Xperia 1 II

Bygget til hurtighed

Xperia 1 II sætter nye standarder for hurtighed i en smartphone. Den indeholder de nyeste avancerede teknologier og 5G-forbindelse samt et kamera, der er udviklet i samarbejde med Sonys Alpha-kamerateknikere for at få ultrahurtigt autofokus i en smartphone. Med et 4K HDR OLED-display på 6,5" med 21:9 CinemaWide kan du se alt i enestående biografkvalitet.

ALLE SMARTPHONES

Xperia 1 II – 4K HDR OLED-display på 6,5" med 21:9 CinemaWide | Kamera med tre objektiver

Xperia 1 II
Xperia 1 II i sort

purpleblack

Vejl. Udsalgspris

kr 8.499,00

(VAT)
Prisvinder
Red Dot 2021-pris vundet af Xperia 1 II
Mere fart, flere muligheder – 5G-tilslutningsmuligheder

En 5G-forbindelse er din vej til nye muligheder. 5G er mere end blot hurtig, det er også utroligt hurtig med lav ventetid og høj båndbredde. Du kan uden problemer streame, downloade eller uploade store filer i høj kvalitet som 4K-videoer og billeder i fuld opløsning på nogle få sekunder. 

Til fotografer
Professionel teknologi fra Alpha-kameraer

Der har aldrig været et smartphonekamera, som kan tage billeder som Xperia 1 II. Det blev udviklet i samarbejde med teknikerne bag de nyeste kameraer i Alpha 9-serien, der er kendt for sit brancheførende autofokus. Xperia 1 II understøtter RAW, Eye Autofocus, der nu fungerer på både mennesker og dyr, samt en grænseflade, der er redesignet med nye manuelle betjeningsfunktioner, der komplimenteres af en fysisk lukkerknap. Disse elementer opfylder behovene hos professionelle fotografer.

ZEISS®-objektiv
Enestående ZEISS-kvalitet med din Xperia

ZEISS-optikken er kalibreret specifikt til din Xperia-smartphone. ZEISS T*-overfladen bidrager med enestående gengivelse og kontrast ved at reducere refleksioner.

AF/AE med op til 20 b/sek.
Indfang det, der før var umuligt, med AF/AE med op til 20 b/sek.

Xperia 1 II kan forevige øjeblikke, som ingen anden smartphone kan. Med kontinuerlig serieoptagelse på op til 20 fpsmed autofokus og autoeksponering kan du fotografere hundredvis af øjeblikke på få sekunder med hastigheden fra 5G. Det er samtidig nemt at uploade og sikkerhedskopiere alt.

Kontinuerlig AF/AE-beregning op til 60 gange pr. sekund

Hold fokus – uanset hvad der sker foran dig. Xperia 1 II beregner løbende autofokus og eksponering op til 60 gange i sekundet. Og med nye algoritmer til Af-præcision og ydeevne får du klare, fokuserede billeder af selv scener med bevægelse.

Kontinuerlig AF/AE op til 60 gange pr. sekund
Xperia 1 II Autofokussensor
En sensor designet til fart

Fokuser hurtigt under alle forhold – dag eller nat – med over innovative kamerasystem. En sensor med to fotodioder leverer imponerende hurtig og præcis fokusering. Med et autofokussystem, der indeholder i alt 247 autofokuspunkter med faseregistrering og dermed dækker næsten 70 % af sensoren, opnås autofokus på bare 0,03 sekunder. Med en innovativ 3D iToF-sensor (indirect Time-of-Flight) til fotografering i svag belysning får du præcis fokusering, uanset hvordan forholdene er. Det hele forenes i den store 1/1,7" Exmor RS™-billedsensor til mobilenheder med BIONZ X™-processor til mobilenheder for at levere hurtighed og fremragende fotos.

Teknologien bag ultrahurtig autofokus
Oplev Eye AF i realtid – til mennesker og dyr

Fotografér enestående portrætter af både mennesker og dyr med det perfekte autofokus på øjet, og indfang glimtet i øjet og livligheden.

Eye Autofocus til enhver situation

Det er ikke alle billeder, der viser et motiv i fuld profil, som ser lige ind i kameraet med begge øjne. Selvom det ene øje er dækket, eller et andet motiv passerer forbi foran dit motiv, finder Xperia 1 II stadig øjet og fokuserer hurtigt.

Billede af kvinde og vandsprøjt
Billede af mand, der træner med boksepude
Billede af kvinde, der er smykkemodel
Billede af barn, der hopper på trampolin
Billede af kvindelig model i bymæssige omgivelser
Billede af hund i landlige omgivelser
Billede af dansende mand i svagt lys
Hurtig fokus – selv i situationer med svagt lys

I scener med begrænset eller svagt lys kan du stadig nyde godt af hurtig autofokus, selv når motivet bevæger sig, takket være tre effektive teknologier, der arbejder sammen: en 3D iToF-sensor, programmet BIONZ X™ til mobilenheder og den store sensor Exmor RS™ til mobilenheder.

3D iToF-sensor
3D iToF-sensor

Vores 3D iToF-sensor beregner øjeblikkeligt afstanden mellem kameraet og motivet for hurtig, præcis autofokus i alle omgivelser.

Logo for BIONZ X™-processor til mobilenheder
BIONZ X™-processor til mobilenheder

BIONZ X™-processoren til mobilenheder har en algoritme, som er udviklet af Sony til større lysfølsomhed og billeder med mindre støj.

Sammenligning med 1/1,7" Exmor RS-billedsensor
Større sensor og pixels

Vores 1/1,7" Exmor RS-billedsensor er 50 % større end den foregående model og har større pixels, som modtager mere lys for en bedre billedkvalitet.

Se nærmere på Photography Pro – inspireret af Alpha

Med Xperia 1 II får du den betjening, man normalt finder på professionelle kameraer. Du kan vælge automatiske indstillinger eller manuel styring af ISO, lukkerhastighed, hvidbalance og meget mere og derefter få optagelserne i RAW-format (.DNG) med en grænseflade, der er inspireret af Alpha-kameraer.

Vælg den rette brændvidde til det rette billede

Xperia 1 II har tre objektiver med alsidige brændvidder, hvilket giver dig virkelig kreativ frihed: 16 mm, 24 mm og 70 mm. Optikken er førsteklasses ZEISS-kvalitet, når du skal tage kreative billeder.

Heste på en bakketop med udsigt over havet

Billede med tilladelse fra Toimisaki i Kushima City, Miyazaki

16 mm
Kvindelig model på stentrappe
24 mm
Nærbillede af kvindelig model i bymæssige omgivelser
70 mm
Fungerer til Sonys Alpha-kameraer

Xperia 1 II er den perfekte makker til Sonys Alpha-kameraer. Brug din Xperia som en ekstern skærm, og styr dine indstillinger og foto trådløst med Imaging Edge™ mobilappen.

Til filmfotografer
Cinematography Pro "drevet af CineAlta" – filmoptagelse i 21:9-format

Optag film med tilsvarende parametre og farveindstillinger som de professionelle. Med ekspertisen fra vores Digital Cinema Camera-teknikere, Look-farveindstillinger, 21:9-format, 4K HDR og 24 fps har du de nødvendige værktøjer. Og med en 5G-forbindelse kan du dele det, du lige har optaget, på få sekunder.

Professionelle Look-farveindstillinger

Med otte forskellige farveindstillinger får du stemningen fra forskellige cinematiske stilarter i dine videoer.

Til filmentusiaster
4K HDR OLED-display på 6,5" med 21:9 CinemaWide™

Nyd film på den måde, som instruktøren havde tænkt dem, og oplev et biograflignende billedformat på et 6,5" 4K HDR OLED-display i 21:9 CinemaWide-format. Den nye teknologi, der mindsker bevægelsesslør, mindsker forsinkelsen mellem billeder for en klarere billedkvalitet. Kombineret med Dolby Atmos®-lyd giver det en kompromisløs visningsoplevelse.

Og takket være 5G-forbindelsen kan du downloade indhold hurtigere eller streame i højere kvalitet.

Farvegengivelse på professionelt niveau

Nu kan du opleve enestående farvenøjagtighed med Skabertilstand "drevet af CineAlta" – inspireret af Master Monitors farvegengivelse fra Sonys professionelle teknologier, der bruges i førende Hollywood-produktioner – så indholdet vækkes til live nøjagtig som tiltænkt, herunder Netflix-serier og -film.

Se The King, kan nu streames eksklusivt på Netflix.

Farvesammenligning af 8-bit og 10-bit
Bedre farver på skærmen

Xperia 1 II har en visning svarende til 10 bit (8 bit med 2 bit-udjævning), der kan vise utallige farver uden banding.

Farverumsgraf
Display på professionelt niveau

Med et højt kontrastforhold på 1000.000:1 kan Xperia 1 II vise en dybere sort, mens farver vises mere naturligt. Skærmen understøtter også professionelle gengivelsesstandarder såsom DCI-P3 100 %, BT.2020-farverum og D65 White Point.

Alt, hvad du ser, remastret til perfektion

Med X1™-processoren til mobilenheder får du BRAVIA’s HDR-remasterteknologi på alt, hvad du ser. Selv streamingindhold får mere kontrast, farve og klarhed.

Dolby Atmos®-lyd
Lyden af biografen – Dolby Atmos® – tunet i samarbejde med Sony Pictures Entertainment

Det er en medrivende oplevelse at se film med Dolby Atmos® med flerdimensionel lyd bølgende over og omkring dig. Nu kan du opleve Dolby Atmos® lyd tunet i samarbejde med Sony Pictures Entertainment med både kabelforbundne og trådløse hovedtelefoner eller fronthøjttalerne med ægte stereo.

Til lydentusiaster
Mark Wilder og Kenichi Matsumoto samarbejder om Xperia-lydkvaliteten
Hør musik, som den bør høres

Xperia 1 II bygger på vores erfaring inden for både lydhardware og musikunderholdning, og den er udviklet til at levere en gennemført autentisk lytteoplevelse, hvor lyden er finjusteret i samarbejde med Sony Music Entertainment.

Med 5G-forbindelsen kan du streame og downloade lyd i høj opløsning uden ventetid.

Så medrivende. Så ægte. Oplev 360 Reality Audio

Lad lyden omslutte dig. Lige så ægte, som hvis du var til en livekoncert eller sammen med musikeren i et lydstudie. Med 360 Reality Audio er musik mere medrivende og ægte end nogensinde.

Skabt til 360 Reality Audio

Xperia 1 II var designet til 360 Reality Audio med unik hardwareafkodning for at optimere lydkvaliteten, når der lyttes til musik på TIDAL. TIDAL er en global musikstreaming- og underholdningsplatform med mere end 60 millioner sange og 250.000 videoer fra dine foretrukne kunstnere. Partnerskabet mellem Xperia og TIDAL giver nye brugere af Xperia 1 II adgang til TIDALs "HiFi"-niveau med en gratis 3-måneders prøveperiode.

Hør alt med fronthøjttalere med ægte stereo

Stereohøjttalerne i Xperia 1 II er placeret foran på telefonen for at sikre en ægte, kraftfuld, afbalanceret stereolyd.

En bedre lydoplevelse – både kabelforbundet og trådløst

Brug lydstikket på 3,5 mm, eller opret trådløs forbindelse – valget er dit. Lydteknologien i Xperia 1 II blev superviseret af lydeksperter, så du får bedre stereoseparation – et naturligt lydbillede, uanset om du lytter til din egen musik eller streamer – selv 360 Reality Audio.

3,5 mm stik
Hør mere fra hver kanal med et 3,5 mm lydstik

Vi har forbedret lydseparationen på 3,5 mm lydstikket for klarere højre og venstre lydkanal. En markant finjustering af lyden reducerede signalstøjen til 20 dB, som ikke opfanges af øret – mere end 90 % lavere end almindelige hovedtelefonforbindelser.

Logoer for lyd i høj opløsning, trådløs lyd i høj opløsning og LDAC
Fremragende lyd

Med lyd i høj opløsning eller trådløs lyd i høj opløsning og LDAC kan du høre musik med en dynamik og en kvalitet, som endda overgår cd-kvalitet. Den gengiver hele lydområdet, så du hører den, som musikerne havde til hensigt.

Logo for DSEE Ultimate
Opskaler alt, hvad du lytter til med DSEE Ultimate

DSEE Ultimate blev skabt for at forbedre kvaliteten af al digital musik ved hjælp af kunstig intelligens for automatisk at forbedre lydfrekvensen og det dynamiske frekvensområde i realtid. Både de høje og de lave frekvenser forbedres takket være, at hvert nummer er tæt på at have lyd i høj opløsning. Det fungerer sammen med både kabelforbundne og trådløse hovedtelefoner, på lokale filer og tilmed streamingtjenester.

Til spil på mobilen
Opgrader dine spil

Nyd ubegrænset udsyn til alt, hvad der sker, på displayet i 21:9 CinemaWide™-format. Den nye teknologi til reduktion af billedslør ved bevægelse reducerer forsinkelsen mellem billeder for at skabe en klarere billedkvalitet. Og med 5G kan du downloade spil hurtigere. Du kan desuden nyde en optimeret Call of Duty Mobile-spiloplevelse som følge af samarbejdet med Qualcomm® Snapdragon Elite Gaming™.

©2020 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION og CALL OF DUTY er varemærker tilhørende Activision Publishing, Inc. Tencent er et varemærke tilhørende Tencent Games Co., Ltd

Optimeret til Call of Duty®: Mobile

Xperia er den officielle smartphone til Call of Duty®: Mobile, og Xperia 1 II er klar til at tage udfordringen op. Uanset om du spiller for sjov eller går seriøst efter titlen, er spillet optimeret med Qualcomm® Snapdragon™ Elite Gaming™ for at forbedre din oplevelse.


©2020 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION og CALL OF DUTY er varemærker tilhørende Activision Publishing, Inc.
Qualcomm og Snapdragon er varemærker tilhørende Qualcomm Incorporated, der er registreret i USA og andre lande, og bruges med tilladelse. Snapdragon Elite Gaming er et varemærke tilhørende Qualcomm Incorporated. Qualcomm Snapdragon Elite Gaming er et produkt tilhørende Qualcomm Technologies, Inc. og/eller deres datterselskaber.

