Nyd din musik fuldt ud med
WF-C700N

Disse True Wireless-øretelefoner er ikke bare superlette og IPX4-vandafvisende, de opskalerer også din musik – så du kan lade dig svæve væk uden begrænsninger. Læs denne guide for at få tips til opsætning, vejledning til funktioner, vedligeholdelse og support.

Opdag, hvad du kan gøre med dine nye øretelefoner.
Sådan kommer du i gang
Sådan bruger du dine hovedtelefoner for første gang

Første gang du tænder for hovedtelefonerne, går de automatisk i parringstilstand. Efter det er der tre metoder til at parre WF-C700N med din enhed.

fast pair
Google Fast Pair

Du skal bare sætte dine hovedtelefoner i parringstilstand nær din Android-telefon, så forbinder Fast Pair dem med et enkelt tryk. 

swift pair
Swift Pair

Der vises en pop op-parringsvejledning på Windows 11- eller Windows 10-enheder i nærheden, når parringstilstand er valgt.

manuel parring
Manuel parring

Mens etuiet er åbent, og øretelefonerne er i etuiet, skal du trykke på knappen bag på etuiet i 5-7 sekunder. Indikatoren blinker blåt gentagne gange.

headphones connect
Få mest muligt ud af
WF-C700N med Sony | Headphones Connect-appen

Download Sony | Headphones Connect-appen for at justere indstillinger, herunder multipunktsforbindelse*, Ambient Sound-indstilling og mere. Mange af indstillingerne nævnt på denne side kan tilpasses ved hjælp af appen. For at få adgang til alle de funktioner, der er tilgængelige for dig i appen, skal du logge ind eller oprette en konto.

*Firmwareopdatering påkrævet. Tilgængelig til sommer 2023.

Nem knapbetjening

Skift indstillinger for støjreduktion og Ambient Sound med et enkelt tryk. Afspil, sæt på pause, styr lydstyrken og meget mere.

nem knap
Hvad gør hver knap?

Den venstre knap på WF-C700N giver dig mulighed for at skifte mellem støjreduktion og Ambient Sound-indstilling med et enkelt tryk. Med højre knap kan du afspille sange, sætte dem på pause eller springe dem over.

Begge knapper giver også adgang til din smartphones stemmeassistent og håndfri opkald.

Du kan også styre lydstyrke ved at trykke på den højre knap fire gange eller mere for at skrue op eller trykke fire gang eller mere på venstre knap for at skrue ned. Lydstyrkeregulering kræver muligvis en fremtidig opdatering af firmwaren.*

*Tilgængelig til sommer 2023

Multipunktsforbindelse

Tilslut dine hovedtelefoner til to Bluetooth®-enheder samtidigt, så du kan modtage et indgående opkald på den ene enhed, mens du lytter til musik på den anden.

Bemærk: Denne funktion kræver en firmwareopdatering, der kommer i sommeren 2023. Du kan opdatere firmwaren via Headphones Connect-appen.

Lydfunktioner
Tilpasset lydstyring 

Adaptive Sound Control er en smart funktion, der registrerer, hvad der sker omkring dig, og justerer støjreduktion og Ambient Sound-indstillinger for at give den perfekte lytteoplevelse.

tilpasset lydstyring
Sådan startes og justeres tilpasset lydstyring

Bare åbn Headphones Connect-appen og aktiver den for at bruge dens standardgenkendelsestilstand.

Hvis du vil tilpasse yderligere, kan du justere præferencer for støjreduktion eller ekstern lydoptagelse i appen.

optimer
Optimalt skift af indstillinger

Funktionen lærer, hvordan du bruger hovedtelefonerne, mens du bruger Tilpasset lydstyring, og skifter indstillinger på et optimalt tidspunkt.

Aktiver indstillingen, og følg vejledningen på skærmen for at logge ind på din Headphones Connect-appkonto.

Handlingsbaserede indstillinger

Headphones Connect-appen registrerer, hvad der sker omkring dig, og hvad du foretager dig. Derefter justerer den automatisk indstillinger som støjreduktion og Ambient Sound-lydniveauer. Så hvis du løber, kan niveauet for omgivende lyd stige og derefter falde, når du sidder på en café.

handlingsbaseret
Sådan kommer du i gang med handlingsbaserede indstillinger

På fanen Status i Headphones Connect-appen skal du vælge den højre pil ved siden af Adaptive Sound Control.

Slå Adaptive Sound Control til, hvis den ikke allerede er det, og klik derefter på tandhjulet ved siden af "Detection of Actions". Dette viser dig standardindstillingerne for hver handling: stilstand, gang, løb og transport.

Du kan beholde standardindstillingerne eller ændre dem, for eksempel ved at øge Ambient Sound-niveauerne, når du går, så du kan høre verden omkring dig.

Støjreduktion og fokus på stemme

Luk verden ude, og hør kun det, du vil høre – fra ingenting til kun stemmer.

Sådan justeres støjreduktion

Gå ikke glip af dine yndlingslyde, uanset hvor du er. Tilpasset lydstyring kan lukke ekstern støj ude, samtidig med at du lukker stemmer ind, så du ikke går glip af vigtige meddelelser, for eksempel på din daglige pendling.

støjreduktion
Ambient Sound-forudindstilling

Øgning af den omgivende lyd ved hjælp af de 20 forudindstillinger i appen giver dig mulighed for at lytte til omgivende lyd mere naturligt, selv med høretelefoner på. Bare flyt skyderen i Ambient Sound Control-indstillingen.

