FE 70-200 MM F4 G OSS

Komplette specifikationer og funktioner

SEL70200G

Vejl. Udsalgspris

kr 13.000,00

(VAT)

Objektivspecifikationer

Montering
Sony E-montering
Format
35 mm fuldformat
Brændvidde (mm)
70-200 mm
Brændvidde svarende til 35 mm (APS-C)
105-300 mm
Objektivgrupper/elementer
15/21
Synsvinkel (35 mm)
34°-12°
Synsvinkel (APS-C)
22°-8°
Maksimal blænde (F)
4
Min. blændeåbning (F)
22
Blænde
9
Cirkulær blænde
Ja
Min. fokusafstand
1-1,5 m (AF) / 1-1,35 m (MF)
Maks. forstørrelsesgrad (x)
0,13x
Filterdiameter (mm)
72 mm
Billedstabilisering (SteadyShot)
Optisk SteadyShot

Størrelse og vægt

Mål (b x h x d)
80 x 175 mm
Vægt
840 g (uden stativgevind)

Fodnoter

*
"Brændvidde svarende til 35 mm (APS-C)" og "Synsvinkel (APS-C)" gælder for digitalkameraer med udskifteligt objektiv og billedsensorer af typen APS-C.

Hvad er der i kassen

  • Modlysblænde (ALC-SH133: rund form, bajonettype)
  • Objektivfordæksel
  • Objektivbagdæksel
  • Taske
Placeholder

Funktioner

Billede af FE 70-200 mm F4 G OSS

Overlegen G Lens-gengivelse

Avanceret optik i et kompakt og let zoomobjektiv med konstant maksimal blænde på F4 leverer den flotte og udtryksfulde billedkvalitet, som G Lens-sortimentet er kendt for. G Lenses er fremstillet til præcisionskrævende tolerancer og er individuelt testet for at sikre, at hver eneste enhed opfylder de samme høje standarder for billedkvalitet og kreativ kontrol.

Billede af FE 70-200 mm F4 G OSS

Optimal skarphed og bokeh i ét objektiv

AA (avanceret asfærisk) præcisionselementer, super ED-glas og Nano AR-belægning arbejder sammen i et avanceret optisk design for at sikre høj opløsning i hele billedet ved alle brændvidder. En 9-bladet cirkulær blænde udvider objektivets udtryksfulde muligheder ved at bidrage til smuk baggrunds-bokeh med naturlige højlysdetaljer.

Få mere at vide

Billede af FE 70-200 mm F4 G OSS

Let mobilitet og nem betjening

Dette kompakte, lette fuldformat E-mount-zoomobjektiv maksimerer mobilitet og balance med huse i α7-serien. Intern fokusering er også en fordel, idet den konstante objektivlængde giver bedre overordnet håndtering. Alle knapper, herunder knapper til fokusfastholdelse og fokusområdebegrænsning, er designet til intuitiv betjening, så brugeren kan koncentrere sig om billedet.

Få mere at vide

Billede af FE 70-200 mm F4 G OSS

Altid skarpt og klart

Indbygget optisk SteadyShot-billedstabilisering kompenserer for kamerarystelser, der kan sløre billederne ved håndholdte optagelser. Skarpe, klare telefoto-billeder er nemmere at opnå, og indendørsoptagelser i dæmpet belysning kan optages uden at behøve at skrue op for ISO-følsomheden med risiko for øget støj.

Få mere at vide

Billede af FE 70-200 mm F4 G OSS

Panoreringstilstande

Den første billedstabiliseringskontakt i et G Lens-objektiv giver dig en "panoreringstilstand", der betyder, at optisk SteadyShot-billedstabilisering kan forblive aktiv under panorering. Dette gør det muligt at indfange dynamiske billeder med vandret panorering, samtidig med at du effektivt minimerer sløring pga. rystelser i andre akser.

Få mere at vide

Billede af FE 70-200 mm F4 G OSS

Konstant F4 maks. blænde

En konstant blænde på F4 i hele 70-200 mm-området betyder, at du kan zoome og fotografere igen efter behov uden at skulle tænke på at skifte eksponeringsindstillinger.

Billede af FE 70-200 mm F4 G OSS

To lineære motorer

Fokuseringen er hurtig og præcis takket være to lineære motorer. Den lydsvage og flydende bevægelse er perfekt til optagelse af film, tempofyldt action, eller når der skiftes fokus hurtigt og ofte. Anvendelse af en intern fokuseringsgruppe, i stedet for et bevægeligt forreste objektivelement, skaber et kompakt design, som fungerer godt sammen med tilbehør som f.eks. modlysblænder og polariserende filtre.

Få mere at vide

Billede af FE 70-200 mm F4 G OSS

Nano AR-overfladebelægning

Denne objektivbelægning er designet til præcis lysoverførsel og til samtidigt at reducere de negative virkninger af genskin, refleksion og skygger. Dette giver optagelser med forbedret kontrast, klarhed og bedre samlet billedkvalitet. (1. Nano AR-belægning / 2. Glas / 3. Transmitteret lys)

Få mere at vide

Billede af FE 70-200 mm F4 G OSS

9-bladet cirkulær blændeåbning

Det unikke cirkulære design med 9 lameller lader blænden blive i en næsten perfekt cirkel, selv ved reduktion med to trin. Det gør det muligt for dig at opnå jævnere og mere naturlig defokusering i dine billeder - inklusive kunstnerisk sløring eller "bokeh" - og større kontrol over dybdeskarpheden.

Få mere at vide

Billede af FE 70-200 mm F4 G OSS

Pålidelig og nem at bruge under alle forhold

Pålidelig drift under en række forskellige forhold er sikret af et design, der forhindrer støv og fugt i at trænge ind i objektivet.

Få mere at vide