Mobile ES-serien

Sonys topprodukter af højeste kvalitet og forbedringer giver hidtil uhørte lyd- og videooplevelser

Udviklet til perfektion

Mød den spritnye Mobile ES-højttaler og subwoofer 3. generations MRC-membraner (Mica Reinforced Cellular), der er kombineret med separeret bukket kant omkring surrounden, giver dig hidtil udhørt akustik i bilen.

3. generations MRC

MRC (Mica Reinforced Cellular) er vores originale højttalermembranmateriale, der er konstrueret til høj stivhed, let vægt og godt internt tab (lav resonansforvrængning). Denne tredjegenerationsforbindelse er yderligere optimeret sammen med mekaniske driverforbedringer til at levere en endnu bredere frekvensrespons og mere ensartede, naturlige lydegenskaber.

Separat Notch Edge Surround

En anden beskyttet teknologi er den separerede, bukkede kant omkring surrounden, der forbedrer wooferens lodrette amplitudesymmetri og giver mindre forvrængning og tydeligere lyd.

Rammestruktur med fem stænger og Dynamic Air Diffuser

Rammedesignet med fem stænger spreder resonans, mens den integrerede, dynamiske luftdiffusor sikrer luftcirkulation med jævn keglepassage og afkøling af stemmespolen.

Progressiv Height Rate Spider

Det akustisk optimerede edderkoppedesign giver mulighed for større kraft og luftstrøm med en profil til hurtigere og mere præcis dæmpning af højttalerkeglen.

Fasestik

Resonansdæmpende fasestik på XS-162ES-basenheden hjælper med at realisere ideelle frekvenssvar helt op til crossover-punktet med de matchede diskantenheder. En stiv aluminiumsspole og Dynamic Air Diffuser understøtter højttalerens brede frekvenskurve for kontrolleret og dynamisk baslevering.