KAMERAER MED UDSKIFTELIGE OBJEKTIVER

α6300 E-mount-kamera med APS-C-sensor

ILCE-6300 / ILCE-6300L / ILCE-6300M
Billede af α6300 E-mount-kamera med APS-C-sensor

silverblack

Priser starter ved:

Vejl. Udsalgspris

kr 9.500,00

(VAT)

Kun kabinettet

ILCE-6300

Vejl. Udsalgspris

kr 9.500,00

(VAT)

Kabinet + 16-50 mm zoom med elektrisk objektiv

ILCE-6300L

Vejl. Udsalgspris

kr 10.000,00

(VAT)

Kabinet + 18-135 mm zoomobjektiv

ILCE-6300M

Pris ikke tilgængelig

Billeder af α6300 E-mount-kamera med APS-C-sensor
Billeder af α6300 E-mount-kamera med APS-C-sensor
Billeder af α6300 E-mount-kamera med APS-C-sensor
Billeder af α6300 E-mount-kamera med APS-C-sensor
Billeder af α6300 E-mount-kamera med APS-C-sensor
Billeder af α6300 E-mount-kamera med APS-C-sensor
Billeder af α6300 E-mount-kamera med APS-C-sensor
Billeder af α6300 E-mount-kamera med APS-C-sensor
Billeder af α6300 E-mount-kamera med APS-C-sensor
Billeder af α6300 E-mount-kamera med APS-C-sensor
Billeder af α6300 E-mount-kamera med APS-C-sensor
Billeder af α6300 E-mount-kamera med APS-C-sensor
Billeder af α6300 E-mount-kamera med APS-C-sensor
Billeder af α6300 E-mount-kamera med APS-C-sensor
Billeder af α6300 E-mount-kamera med APS-C-sensor
Billeder af α6300 E-mount-kamera med APS-C-sensor

Funktioner

24,2 MP Exmor® CMOS-billedsensor

Den nye 24,2 MP Exmor® CMOS-sensor hæver standarden for billedbehandling. Dens kobberledninger og forbedrede kredsløb gør det muligt at mindske ledningslaget og øge lysindsamlingseffektiviteten, for at optage billeder med et udvidet følsomhedsområde på op til ISO 51200 med reduceret støj. Brugen af kobber øger udlæsningshastigheden samt potentialet i avancerede 4K og Full HD 120 fps optagelser.

BIONZ X™-billedgenerator med høj hastighed

Hvordan frigør den overlegne hastighed, kraft og effektivitet i BIONZ X-billedprocessor potentialet og følsomheden i den nye billedsensor? Med en algoritme optimeret til den nye billedsensor til at skabe stillbilleder og film med uovertruffen opløsning og gengive mere tekstur og detaljer, især ved middelhøje til høje ISO-indstillinger

425 faseregistreringspunkter til AF

Med verdens mest (425) fokale faseregistreringspunkter til AF, som giver bred og tæt autofokusdækning, fokuserer α6300 mere præcist, effektivt og pålideligt på motiver i hele rammen.

0,05 sek. hurtig AF

α6300 har verdens hurtigste (0,05 sek.) AF-hastighed med sit forbedrede Fast Hybrid AF-integreret autofokus og sin fantastisk effektive BIONZ X-billedbehandlingsmotor, der håndterer store mængder information med forbløffende nøjagtighed

Teknologien AF-sporing med høj tæthed

For ekstremt pålidelig nøjagtighed og sporingsstabilitet aktiverer den nye teknologi, AF-sporing med høj tæthed, AF-punkter til at dække området omkring motivet med ca. 7,5 gange så meget tæthed som 6000. Kun denne funktion, fokale faseregistreringspunkter til AF, kan problemfrit aktivere AF-punkter og spore motiver, der flytter sig inden for rammen, med en så usvigelig præcision.

Kontinuerlig Live-View-optagelse i høj hastighed

Optag præcis handling med Kontinuerlig optagelse i høj hastighed med op til 11 fps. Eller vælg mellem tre hastigheder op til 8 fps, i forhold til optagesituationen, for Live-View kontinuerlig optagelse med meget lidt forsinkelse på EVF eller LCD-skærm, for at få følelsen af umiddelbarhed i optagelsen med en optisk søger.

