Lyt hele dagen og endnu længere med dine WH-CH720N-hovedtelefoner 

Dine nye WH-CH720N-hovedtelefoner er lette og komfortable og giver dig underholdning hele dagen lang uden støj. Læs videre for hurtigt at komme i gang, lære om nøglefunktioner og optimere din lytning til en meget personlig lydoplevelse.

Se, hvad du kan gøre med dine nye hovedtelefoner


Sådan kommer du i gang
Sådan bruger du dine hovedtelefoner for første gang

Første gang du tænder for hovedtelefonerne, går de automatisk i parringstilstand. Der er tre metoder til at parre WH-CH720N med din enhed.

Logo for Google Fast Pair
Google Fast Pair

Du skal bare sætte dine hovedtelefoner i parringstilstand nær din Android-telefon, så forbinder Fast Pair dem med et enkelt tryk. 

Logo for Swift Pair
Swift Pair

Der vises en pop op-parringsvejledning på Windows 11- eller Windows 10-enheder i nærheden, når parringstilstand er valgt.

Nærbillede af ørepude i sort, der viser placeringen af knapperne
Manuel parring

Tryk på og hold tænd/sluk-knappen nede i 5 sekunder. Indikatoren blinker to gange gentagne gange, og stemmestyringen siger "parring".


Billede af WH-CH720N-hovedtelefoner i blåt på bord med smartphone, notesblok og kaffekop og logo for Headphones Connect øverst til højre på billedet
Få mest muligt ud af
WH-CH720N med Sony | Headphones Connect-appen

Download Sony | Headphones Connect-appen for at justere indstillinger, herunder Multipunktsforbindelse, Ambient Sound-indstilling og mere. Mange af indstillingerne nævnt på denne side kan tilpasses ved hjælp af appen.

For at få adgang til alle de funktioner, der er tilgængelige for dig i appen, skal du logge ind eller oprette en konto.

Multipunktsforbindelse

Tilslut dine hovedtelefoner til to Bluetooth®-enheder samtidigt, så du kan modtage et indgående opkald på den ene enhed, mens du lytter til musik på den anden. 

Lydfunktioner
Tilpasset lydstyring 

Med tilpasset lydstyring registrerer Headphones Connect-appen, hvad der sker omkring dig og justerer Noise Cancelling eller Ambient Sound Control for dig.

To skærmbilleder fra Headphones Connect-appen, der viser Adaptive Sound Control-indstillinger
Sådan startes og justeres tilpasset lydstyring

Åbn blot Headphones Connect-appen og aktiver den for at bruge dens standardgenkendelsestilstand.

Hvis du vil tilpasse yderligere, kan du justere præferencer for støjreduktion eller ekstern lydoptagelse i appen.

To skærmbilleder fra Headphones Connect-appen med indstillingerne for "Optimer skift, der passer til dig" og login-meddelelse
Optimalt skift af indstillinger

Funktionen lærer, hvordan du bruger hovedtelefonerne, mens du bruger Tilpasset lydstyring, og skifter indstillinger på et optimalt tidspunkt.

Aktiver indstillingen, og følg vejledningen på skærmen for at logge ind på din Headphones Connect-appkonto.

Handlingsbaserede indstillinger

Headphones Connect-appen registrerer, hvad der sker omkring dig, og hvad du foretager dig. Derefter justerer den automatisk indstillinger som støjreduktion og Ambient Sound-lydniveauer. Så hvis du løber, kan niveauet for omgivende lyd stige og derefter falde, når du sidder på en café.


To billeder fra Adaptive Sound Control i Headphones Connect-appen, der viser aktivering af "Registrering af handlinger" og justering af Ambient Sound-niveauer
Sådan kommer du i gang med handlingsbaserede indstillinger

Aktiver "Registrering af handlinger" i din Headphones Connect-app i indstillingen Tilpasset lydstyring for at begynde med standardregistreringsindstillingerne.

Du kan beholde standardindstillingerne eller ændre dem, for eksempel ved at øge Ambient Sound-niveauerne, når du går, så du kan høre verden omkring dig.Støjreduktion og fokus på stemme

Luk verden ude, og hør kun det, du vil høre – fra ingenting til kun stemmer.

Sådan justeres støjreduktion

Gå ikke glip af dine yndlingslyde, uanset hvor du er. Tilpasset lydstyring kan lukke ekstern støj ude, samtidig med at du lukker stemmer ind, så du ikke går glip af vigtige meddelelser, for eksempel på din daglige pendling.

To skærmbilleder fra området Adaptive Sound Control i Headphones Connect-appen med aktivering af "Registrering af handlinger" og justering af støjreduktionsniveauer
Ambient Sound-forudindstilling

Øgning af den omgivende lyd ved hjælp af de 20 forudindstillinger i appen giver dig mulighed for at lytte til omgivende lyd mere naturligt, selv med høretelefoner på. Bare flyt skyderen i Ambient Sound Control-indstillingen.

Fokusér på stemme

Du kan også bruge "Focus on Voice" til at forbedre stemmer og undertrykke støj for at tale uden at fjerne dine hovedtelefoner. For at gøre dette skal du bare markere afkrydsningsfeltet "Focus on Voice".

