Vejl. Udsalgspris

kr 2.500,00

(VAT)
Billede af E 70-350 F4,5-6,3 G OSS
Billede af E 70-350 F4,5-6,3 G OSS
Billede af E 70-350 F4,5-6,3 G OSS
A-mount-objektivadapter til E-mount-kameraer

En kompakt objektivadapter med en elegant, cylindrisk formfaktor, der giver A-mount-brugere fordel af den enestående AF-ydeevne, som de nyeste E-mount-kamerahuse giver.

Eksempelbillede
E-mount-AF med fasedetektering til A-mount-objektiverne SSM og SAM

Med den avancerede adapter kan A-mount-objektiverne SSM (Super Sonicwave Motor) og SAM (Smooth Autofocus Motor) bruges med de nyeste E-mount-kamerahuse, med fuld understøttelse af autofokus med fasedetektering i bredformatfokusplan, herunder motivgenkendelse som Eye AF i realtid (mennesker og dyr), sporing i realtid og meget mere. Se "Kompatibilitet" for flere oplysninger om kompatible huse og objektiver.

Eksempelbillede
AF/AE-sporing med op til 11 fps for SSM- og SAM-objektiver

Den avancerede adapter til de nyeste E-mount-kamerahuse gør A-mount-objektiver af SSM- og SAM-typen kompatible med AF/AE-sporingsfunktionen på E-mount-huse, selv ved kontinuerlig optagelse med op til 11 fps. Se "Kompatibilitet" nedenfor for oplysninger om kompatible huse og objektiver.

Anvendelsesbillede
AF- og AF/AE-sporing for SSM og SAM, og objektiver uden motor

LA-EA5 understøtter alle A-mount-objektiver, herunder Sonnar T* 135 mm F1,8 ZA og Planar T* 85 mm F1,4 ZA, som ikke har indbyggede motorer. Der er fuld understøttelse af autofokus med fasedetektering i fokusplan, Eye AF i realtid (mennesker og dyr), sporing i realtid og kontinuerlig AF/AE-sporing med op til 11 billeder i sekundet. Se “Kompatibilitet” nedenfor for oplysninger om kompatible huse og objektiver.

Anvendelsesbillede
Kompakt cylinderdesign og komfortabel betjening

En nyudviklet, kompakt AF-drevenhed og blændedrevenhed er bygget ind i en slank, cylinderformet monteringsadapter med høj ydeevne. Adapteren passer til E-mount-enhedens diameter, så der ikke stikker noget ud fra bunden ved montering på et kompakt E-mount-hus. Det sikrer et behageligt greb og en komfortabel betjening, selv når kameraet er monteret lodret.

Kompatibel med LA-EA5 35mm Full-Frame A-Mount-adapter

Visse kamerahuse kan kræve softwareopdatering for fuld funktionalitet.

Specifikationer og funktioner

  • Mål: diam. × længde: ca. 66,0 x 31,7 mm ( 2 5/8 x 1 1/4")

  • Vægt: ca. 88 g

  • Kompatibilitetsoplysninger: Gå til siden

Få mere at vide om energibesparende funktioner og vores engagement i miljøet for en mere bæredygtig fremtid Besøg vores øko-websted

Anmeldelser

Brugerne siger