Tag styringen med en trådløs DUALSHOCK®4-controller

Opret forbindelse til Xperia 1 II med DUALSHOCK 4 for at få mere sjov på farten, og spil Android-spil.

Spilforbedring – spil bedre, og del mere

Oplev forbedrede spil med optimeret touch-panel til præcis styring. Del dit spil med skærmoptagelse eller skærmbilleder. Fokusér på dit spil ved at blokere notifikationer, eller søg efter tips online til at overvinde enhver udfordring. Alt er let tilgængeligt, mens du spiller.

Til ydeevne
Den hastighed, du har brug for

Med 5G- og Wi-Fi 6-forbindelsesmulighed og den nyeste Qualcomm-mobilplatform og batteriteknologi – Xperia 1 II sætter nye standarder for hurtighed i en smartphone.

Logo for 5G
Næste generations 5G-forbindelse

Til kompromisløse downloads i høj kvalitet og streaming af filer, selv i høj opløsning, kan Xperia 1 II levere en lynhurtig 5G-forbindelse.

Logo for Wi-Fi 4G/5G
Optimale forbindelsesmuligheder

"Smart Connectivity" udnytter Xperias Deep Learning-teknologi, som anvender Sonys neurale netværksbiblioteker, til at analysere Wi-Fi-signaler og forudsige forbindelsesproblemer i den nærmeste fremtid. Xperia 1 II bedømmer kvaliteten af det netværk, du er på i øjeblikket, og skifter automatisk til mobilnetværket, hvis den forudsiger problemer med forbindelseskvaliteten. Med Xperia er du altid på det bedste tilgængelige netværk.

Logo for Wi-Fi 6
Wi-Fi 6

Med Wi-Fi 6 får du en bedre forbindelse – med højere hastighed, kortere ventetid og forbedrede forbindelsesindstillinger, når der er flere enheder på samme netværk.

Oplev den nyeste Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G-mobilplatform

Med Qualcomm® Snapdragon™ 865-mobilplatformen i 5G og Snapdragon X55 Modem-RF-system i 5G kan du spille, fotografere, udføre opgaver på tværs og oprette forbindelse, som du aldrig havde troet var muligt med fremragende multigigabithastigheder i 5G og forbedret ydeevne fra en CPU og GPU, der er 25 % hurtigere end på den tidligere model.

4.000 mAh batteri
Effektivt batteri på 4000 mAh med hurtig opladning

Med et batteri på 4000 mAh har du nok strøm til at holde dig i gang hele dagen. Når du har brug for at booste batteriniveauet, kan du hurtigt lade op til 50 % på bare 30 minutter.

trådløs opladning
Hurtig, praktisk trådløs opladning

Læg blot Xperia 1 II fra dig, så begynder batteriet at blive ladet op.

battery care-grænseflade
Et effektivt batteri på lang sigt

Vores opladningsteknologier holder dit batteri i god form i længere tid. Battery Care forhindrer overopladning på din telefon, mens Xperia Adaptive Charging overvåger din telefon, mens du oplader, så batteriet ikke overbelastes.

Designet til dig
Smuk, men stærk

Xperia 1 II er kraftfuld og hurtig og har desuden vandafvisende IP65/68-klassificering og Corning Gorilla Glass 6® på begge sider, hvilket gør den både robust og smukt designet.

Farver, der passer til din stil

Alle har deres egen smag – vælg den farve, der matcher din stil.

Farveudvalget kan variere

Alle skærmbilleder er udelukkende anvendt som eksempler.

5G-netværk og tilgængelighed varierer, afhængigt af land, operatør, softwareversion og brugermiljø.

Specifikationer og funktioner

Xperia 1 II sætter nye standarder for hurtighed i en smartphone. Den indeholder de nyeste avancerede teknologier og et kamera, der er udviklet i samarbejde med vores Alpha-teknikere for at levere ultrahurtigt autofokus i en smartphone. Med et 4K HDR OLED-display på 6,5" med 21:9 CinemaWide kan du streame og se alt i enestående biografkvalitet.
  • AF/AE op til 20fps til ultrahurtigt fokus

  • Eye AF i realtid til mennesker og dyr

  • Cinematography Pro "leveret af CineAlta"

  • 4K HDR OLED-display på 6,5" med 21:9 CinemaWide™

  • Qualcomm® Snapdragon™ 865-mobilplatform

Dimensioner
166 × 72 × 7,9 mm
Vægt
181 g
Vandafvisende
Vandafvisende (IP65/68)
Antal SIM
Ét SIM-kort
Kapacitet
4000 mAh
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser og priser

Brugerne siger