HT-MT500 

Designet til at blive set og hørt

Oplev stemningsfuld surroundlyd og gennemtænkt design, der er skabt til din dagligstue. S-Force Pro Front Surround og optimal bas fra en trådløs subwoofer leverer en biograflignende lyd. 

SOUNDBARS

2.1-kanals kompakt soundbar med Wi-Fi®/Bluetooth®-teknologi

HT-MT500
Billede af 2.1-kanals kompakt soundbar med Wi-Fi®/Bluetooth®-teknologi

Vejl. Udsalgspris

kr 5.000,00

(VAT)
Logo for lyd i høj opløsning
Som kunstnerne havde tænkt sig det

Nyd de fineste nuancer i studiekvalitet med lyd i høj opløsning, som er bedre end CD-kvalitet. Kærlighed til musik forener hver eneste komponent, fra signal til højttaler, så det føles, som om kunstneren optræder lige foran dig.

Minimalistisk design, smukt udført

De neutrale nuancer og de bløde geometriske vinkler i HT-MT500 er designet til at passe ind i dit hjem og vil komplementere omgivelserne, samtidig med at du omsluttes af lyd.

En dagligstue, der er fyldt med lyd

Fyld din dagligstue med biografagtig lyd med S-Force PRO Front Surround
og optimal bas med Sofa-tilstand.

Slank form,
der er nem at placere 

HT-MT500 er ultraslank og nem at konfigurere, og den har en lav profil, der kan passe ind overalt, uden at blokere for dit TV. 

Opdag HT-MT500

Se, hvordan det kompakte og elegante design og den præcise teknik kombineres og fylder dit hjem med biografagtig surroundlyd og smart musikafspilning.

Hør detaljerne i hver eneste tone

Med understøttelse af lyd i høj opløsning går du aldrig glip af noget. LDAC-teknologi leverer perfekt lydkvalitet til trådløse Bluetooth®-enheder, og DSEE HX opskalerer komprimerede lydformater.

LDAC-logo
Bedre Bluetooth®-lyd

LDAC sender omkring tre gange så mange data (ved den maksimale overførselshastighed på 990 kbps) som konventionel Bluetooth®-lyd, hvilket gør det muligt at nyde højopløsningsindhold i en exceptionel lydkvalitet tæt på lyd i høj opløsning.

DSEE HX-logo
Forbedret lyd

Sony DSEE HX™-software forbedrer din eksisterende lydkilde (komprimerede mp3'er eller AAC'er) tæt på lyd i høj opløsning og giver mere liv til din musik ved at opskalere komprimerede filer.

Smart streaming uden besvær

Fortsæt, hvor du slap på en anden enhed, med Spotify ved at trykke på den dedikerede Music Service-knap.

Nem adgang til din musik

Drag fordel af nem adgang til masser af musik med mere, takket være indbygget Chromecast (tidligere Google Cast™) og Spotify Connect.

Indbygget Chromecast
Indbygget Chromecast

Stream musik, internetradio og podcasts fra din smartphone, tablet eller bærbar computer til din lydenhed. Bare tryk på Cast-knappen.

Spotify
Spotify Connect

Afspil Spotify gennem din lydenhed med Spotify-appen som fjernbetjening.

Stream med indbygget Chromecast®

Stream musik, podcasts og radio fra mere end 100 apps, herunder YouTube Music og mange flere.

Lyd, der følger dig

Stream musik i hele huset med Sony | Music Center

Lyt til den samme fantastiske sang i hele huset med multirumslytning, der styres via Sony | Music Center-appen (tidligere kaldet SongPal). Brug Sony | Music Center til at gruppere udvalgte Sony-soundbars og højttalere, og stream musik i flere rum.

Nem tilslutning, maksimal kontrol

Styr musikafspilning fra din smartphone med Sony | Music Center-appen. Med Bluetooth®-tilslutning eller NFC kan du streame dit musikbibliotek fra din enhed og hjemmenetværk eller få adgang til ubegrænset onlinestreaming.

HDMI-logo
HDMI®-udgang

Hold antallet af ledninger på et minimum, og tilslut kompatible enheder med et enkelt kabel via HDMI ARC (Audio Return Channel).

USB-logo
Afspilning via USB

En USB-port på siden giver dig mulighed for at tilslutte en lang række USB-enheder mhp. nem afspilning.

Trådløs-logo
Trådløs streaming

Opret forbindelse til internettet med indbygget Wi-Fi® eller NFC for øjeblikkelig adgang til musiktjenester som f.eks. Spotify og for at streame musik fra enheder i dit hjemmenetværk.

Specifikationer og funktioner

Med sit minimalistiske design, der kan placeres overalt, vil denne kompakte soundbar fylde dit hjem med medrivende lyd. Nyd musik og film med lyd i høj opløsning, virtuel surroundlyd med S-Force PRO Front Surround og optimal bas med Sofa-tilstand.
  • I stand til at afspille lyd med høj opløsning

  • DSEE HX-opskalering genskaber kvaliteten i komprimerede filer

  • Kompakt, minimalistisk design

  • S-Force PRO Front Surround skaber biograflyd

  • Trådløs lytning i flere rum

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser og priser

Brugerne siger