Gå til indhold
Fjernsyn

LED-TV

Oplev betagende skarphed, levende farver og energibesparelse med vores fladskærms-LED-TV. Udforsk det komplette udvalg nedenfor, og find den perfekte model til dit hjem.

Kast glans over din TV-oplevelse med et LED-TV

Alle modeller i vores LED-TV-serie kombinerer form og funktion for at levere en virkelig medrivende visningsoplevelse. Med bl.a. Motionflow XR, X-Reality PRO og ClearAudio+.

3D LED-TV fra Sony
Klart billede med LED-TV fra Sony

Fremhæv hver eneste detalje

LED-teknologien fra Sony er mere end blot en lys idé. Hvide dioder bag skærmen på vores bedste LED-TV fremhæver selv de fineste detaljer, så alt ser strålende og klart ud. Dine foretrukne film og programmer får et imponerende nyt udseende.

Skarpere, jævnere og mere naturlige billeder

Få øje på en fremragende billedkvalitet med vores LED-TV. Udvalgte modeller i vores udvalg har 4K-behandling - det vil sige detaljer med 8 millioner pixel - hvilket giver et billede, der er skarpt og tydeligt, selv ved nærbilleder.

Skarpe billeder på Smart LED-TV fra Sony
LED-TV med klar lyd

Lyd, der leverer

På vores bedste LED-TV understøttes den forbløffende billedkvalitet af kraftfuld lyd. Diskant, mellemtone og bas er alle automatisk afbalanceret med ClearAudio+, mens udvalgte modeller har også indbyggede subwoofere og Magnetic Fluid-højttalere.

Udnyt internettets kraft

Omdan stuen til et multimediecenter med vores Smart LED-TV. Skype med venner, se fotos, der er gemt på din smartphone, surf på internettet, eller tweet om din favoritfilm - det er nemt med vores LED-TV. Du kan også streame indhold fra internettet.

Indholdsdeling med Smart LED-TV fra Sony
Futuristisk design af de bedste LED-TV fra Sony

Formet til kvalitet

Nyskabende design er en selvfølge med vores LED-TV. Den unikke Wedge-facon på udvalgte modeller sparer plads og øger højttalerkapaciteten for at give fyldigere lyd. Hvis du søger en mere medrivende oplevelse, så prøv et af vores let buede LED 3D-TV.