AF med fasedetektering på det fokale plan til A-mount-objektiver

α6300 tilbyder AF med fasedetektering på det fokale plan, selv når et A-mount-objektiv er monteret med en monteringsadapter (LA-EA3) fra Sony. Så du kan drage fordel af autofokussystemets unikt brede dækning fra 425 fokale faseregistreringspunkter til AF, samt hurtig, flydende sporingsydeevne, når du optager med andre objektiver samt E-mount-objektiver.

XGA OLED Tru-Finder™

α6300 introducerer XGA OLED Tru-Finder med høj kontrast, høj opløsning, høj synlighed, og som gengiver mørke og farver i meget fine detaljer, samt en tilstand til at vise billeder i den højere billedhastighed på 120 fps (100 fps), så du kan gengive handling jævnt og spore det let med denne elektronisk søger.

4K-filmoptagelse

4K-filmoptagelse i Super 35mm-format med fuld pixeludlæsning og ingen pixelsortering giver ca. 2,4 gange så mange oplysninger, som der egentlig kræves til 4K (QFHD: 3840 x 2160). Med så mange data svarer det faktisk til 6K data, så det gengiver tydeligt den højeste opløsning i 4K-billeder.

Full HD 120 fps- og 4x/5x slowmotion-optagelse

Du kan lave optagelser i høj kvalitet i Full HD, selv i Full HD 120 fps (100 fps) højhastighedsoptagelse med AF-sporing ved en høj bithastighed på op til 100 Mbps. Og kameraet kan optage 4x/5x slowmotion-film internt, når billedhastigheden er indstillet til 30p (25p) eller 24p.

S-Gamut/S-Log optagelser

S-Gamut / S-Log optagelser giver dig fleksibilitet til at lave mere ekspressive film ved at udføre farvegraduering i efterredigeringen. S-Log3 og S-Log2 gamma-kurver har stort dynamikområde (op til 1300 %) for at minimere whiteout og blackout. α6300 tilbyder endda imponerende 14-trins bevægelighed i S-Log3 gamma-indstilling. Kameraet understøtter også S-Gamut og S-Gamut3. Cine farveområde fra Sony. *S-Log2 og S-Log3 er baseret på forarbejdning af billeder.

Gå til hjælpevejledning for Creators

Stille optagelser

Lydløs optagelsestilstand udløser lukkeren uden en lyd, selv i kontinuerlig optagelse med op til ca. 3 fps med AF/AE-sporing, så den er yderst praktisk til optagelser af en indendørs forestilling eller udendørs dyreliv samt andre situationer, hvor stilhed er afgørende. For at slå denne funktion til/fra mere intuitivt og mindre forstyrrende kan den tildeles en brugerdefinerbar knap.

One touch-fjernbetjening/one touch-deling

One touch-fjernbetjening gør din smartphone eller tablet til en søger/fjernbetjening. One touch-deling overfører billeder/videoer til din enhed til deling på sociale netværk. Installer blot mobilappen Imaging Edge via Wi-Fi på din NFC-aktiverede Android-enhed, og tryk derefter enheden mod kameraet for at forbinde dem. Ingen NFC? Intet problem, for den nye QR-kodekompatibilitet kan også parre enhederne.

Få mere at vide

Forbedret Fast Hybrid AF til film

Hurtig Hybrid AF gør autofokus i film usædvanligt præcist, så det er især værdifuldt ved 4K optagelse. Ud over meget tætte AF-faseregistreringspunkter har systemet i α6300 justerbar Hastighed for AF-drev og Følsomhed for AF-sporing, som hjælper dig med at udtrykke mere kreativitet ved at manipulere fokus, så langt forholdene og din fantasi tillader.

AF i Fokusforstørrelse

Du kan bruge autofokus, selv når du forstørrer et valgt billedeområde på søgeren eller LCD-skærmen, så du f.eks. kan opnå en finere justering af fokus. Dette er glimrende til makrofotografering, når præcis fokusering er vigtig.

Fastlåsnings-AF

Denne funktion bevarer automatisk fokus på et motiv i bevægelse. Du skal blot tilpasse billedrammen og motivet, der skal spores og trykke på knappen i midten. Hvis du mister overblikket over motivet, kan kameraet registrere motivet og genoptage funktionen Fastlåsnings-AF, når motivet dukker op igen på skærmen.

Udvid fleksibelt punkt

Når det valgte AF-punkt mister motivet eller ikke er placeret på et motiv i bevægelse, omdirigerer Udvidet fleksibelt punkt-funktionen automatisk omgivende AF-punkter til øjeblikkeligt at genoprette fokus på dette motiv.

Hold altid øjet i fokus

Meget nøjagtig Eye AF (tilgængeligt med AF-C) giver konsekvent autofokus på motivets øje, selv når motivet bevæger sig. Dette pålidelige værktøj er ekstremt effektivt til at sikre bedre fokus på portrætbilleder, så du slipper for skønhedsfejl. 

Høj lydkvalitet (mikrofonterminal, XLR-adaptersæt) 

Ud over tilsluttede mikrofoner understøtter kameraet Line-indgang fra professionelle standard lydenheder med XLR-terminal, der bruges med et XLR-adaptersæt (XLR-K2M/XLR-K1M), der sælges separat, og som muliggør tilslutning af forskellige avancerede mikrofoner. På den måde kan du foretage finjustering af lydindstillinger og støjsvage lydoptagelser i høj kvalitet, som er seriøs filmoptagelse værdig.

Ren HDMI-udgang

Denne funktion understøtter 4K og Full HD og muliggør overførsel af ikke-komprimeret film til en ekstern optager eller skærm. Billedet kan også optages på kameraet, selv mens der sendes signaler ved hjælp af denne funktion.

Gammaskærmhjælp

Med denne funktion kan du se billeder med naturlig kontrast, mens du optager i S-Log gamma-indstilling, konverterer S-Log2 og S-Log3 til ITU709 (800 %) gamma til overvågning af billeder eller kontrollerer fokus, mens du forstørrer et billede på LCD-skærmen eller i søgeren.

Forbedret Zebra-funktion

Gør det enkelt at kontrollere eksponeringen, især når du optager i S-Log gamma-indstilling. Sæt målniveauet for videosignal fra 0 til 109 %, indstil et interval mellem + 10 % og -10 % af denne værdi, og et zebramønster vil indikere billedområder, der når denne eksponering i det område. Ny indstilling for minimumslysstyrke advarer dig pålideligt for at undgå blændende lysstærke områder.

Hus i robust magnesiumlegering

De indvendige rammer, bagsiden, oversiden og forsiden er fremstillet af en magnesiumlegering, og derved er α6300's robuste, stive, lette kamerahus stærkere end sine forgængeres. Designet til solid pålidelighed og stabil håndtering, og det kompakte hus er bygget til at kunne holde til sliddet ved optagelse i marken.  

Modstandsdygtighed over for støv og fugt

Du kan uden problemer optage i krævende miljøer takket være øget modstandsdygtighed over for støv og fugt, der forhindrer vand og støv i at trænge ind i kamerahuset. Disse tiltag omfatter forseglinger rundt om knapper og drejeskiver, samt en beskyttende struktur, der sikrer, at paneler og komponenter er tæt sammenkoblede.

Robust objektivfatning

Kamerahusets og objektivfatningens styrke og stivhed giver et særligt solidt grundlag for at montere og modstå af robust brug af store, tunge objektiver, f.eks. teleobjektiver og objektiver til filmoptagelse.

Strømforsyning via USB 

Kamerabetjening kan strømforsynes via USB-tilslutning til PC eller mobilbatteri. Dette sparer kameraets batteri og forlænger den tid, kameraet kan bruges, før batteriet er opbrugt. Når kameraet er slukket, kan batteriet oplades via den samme tilslutning.

14-bit RAW-udgang

Til RAW-optagelse hjælper 14-bit RAW-udgang og 16-bit billedbehandling til at bevare en optimal grad af detaljer og til at skabe billeder af den højeste kvalitet med flotte nuanceovergange. 14-bit RAW-formatet (Sony ARW) sikrer optimal kvalitet til senere billedjustering (via Image Data Converter eller anden software).

ISO automatisk minimumslukkerhastighed

Undgå slør på et billede af et motiv i bevægelse ved at indstille en lukkertid, som ISO-følsomheden begynder at ændre, når ISO AUTO (i P- eller A-tilstand, eller i Multi-frame støjreduktion) er valgt.

Indstilling af filnavn

De første tre tegn i filnavnet kan nu tilpasses på kameraet. Filnavnet begynder som standard med "DSC", men du kan ændre og registrere de tre tegn efter eget valg. Dette gør det enklere for fotografer at håndtere filerne nemt, især når de arbejder med flere kameraer på opgaver.

PlayMemories-kamera-apps™

Udtryk fotografier mere kreativt med denne tjeneste til download af apps, der lader dig tilføje nye funktioner til dit kameras eksisterende funktioner. Vælg mellem tidsforkortet optagelse af billeder med intervaller, hvor du kan sætte dem sammen, Smart fjernbetjening til styring af indstillinger fra en smartphone eller tablet, Himmel-HDR (High Dynamic Range-billeder), Stjernespor, Liveview-gradering, Jævn gengivelse og andre apps. Bemærk: Tjenestens tilgængelighed afhænger af område.

Se detaljer

Capture One (til Sony)

Capture One Express (for Sony) er en prisbelønnet billedredigeringssoftware uden ekstra omkostninger, som leverer high-end billedredigeringsmuligheder for RAW-filer, nem filhåndtering af dine billeder og stærke redigeringsværktøjer. Capture One Pro (for Sony) kan tilkøbes, for endnu flere avancerede værktøjer og direkte lagring på en tilsluttet computer.

Gratis download (Gå til webstedet for Phase One)

Fungerer med iMovie og Final Cut Pro X

Dette produkt er kompatibelt med Final Cut Pro X og iMovie.

Imaging Edge™ Remote, Viewer og Edit

Løft din fotografering op på et højere niveau med Imaging Edge-computerprogrammer. Brug "Remote" til fjernbetjent optagelse; "Viewer" til at få en hurtig forhåndsvisning, klassificere og vælge fotos fra store fotobiblioteker og "Edit" til at bearbejde RAW-data til billeder i høj kvalitet til levering. Få det bedste ud af Sony RAW-filer, og få bedre styr på dine produktioner.

Få mere at vide

Specifikationer

Sony flagskibet α6300 APS-C spejlløst kamera med udskifteligt objektiv er udstyret med verdens hurtigste 0,05 sek. AF med flest faseregistreringspunkter til AF (425), Exmor® CMOS-sensor med 24,2 effektive megapixel, ekstra stort ISO 100-51200 følsomhedsinterval, forbedret 4K-filmoptagelse og XGA OLED Tru-Finder.
  • Verdens hurtigste (0,05 sek.) AF med flest faseregistreringspunkter til AF (425 )

  • Nyudviklet 24,2 megapixel Exmor® CMOS-billedsensor

  • BIONZ X™ billedgenerator

  • Stort lysfølsomhedsområde fra ISO 100 til 51200

  • 4K-filmoptagelse med fuld pixeludlæsning/ingen pixelsortering

Objektivkompatibilitet
Sony E-mount-objektiver
Sensortype
APS-C
Sensortype
APS-C type (23,5 x 15,6 mm) Exmor® CMOS-sensor
Antal pixel (effektive)
Ca. 24,2 megapixel
ISO-følsomhed (Recommended Exposure Index)
Stillbilleder: ISO 100-25600 (kan udvides til 51200), AUTO (ISO 100-6400, indstillelig øvre og nedre grænse), Film: ISO svarende til 100-25600, AUTO (ISO 100-6400, indstillelig nedre og øvre grænse)
Batteritid (stillbilleder)
Ca. 350 optagelser (søger)/ca. 400 optagelser (LCD-skærm) (CIPA-standard)
Søgertype
XGA OLED, 1,0 cm (0,39-type) elektronisk søger (farve)
Skærmtype
7,5 cm (typen 3,0) bred TFT

Hvad er der i kassen

Genopladeligt batteri NP-FW50, skulderrem, kameradæksel, dæksel til tilbehørssko, okulardæksel, mikro-USB-kabel

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser og priser

Brugerne siger