Download af lyd i høj opløsning

Hør din musik, som kunstneren ønskede det. Det er nemt at købe og nyde lydfiler i høj opløsning fra musiktjenesterne nedenfor.

Musik, som du aldrig har hørt det før

På samme måde som High Definition har ændret den måde, du ser film på, vil lyd i høj opløsning forandre den måde, du oplever din yndlingsmusik på.

system til lyd i høj opløsning
Køb. Download. Lyt.

Det er nemt at lytte til musik i høj opløsning.

Vælg en lydfil i høj opløsning fra de store samlinger, der tilbydes af musiktjenesterne. Efter købet kan du downloade den til din computer og afspille den på mobil eller derhjemme, via udstyr til lyd i høj opløsning.

Køb filer fra disse populære musiktjenester:

Nogle titler er muligvis ikke tilgængelige i dit land.

Berlin Phil

I over 100 år er musikken fra Berliner Philharmonikerne blevet optaget til glæde for musikentusiaster over hele verden. Med etableringen af vores eget pladeselskab starter vi et nyt kapitel i orkesterets historie. Vores udgivelser er beregnet til at give en omfattende musikoplevelse, der opfylder de højeste tekniske og redigeringsmæssige standarder og formidler vores musik fra forskellige perspektiver. Vores websted tilbyder downloads i 24 bit og op til 192 kHz, stereo og surround. Brugeren kan vælge mellem filformaterne WAV og FLAC.

Bleep

Bleep vælger musik fra hele verden for at give dig, hvad vi mener er den bedste musik, uanset genre, i den bedst mulige kvalitet, herunder en stadigt voksende samling af 24-bit master-versioner.

Cybele

Cybele er et innovativt pladeselskab inden for klassisk og moderne musik, som ikke bare tilbyder deres produktioner som fysiske databærere, men også som tabsfrie downloads i høj opløsning i FLAC- eller rent DSD-format.

Gimell

Download og lyt til de klassiske vokalharmonier fra Tallis Scholars, som er optaget af deres pladeselskab Gimell med klar og skarp lyd i høj opløsning.

hd-klassik

Opdag de audiofile klassiske pladeselskabers alsidige verden, og nyd den oprindelige lyd fra tidløs musik via FLAC- og DSD-downloads i høj opløsning, gyldne USB-flashdrev, SACD'er, CD'er og meget mere.

Linn Records

Linn Records var det første pladeselskab, der tilbød Studio Master-downloads uden copyrightbeskyttelse. Linn Records blev udnævnt årets pladeselskab 2010 af Gramophone.

Naim Label

Dedikeret til de bedste musiktalenter og uovertruffen lydkvalitet - du kan opleve et stort udvalg af kunstnere og genrer i op til 24 bit 192 KHz Naim Hi Definition i WAV, FLAC eller ALAC.

7digital

Vælg blandt en af verdens største samlinger af numre i høj kvalitet. Når du har købt dine numre, gemmes de i et "cloud-baseret" skab, som du kan få adgang til via internettet eller mobile apps.

Perfekt digital lyd

Lyd i høj opløsning leverer lyd, som kunstneren havde tænkt sig det.

Produkter med lyd i høj opløsning

Uanset, om du vil have bekvemmelighed på farten eller den fulde kraft fra et hjemmesystem, lader lydprodukter med høj opløsning fra Sony dig høre musik, som kunstneren havde tænkt sig det.