Dine favorit-apps er nu endnu bedre

Du får det allerbedste ud af dine favorit-apps med et udvalg af unikke underholdningsfunktioner på vores Smart TV'er.

Google Play giver over 7000 apps og spil på dit TV    

Tag biografoplevelsen med hjem, og nyd film, der følger med BRAVIA XR™

Der ligger masser af film klar, som kun venter på dig. Med BRAVIA XR-teknologi, Pure Stream™ og IMAX® Enhanced bliver alt, hvad du ser, leveret med en flot billedside og fantastisk lydkvalitet.

Endnu mere underholdning, som filmskaberen ønskede det

Creator Calibrated Mode på BRAVIA XR TV'er optimerer billedindstillingerne, når du ser indhold på Netflix og BRAVIA CORE. Netflix Adaptive Calibrated Mode optimerer yderligere din Netflix-oplevelse i forhold til lyset i rummet, så du kan nyde indhold fra Netflix i spektakulær studiekvalitet, præcis som skaberen havde tænkt det.

Fire familiemedlemmer ser TV på rød sofa, mens de spiser popcorn
Det er sådan, film skal opleves

Se alle dine yndlingsfilm på en helt ny måde med mere drama og realisme på et TV, som er designet til at levere en autentisk biografoplevelse derhjemme.

IMAX Enhanced-logo

Nogle TV'er fra Sony er et IMAX Enhanced-produkt, som leverer farve, kontrast, klarhed og lyd af høj kvalitet. Du får en fantastisk og medrivende hjemmeunderholdningsoplevelse med dette TV, der udnytter fordelen ved IMAX Enhanced-indhold fuldt ud.

Dolby Vision/Atmos-logo

Nyd biograflignende oplevelser derhjemme. Dolby Vision™ gør scenerne levende og giver en autentisk billedoplevelse, mens Dolby Atmos™ fylder rummet med medrivende surroundlyd.

Underholdning du elsker. Med hjælp fra Google.

Se mere end 700.000 film og TV-episoder på ét sted. Google TV samler dit yndlingsindhold fra alle dine apps og abonnementer og organiserer det for dig. Det er let at søge – bare spørg Google. Sig blot "OK Google, find actionfilm" eller "OK Google, vis mig science-fiction TV-serier" for at søge i alle dine yndlingsapps.