HT-G700

Biografagtig surroundlyd og krystalklar dialog

Denne 3.1-kanals soundbar med Dolby Atmos®/ DTS:X™ kombinerer kraftfuld, medrivende surroundlyd med krystalklar dialog – så du kan give dig helt hen til dine foretrukne TV-serier og film.

SOUNDBARS

3.1ch Dolby Atmos®/ DTS:X™ Soundbar | HT-G700

HT-G700
Fremadvendt produktbillede af HT-G700-soundbar og trådløs subwoofer

Vejl. Udsalgspris

kr 3.500,00

(VAT)
Hør lyd fra alle retninger med op til 7.1.2-kanals surroundlyd

Vertical Surround Engine, vores nyeste surroundteknologi, gør det muligt at nyde spændingen fra de nyeste filmlydformater som f.eks. Dolby Atmos®/DTS:X™ fra en enkelt, slank enhed samt unik signalbehandling fra Sony gengiver "lodret" lyd og skaber en virtuel surroundlyd, der lader til at komme fra alle sider.

Illustration af vertikal lyd
Oplev lyd oppefra 

Takket være den virtuelle surroundteknologi fra Sony kan soundbaren placere lyden i lodret position – så du kan opleve 3D-lyd uden behov for lofthøjttalere eller opadvendte højttalere. Udover Dolby Atmos og DTS:X giver Vertical Surround Engine også andre formater en mere realistisk, flerdimensionel lyd.

Illustration af surroundlyd
Surround på den nemme måde

Ved kun at bruge fronthøjttalerne gengiver Sonys unikke digitale lydfeltsteknologi surroundlydfeltet virtuelt, og lyden kommer fra begge sider. Det er ikke nødvendigt at tilføje baghøjttalere, så derfor kan du nyde fyldig, biografagtig uden for meget rod i stuen.

Giv alle film hele 7.1.2-biografoplevelsen

I en moderne biograf er der højttalere hele vejen rundt, hver med deres fintuning, der kombineres til at give dig en totalt fordybende lydoplevelse. Tryk på Immersive AE (Audio Enhancer)-knappen, og HT-G700 kan opskalere selv almindelig stereolyd til 7.1.2-surroundlyd – så enhver TV-serie og film får surroundlydbehandling.

Centerhøjttaler for klar dialog

En dedikeret centerhøjttaler sikrer, at lyden af stemmer kan høres tydeligt, uanset om det er hurtig dialog i din yndlingsserie eller hviskede replikker i en Hollywood-film. Den er også fantastisk til musik og sikrer en rigt detaljeret lytteoplevelse.

Fyldig, kraftfuld baslyd

En kraftfuld, trådløs subwoofer leverer en dybere og fyldigere baslyd – og med enkel trådløs tilslutning, er det op til dig, hvor du placerer den.

Vælg den perfekte indstilling

En knap til hver lyd – vælg den, der passer til det, du ser eller lytter til. Vælg mellem tilstandene Automatisk lyd, Standard, Surround, Biograf, Musik, Nat og Stemme, og brug lydstyrkeregulering til subwooferen til at finjustere din visningsoplevelse.

Biograffunktion
Biograffunktion

Mærk og hør begivenhederne overalt omkring dig, da lyden bevæger sig bag dig og inddrager dig i filmoplevelsen.

Musiktilstand
Musiktilstand

Hør levende og fyldig musik med de fineste detaljer.

Stemmetilstand
Stemmetilstand

Uanset om det er morgennyhederne eller sæsonfinalen, så skræddersyer denne tilstand lydindstillingerne til at fremhæve tale, så du får det hele med.

Nattilstand
Nattilstand

Ser du film om aftenen? Denne funktion optimerer lydbalancen, så du kan høre alt klart, selv ved lav lydstyrke.

Nem tilslutning

Tilslut et kompatibelt TV eller en enhed trådløst via Bluetooth®, eller brug HDMI eARC/ARC eller optisk digital indgang for fuld båndbreddelyd.

Bluetooth®-logo
Stream med Bluetooth®-teknologi

Stream musik trådløst med Bluetooth®-teknologi.

Familie i en stue med HT-G700
Få mest muligt ud af din kvalitetstid

Se en film. Indhent det forsømte med et bokssæt. Lyt til musik. Hep på jeres yndlingshold. Uanset hvad du og din familie nyder at lave sammen, så gør en soundbar fra Sony det endnu sjovere. Oplev kvalitetstid, når der mest medrivende og underholdende.

Specifikationer og funktioner

Fordyb dig i TV og film med kraftfuld, dynamisk surroundlyd. Denne Dolby Atmos®-soundbar, der er elegant og nem at bruge har endda en dedikeret centerhøjttaler for klarere dialog.
  • 3.1-kanals Dolby Atmos/DTS:X og Vertical Surround Engine

  • Fordybende AE opskalerer lyd til næsten 7.1.2-kanalslyd

  • Centerhøjttaler for klar dialog

  • Trådløse subwoofere giver en stærkere baslyd

  • Lydindstillinger til bedre film og musik

Udgangseffekt (samlet)
400 W
Forstærkerkanaler
3.1-kanals
STØRRELSE, HOVEDENHED - KUN KABINET (B X H X D) 
980 x 64 x 108 mm
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger