Dine favoritapps er nu endnu bedre

Du får det allerbedste ud af dine favorit-apps med et udvalg af unikke underholdningsfunktioner på vores Smart TV'er.

Google Play giver over 7000 apps og spil på dit TV    

Tag biografoplevelsen med hjem, og nyd film, der følger med BRAVIA XR™

Der ligger masser af film klar, som kun venter på dig. Med BRAVIA XR-teknologi, Pure Stream™ og IMAX® Enhanced bliver alt, hvad du ser, leveret med en flot billedside og fantastisk lydkvalitet.

En uovertruffen Netflix-oplevelse

Anbefalet af Netflix-fjernbetjening peger mod TV
Vores Smart TV'er anbefales af Netflix

Netflix hjælper dig med at finde et TV med bedre ydeevne, nem adgang til apps og nye funktioner, som giver et bedre Smart TV. Netflix Recommended TV'er hjælper dig med at nyde serier og film med en dedikeret knap og stemmestyring. 

Logo for Netflix Calibrated Mode
Nyd studiekvalitet med Netflix Calibrated Mode

Denne funktion er specielt udviklet til at nyde Netflix-originaler og gengive den samme billedkvalitet som studiemastere til TV. Med Netflix Calibrated Mode bevares filmskaberens vision og hensigt.

Fire familiemedlemmer ser TV på rød sofa, mens de spiser popcorn
Det er sådan, film skal opleves

Se alle dine yndlingsfilm på en helt ny måde med mere drama og realisme på et TV, som er designet til at levere en autentisk biografoplevelse derhjemme.

IMAX Enhanced-logo

Nogle TV'er fra Sony er et IMAX Enhanced-produkt, som leverer farve, kontrast, klarhed og lyd af høj kvalitet. Du får en fantastisk og medrivende hjemmeunderholdningsoplevelse med dette TV, der udnytter fordelen ved IMAX Enhanced-indhold fuldt ud.

Dolby Vision/Atmos-logo

Nyd biograflignende oplevelser derhjemme. Dolby Vision™ gør scenerne levende og giver en autentisk billedoplevelse, mens Dolby Atmos™ fylder rummet med medrivende surroundlyd.

Underholdning, du elsker. Med hjælp fra Google.

Se mere end 700.000 film og TV-episoder på ét sted. Google TV samler dit yndlingsindhold fra alle dine apps og abonnementer og organiserer det for dig. Det er let at søge – bare spørg Google. Sig blot "OK Google, find actionfilm" eller "OK Google, vis mig science-fiction TV-serier" for at søge i alle dine yndlingsapps.