Fokusér på stemme

Du kan også bruge "Focus on Voice" til at forbedre stemmer og undertrykke støj for at tale uden at fjerne dine hovedtelefoner. For at gøre dette skal du bare markere afkrydsningsfeltet "Focus on Voice".

Skift indstilinger efter placering

Konfigurer dine hovedtelefoner til at ændre indstillinger efter dine behov på de steder, du ofte besøger.

Lydkvalitet

Finjuster dine equalizer-indstillinger og juster dine streaming- og opskaleringsindstillinger for en bedre lytteoplevelse, der passer til dig.

Få den helt rigtige lyd

Find den lyd, der er perfekt til dig og til alt det du lytter til, med en equalizer, højkvalitets Bluetooth®-indstillinger og lydopskalering fra DSEE. I "Sony | Headphones Connect"-appen skal du gå til [Lyd] for at få adgang til og justere disse funktioner.

Klare opkald

Pålidelige opkald alle steder med håndfri funktioner og reduktion af vindstøj.

tydeligt opkald
Sådan optimeres opkaldskvaliteten

Samtalen flyder frit med nemme håndfri opkald, nu klarere end nogensinde med en indbygget mikrofon i høj kvalitet. Du behøver ikke engang at tage din telefon op af lommen.

Vindstøj minimeres under opkald af en netstruktur, der omgiver mikrofonen, så du går tydeligt igennem, selv når du er udendørs.

Oplev lyd fra alle sider

Find ud af, hvordan du prøver en helt ny lydoplevelse med revolutionerende 360 Reality Audio.

360 Reality Audio-certificerede hovedtelefoner

360 Reality Audio er en fordybende musikoplevelse, der lader dine WF-C700N-hovedtelefoner skabe et 360 graders sfærisk lydfelt – så du kan nyde musik fra alle retninger. Bare åbn Sony | Headphones Connect-appen for at komme i gang.

Sådan lytter du til 360 Reality Audio

Kom i gang med 360 Reality Audio, og find ud af, hvordan du streamer 360 Reality Audio-numre på din telefon.

Bekvemme funktioner

Lær, hvordan stemmeassistent, hurtig opladning og enkelt øretelefon fungerer.

Stemmeassistent

Find ud af, hvordan du bruger stemmeassistent på dine WF-C700N-hovedtelefoner. Du skal bare sige "Hey Google, hvordan er vejret i dag?" for at finde ud af, om du skal tage din jakke med, når du går.

stemmeassistent
Sådan bruger du stemmesøgning

På den højre øretelefon skal du holde knappen nede for at starte stemmeassistenten. Dette aktiverer enten Google Assistant (Android) eller Siri (iPhone) for at få hjælp uden at stoppe din musik.

Hurtig opladning

Strøm hele dagen, hurtig opladning.

hurtig opladning
Hvor hurtigt kan de oplade?

Nyd op til 15 timers* brug takket være det praktiske opladningsetui – få 7,5 timer fra øretelefonerne og yderligere 7,5 timer fra opladningsetuiet.

Hvis du har travlt, får du en times afspilning med en hurtig opladning på 10 minutter.

* med støjreduktion slået til   

Én øretelefon

Perfekt til multitasking.

én øretelefon
Lyt til musik, mens du snakker

Hvis du vil lytte til din musik og stadig kunne føre en samtale, skal du bare tage den ene øretelefon fra opladningsetuiet og bruge den, som du plejer.

Pleje og support
Rengøring af dine hovedtelefoner

Find ud af, hvordan du holder dine WF-C700N-hovedtelefoner rene på den rigtige måde uden at beskadige dem.

rengøring
Sådan holder du ørepuderne rene

Rengør dine øretelefoner ofte for at holde dem i god stand. Hvis ydersiden af headsettet eller etuiet bliver snavset, skal du tørre dem af med en blød, tør klud.

Er headsettet meget snavset, skal du lægge en klud i fortyndet neutralt rengøringsmiddel og vride den godt, før du rengør headsettet med den. Brug ikke opløsningsmidler såsom fortynder, benzen eller alkohol, da de kan beskadige finishen på headsettet eller forårsage andre skader. 

Firmwareopdateringer

Hold dine hovedtelefoner opdateret med de seneste firmwareudgivelser.

Hvor finder jeg seneste firmwareopdatering

Når du bruger Sony | Headphones Connect-appen giver den dig besked, når der er en ny opdatering til download.

Hav den seneste firmware opdateret på dine hovedtelefoner, så eventuelle fejlrettelser og forbedringer bliver anvendt.

Har du ikke allerede downloadet Headphones Connect-appen, kan du downloade den via de links og QR-koder, der står nedenfor.

firmwareopdateringer

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Har du et spørgsmål, du ønsker svar på? Tjek her først, og se de oftest stillede spørgsmål fra andre brugere af WF-C700N-øretelefoner.

hjælpeguide
Hjælpevejledning

Find ud af alt, hvad du behøver at vide om WF-C700N.

support og nyheder
Support og nyheder

Få de seneste oplysninger om firmwareopdateringer, nyheder og advarsler.