HT-S400

Nyd fyldig surroundsound med klar dialog

Denne soundbar, som har en samlet udgangseffekt på 330 W og en kraftfuld, trådløs subwoofer, tager surroundlyd i biografklasse hjem til dig. At se film og TV bliver mere fordybende, med dybere bas og klarere dialoger, mens musikoplevelsen bliver mere kraftfuld og mere engagerende.

SOUNDBARS

2.1-kanals soundbar med kraftfuld trådløs subwoofer | HT-S400 / HT-SD40

HT-S400
HT-S400-soundbar og trådløs subwoofer set forfra

HT-S400

HT-S400

Vejl. Udsalgspris

kr 3.200,00

(VAT)

HT-SD40

HT-SD40

Vejl. Udsalgspris

kr 3.200,00

(VAT)
Hør lyd fra alle retninger

Soundbaren kombinerer højkvalitets Dolby® Digital med S-Force PRO Front Surround, vores virtuelle surroundsound-lydteknologi. Det placerer dig midt i dine yndlingsfilm, da den efterligner biografernes surroundsound.

Grafik, der viser, hvordan S-Force PRO Front Surround giver virtuel surroundlyd udelukkende ved hjælp af fronthøjttalere
Surround på den nemme måde

Sonys unikke digitale lydfeltbehandlingsteknologi bruger kun fronthøjttalere til at gengive det omgivende lydfelt virtuelt, så lyden kommer fra begge sider. Oplev fyldig, biograflignende surroundsound.

Nyd tydelig tale og kraftfuld lyd

Kraftfulde højttalere arbejder sammen for at levere klar, omfattende lyd i hele rummet med teknologier såsom X-Balanced Speaker Unit og Separated Notch Edge på højttalerenheden, der giver dig forbedret og klar vokal. Uanset om du ser film eller TV, kommer du ikke til at gå glip af et eneste ord.

Sammenligning af unik rektangulært formet X-Balanced Speaker Unit med konventionel højttaler
X-Balanced Speaker Unit

Fronthøjttalerne indeholder X-Balanced Speaker Unit. Den unikke rektangulære form på disse højttalere maksimerer membranen. Den minimerer driverudslag, samtidig med at lydtrykket bevares, hvilket resulterer i mindre forvrængning og større vokal klarhed.

Separated Notch Edge

Den Separated Notch Edge, der findes på X-Balanced Speaker Unit, forbedrer symmetrien af den vertikale amplitude, hvilket er et krav for klar lydkvalitet. Dette opnås med de strategisk placerede skæringer ved kanten, som hjælper med at kontrollere kraftpåvirkningerne i og uden for membranens kant.

Nærbillede af Separated Notch Edge på X-Balanced Speaker Unit
Trekvart visning af trådløs subwoofer
Dybere og fyldigere baslyd

En kraftfuld trådløs subwoofer med en stor højttalerenhed på 160 mm giver en dybere, fyldigere baslyd.

En fornøjelse at bruge

Fra intuitiv betjening til trådløse forbindelser: Soundbaren er designet til at være utrolig nem at bruge.

Komfortabel styring

En ny enkel fjernbetjening, der både er behagelig og ligger godt i hånden, samtidig med at den nem og intuitiv at betjene. Med praktiske funktioner såsom særlige knapper til at justere lydstyrke og lydindstillinger.

Billede af en hånd med en fjernbetjening
Fjernbetjening til HT-S400-soundbar og trådløs subwoofer
Du skal blot vælge din lyd 

Soundbaren har masser af indstillinger, der lige præcis passer til det, du ser eller lytter til. Heriblandt findes stemmetilstand til mere tydelig tale, nattilstand til, når du vil se TV uden at vække resten af husstanden, og lydfelt, der omdanner konventionelle lydspor, f.eks. stereolyd, til en surroundsound-oplevelse.

Nem trådløs forbindelse.

Bliv fri for kabelrodet, og send trådløst lyd til din soundbar fra et Sony BRAVIA TV, der understøtter trådløs forbindelse. Med den trådløse forbindelse kan du desuden tænde og slukke for TV og soundbar samtidigt via BRAVIA-tænd/sluk-knappen. Dette giver plads til endnu et Bluetooth®-input fra en anden kilde, f.eks. en smartphone.

Illustration, der viser et TV, soundbar og subwoofer, der er tilsluttet trådløst
Nærbillede af soundbarens OLED-display, der viser TV som indgangskilde
Praktisk OLED-displayvindue

OLED-displayvinduet på soundbaren giver dig med ét øjekast overblik over status for fjernbetjeningsfunktioner, herunder inputkilde, lydstyrke og lydindstillinger såsom lydfelt, stemmetilstand og nattilstand.

Nem betjening med BRAVIA TV'er

Med en integreret brugergrænseflade vises soundbarens indstillinger automatisk på BRAVIA TV'ets Quick Settings-menu, så du nemt kan styre lydindstillinger og lydstyrke.

Screenshot, der viser soundbarindstillinger i BRAVIA TV'ets Quick Settings-menu

Simuleret brugergrænseflade. Billedet varierer mellem regioner og produkter.

Seerens synsvinkel af et vægmonteret TV og soundbar i en stue
Stilfuldt, vægmonteret design

Soundbaren, der kan monteres på væggen og er designet til at passe diskret ind i din dagligstue, har en flad bagside, så den flugter perfekt med væggen.

Logo for Bluetooth®
Afspil den musik, du holder af

Det gælder ikke kun film og TV – du kan også nemt spille din yndlingsmusik gennem din soundbar. Brug Bluetooth®-teknologi til at streame musik trådløst fra din smartphone, tablet eller bærbare computer.


Opsætning på sekunder

Med frit valg mellem HDMI ARC og optisk indgang er det nemt at forbinde soundbaren til et bredt udvalg af TV'er, så du hurtigt kan komme i gang med at se film, lytte til musik og meget mere.

Tre tallerkener med forskellige materialer
Bæredygtigt design

Vores produkter er ikke kun udviklet med lydkvalitet for øje, men også med omtanke for miljøet.
Den originalt udviklede genbrugsplast fra Sony bruges i subwooferens bagpanel på HT-S400, hvilket viser hvordan Sony kæmper for at mindske vores produkters påvirkning af miljøet.

Specifikationer og funktioner

Denne soundbar har S-Force PRO Front Surround, der giver biograflignende lyd, X-Balanced Speaker Units, der giver klar og tydelig tale, og en kraftfuld trådløs subwoofer, der giver en dybere bas.
  • S-Force PRO Front Surround skaber biograflyd

  • Trådløs subwoofer leverer dybere og fyldigere lyd

  • X-Balanced Speaker Unit til klare vokaler

  • Opret forbindelse til dit TV via et enkelt kabel med HDMI ARC.

  • Bluetooth®-tilslutning til trådløs streaming af lyd

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger