Kraften ved billeder

Uanset hvor du er, og hvad der foregår omkring dig, giver et α- eller Cyber-shot™-kamera fra Sony dig præcision, stil og bekvemmelighed, der lader dig indfange øjeblikket på din helt egen måde.

Mød Sony-familien

Uanset om du fotograferer venner eller en betagende solnedgang, er der et Sony-kamera, der gør det nemt. Men hvilket? Brug vores vejledning til at udforske Cyber-shot™, E-mount og A-mount α-kameraer.

Sony Cyber-shot-kamera

Cyber-shot™-kameraer

Cyber-shot-kameraer er udstyret med fast objektiv, og der findes en række modeller lige fra peg-og-skyd-udgaver til avancerede udgaver med professionel kvalitet.

Sony E-mount-kamera

α E-mount-kameraer

Få glæde af kvaliteten og ydeevne i et DSLR-kamera i ca. halv vægt og størrelse. E-mount α-kameraer har udskiftelige objektiver og store, følsomme Exmor®-sensorer.

Sony A-mount-kamera

α A-mount-kameraer

Kameraer i fuld størrelse, der er pakket med funktioner, og hvor der som tilbehør findes et stort udvalg af A-mount-objektiver, der gør det sjovt at tage professionelle fotos.

Morgendagens objektiver, fra Sony

Høj opløsning og spektakulær bokeh mødes i disse objektiver, der vil fortsætte med at levere den ultimative ydeevne med de mest avancerede kamerahuse i mange år fremover.

Udvalg af Sony-objektiver

Førsteklasses glas

Nye objektiver, nye muligheder

Sonys store udvalg af objektiver lader dig indfange forskellige verdener, fra zoom til makro. Vores objektiver gør din vision mulig, fra en arkitektonisk detalje fire etager oppe til en dirrende dugdråbe.

Kreativitet – med brug af tilbehør

Du kan forbedre dine fotomuligheder med et udvalg af tilbehør - giv din kreativitet frit løb ved at montere en søger, en ekstern blitz, en mikrofon og andet på den indbyggede tilbehørssko.

Objektiv fra Sony

Lens-Style-kameraer

Hold dit udstyr beskyttet med sikkert smartphone-tilbehør og bløde bæretasker.

Sony Cyber-shot-kamera

Cyber-shot™-kameraer

Hukommelseskort, batterier, etuier m.m. gør dig klar til at optage, gemme og dele dine fotos.

α-kamera med udskiftelige objektiver

α-kameraer med udskiftelige objektiver

Blitz, mikrofoner, lodrette betjeningshåndtag m.m. bringer din kreativitet op på et højere niveau.

FOR EJERE