Reduktion af vindstøj 

Dine hovedtelefoner har også et design til reduktion af vindstøj, der automatisk reducerer vindstøj fra din stemme under telefonopkald og ved afspilning af musik med Støjreduktion/Ambient Sound-indstilling.

Skift indstilinger efter placering

Konfigurer dine hovedtelefoner til at ændre indstillinger efter dine behov på de steder, du ofte besøger.


Lydkvalitet

Finjuster dine equalizer-indstillinger og juster dine streaming- og opskaleringsindstillinger for en bedre lytteoplevelse, der passer til dig.

Få den helt rigtige lyd

Find den lyd, der er perfekt til dig og til alt det du lytter til, med en equalizer, højkvalitets Bluetooth®-indstillinger og lydopskalering fra DSEE. I "Sony | Headphones Connect"-appen skal du gå til [Lyd] for at få adgang til og justere disse funktioner.

Krystalklare opkald

Hør og bliv hørt tydeligt med Precise Voice Pickup Technology og Wind Noise Reduction.

Diagram af sorte WH-CH720N-hovedtelefoner på en mands hoved med Feedforward-mikrofon og Mikrofon til opkald fremhævet

[1] Feedforward-mikrofon
[2] Mikrofon til opkald

Sådan optimeres opkaldskvaliteten

Precise Voice Pickup Technology bruger to bølgeformende mikrofoner, der er vinklet mod din mund for at opfange din stemme klart og præcist.

Vindstøj minimeres under opkald af designet til reduktion af vindstøj, så samtaler forbliver klare, selv når du taler udenfor i blæsevejr.

Oplev lyd fra alle sider

Find ud af, hvordan du prøver en helt ny lydoplevelse med revolutionerende 360 Reality Audio.

Fordyb dig i lyd hele vejen rundt med 360 Reality Audio

360 Reality Audio er en fordybende musikoplevelse, der lader dine WH-CH720N-hovedtelefoner skabe et 360 graders sfærisk lydfelt – så du kan nyde musik fra alle retninger. Bare åbn Sony | Headphones Connect-appen for at komme i gang.

Sådan lytter du til 360 Reality Audio

Kom i gang med 360 Reality Audio, og find ud af, hvordan du streamer 360 Reality Audio-numre på din telefon.

Bekvemme funktioner

Lær, hvordan funktionerne Stemmeassistent og Hurtig opladning fungerer.

Stemmeassistent

Find ud af, hvordan du bruger stemmeassistent på dine WH-CH720N-hovedtelefoner. Du skal bare sige "Hey Google, hvordan er vejret i dag?" for at finde ud af, om du skal tage din jakke med, når du går.


To skærmbilleder fra Headphones Connect-appen, der viser, hvordan du aktiverer Stemmeassistent fra fanen System og vælger din foretrukne Stemmeassistent-funktion
Sådan konfigureres stemmeassistent

Åbn din Headphones Connect-app, og aktivér din stemmeassistent fra fanen System. Vælg derefter den stemmeassistent, du normalt bruger (Google, Alexa eller Siri) for at komme i gang.

Hurtig opladning

Strøm hele dagen, hurtig opladning.

Billede af WH-CH720N-hovedtelefoner i sort på en bænk med nøgle, taske og kaffekop
Hvor hurtigt kan de oplade?

Hvis du har travlt, så er hurtigopladning noget for dig. En 3-minutters hurtig genopladning giver dig op til 60 minutters afspilning.

Pleje og support
Rengøring af dine hovedtelefoner

Find ud af, hvordan du holder dine WH-CH720N-hovedtelefoner rene på den rigtige måde uden at beskadige dem. 


Billede af WH-CH720N-hovedtelefoner i hvid på en seng med kosmetik, smykker og kosmetiktaske
Sådan holder du dine hovedtelefoner rene

Når headsettet er snavset, tørres det af med en blød, tør klud. Er headsettet er meget snavset, skal du lægge en klud i fortyndet neutralt rengøringsmiddel og vride den godt, før du rengør headsettet med den. Brug ikke opløsningsmidler såsom fortynder, benzen eller alkohol, da de kan beskadige finishen på headsettet eller forårsage andre skader.

Firmwareopdateringer

Hold dine hovedtelefoner opdateret med de seneste firmwareudgivelser.

Hvor finder jeg seneste firmwareopdatering

Når du bruger Sony | Headphones Connect-appen giver den dig besked, når der er en ny opdatering til download.

Hav den seneste firmware opdateret på dine hovedtelefoner, så eventuelle fejlrettelser og forbedringer bliver anvendt.

Har du ikke allerede downloadet Headphones Connect-appen, kan du downloade den via de links og QR-koder, der står nedenfor.

Skærmbillede fra Headphones Connect-appen, der viser, hvor man kan finde firmwareopdateringer

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Har du et spørgsmål, du ønsker svar på? Tjek her først, og se de oftest stillede spørgsmål fra andre brugere af WH-CH720N-hovedtelefoner.

Tegnet logo af papir og blyant
Hjælpevejledning

Find ud af alt, hvad du behøver at vide om WH-CH720N.

Illustreret logo af en person, der bærer hovedtelefoner
Support og nyheder

Få de seneste oplysninger om firmwareopdateringer, nyheder og advarsler.