ③75": 140 cm ④85": 160 cm

Mere skærm i forhold til størrelsen
Mere skærm i forhold til størrelsen

Med tyndere kanter på vores nyeste TV kan du nu vælge en større skærm uden at øge den samlede størrelse af dit TV. Din seeroplevelse bliver også mere fordybende, når du opdager, at du fokuserer på handlingen og ikke på rammen omkring skærmen.