FE 90 mm F2,8 MAKRO G OSS

Komplette specifikationer og funktioner

SEL90M28G

Vejl. Udsalgspris

kr 9.300,00

(VAT)

Objektivspecifikationer

Montering
Sony E-montering
Format
35 mm fuldformat
Brændvidde (mm)
90 mm
Brændvidde svarende til 35 mm (APS-C)
135 mm
Objektivgrupper/elementer
11/15
Synsvinkel (35 mm)
27°
Synsvinkel (APS-C)
17°
Maksimal blænde (F)
2,8
Min. blændeåbning (F)
22
Blænde
9
Cirkulær blænde
Ja
Min. fokusafstand
0,28 m
Maks. forstørrelsesgrad (x)
1,0x
Filterdiameter (mm)
62 mm
Billedstabilisering (SteadyShot)
Optisk SteadyShot

Størrelse og vægt

Mål (D x L)
79 x 130,5 mm
Vægt
602 g

Fodnoter

*
"Brændvidde svarende til 35 mm (APS-C)" og "Synsvinkel (APS-C)" gælder for digitalkameraer med udskifteligt objektiv og billedsensorer af typen APS-C.

Hvad er der i kassen

  • Modlysblænde (ALC-SH138: rund form, bajonettype)
  • Objektivfordæksel
  • Objektivbagdæksel
  • Taske
Placeholder

Funktioner

Billede af FE 90 mm F2,8 makro G OSS

G Lens sikrer flot baggrunds-bokeh

Smuk baggrunds-bokeh er synonymt med G Lens-navnet, og den kan virkelig få motivet til at skille sig ud. Individuel kalibrering af det enkelte objektiv sikrer optimal kompensation for sfærisk afvigelse, som resulterer i en klar gengivelse af kanterne uden spor af en grim "nisen bokeh". En ni-bladet, cirkulær blænde bidrager også til en fantastisk flot bokeh.

Billede af FE 90 mm F2,8 makro G OSS

Klarhed i hele billedet fra makro til uendelig

Makroobjektiver anvendes ofte over en lang række fokusafstande. Derfor har vi implementeret en flydende fokusmekanisme, der sørger for optimal undertrykkelse af afvigelser ved fokusering tæt på. Det flydende system reducerer størrelsen af objektivet, samtidig med at en fremragende klarhed bevares i hele billedområdet, fra uendelig til nærmeste fokuseringsafstand.

Få mere at vide

Billede af FE 90 mm F2,8 makro G OSS

Præcis, støjsvag fokusering til stillbilleder og film

To fokusgrupper i en flydende fokuskonfiguration drives af et innovativt DDSSM-system (Direct Drive Super Sonic wave Motor), der giver en uproblematisk, præcis anbringelse af relativt tunge objektiver, der giver mulighed for makroforstørrelse i fuldformat. Systemet er utroligt støjsvagt og er ideelt til fotografering af dyr eller insekter samt til film.

Få mere at vide

Billede af FE 90 mm F2,8 makro G OSS

Skarpt og tydeligt uden stativ

Selvom et stativ normalt anses for nødvendigt til skarp makrofotografering, giver en indbygget OSS-billedstabilisering (Optical SteadyShot) mulighed for at optage skarpe makrobilleder håndholdt. Det kraftige stabiliseringsobjektiv drives af en hurtigreagerende, lineær motor, der giver hurtig, præcis stabilisering.

Få mere at vide

Billede af FE 90 mm F2,8 makro G OSS

Hurtigt fokusskift mellem auto/manuel

Hvis du er nødt til at fjerne øjet fra søgeren for at skifte mellem automatisk og manuel fokus, går du højst sandsynligt glip af optagelsen. Med dette objektiv skubbes fokusringen, hvor hånden normalt hviler under optagelse, ganske enkelt frem og tilbage for at skifte mellem manuel og automatisk fokus. En skridsikker overflade sikrer pålidelig drift.

Billede af FE 90 mm F2,8 makro G OSS

Fokuslås, hvor du har mest brug for det

Hvis du trykker på fokusfastholdelsesknappen, der er bekvemt placeret på objektivet, vil det øjeblikkeligt låse fokus på den aktuelle indstilling og holde den der, indtil knappen slippes. Fokusfastholdelsesknappen kan bruges til at låse fokus, selv når der optages i kontinuerlig AF-tilstand.

Få mere at vide

Billede af FE 90 mm F2,8 makro G OSS

Vælg fokusområdet, og opnå en hurtigere AF

Fokusområdebegrænsningsvælgeren kan indstilles til nær- og/eller fjernfokusering, afhængigt af motivet, begrænser fokusområdet og maksimerer derved autofokushastigheden. Valgmulighederne er ∞ ~ 0,5 meter ved fjernfokusering, 0,5 ~ 0,28 meter ved nærfokusering og FULL ved fuld fokusering.

Få mere at vide

Billede af FE 90 mm F2,8 makro G OSS

Indvendig fokusering giver bedre håndtering

I et design med indvendig fokusering er det kun de indvendige objektivelementer, der flytter sig under fokusering, dvs. objektivets samlede længde ændrer sig ikke. Ud over at gøre håndteringen nemmere betyder det hurtigere autofokus og kortere minimumsfokuseringsafstand. Filtergevindet forrest på objektivet roterer ikke, hvilket er en fordel, når du vil fotografere med polariseringsfilter.

Få mere at vide

Kom tæt på, samtidig med at du holder en passende afstand

Dette objektivs brændvidde med mellemtelefoto giver det en ideel arbejdsafstand ved makroforstørrelser, der gør det nemmere at optage imponerende makrobilleder af insekter og andre motiver, man ikke kan komme alt for tæt på.

Fantastisk til både film og stillbilleder

Kravene til objektiver ved filmoptagelser er på nogle måder mere krævende end for stillbilleder. Sony tager det ekstra skridt for at sikre, at objektiver, der skal anvendes sammen med filmkompatible kameraer, leverer den nødvendige ydeevne. Minimal brændviddevariation med fokusafstand og støjsvag drift er f.eks. afgørende ved filmoptagelse.

Billede af FE 90 mm F2,8 makro G OSS

Pålidelig og nem at bruge under alle forhold

Pålidelig drift under en række forskellige forhold er sikret af et design, der forhindrer støv og fugt i at trænge ind i objektivet.

Få mere at vide