IN-EAR

WI-C100 trådløse in-ear-hovedtelefoner

WI-C100
Billede af WI-C100 trådløse in-ear-hovedtelefoner

bluecreamwhiteblack

Vejl. Udsalgspris

kr 400,00

(VAT)
Billeder af WI-C100 trådløse in-ear-hovedtelefoner
Billeder af WI-C100 trådløse in-ear-hovedtelefoner
Billeder af WI-C100 trådløse in-ear-hovedtelefoner
Billeder af WI-C100 trådløse in-ear-hovedtelefoner
Billeder af WI-C100 trådløse in-ear-hovedtelefoner
Billeder af WI-C100 trådløse in-ear-hovedtelefoner
Billeder af WI-C100 trådløse in-ear-hovedtelefoner
Billeder af WI-C100 trådløse in-ear-hovedtelefoner
Billeder af WI-C100 trådløse in-ear-hovedtelefoner
Billeder af WI-C100 trådløse in-ear-hovedtelefoner
Billeder af WI-C100 trådløse in-ear-hovedtelefoner
Billeder af WI-C100 trådløse in-ear-hovedtelefoner
Billeder af WI-C100 trådløse in-ear-hovedtelefoner
Overstiger dine forventninger

WI-C100 omdefinerer prisbillige trådløse in-ear-hovedtelefoner. Takket være den fantastiske lydkvalitet fra Sony giver de en komplet lydoplevelse, mens 25 timers batteritid og splash-proof-design giver dig ro i sindet, når du er på farten. De er også kompatible med Sony | Headphones Connect-appen, så du kan justere lyden efter behov.

Ikoner for 25 timers batteritid 10 min hurtig opladning/60 min afspilning
Batteritid på op til 25 timer

Nyd op til 25 timers uafbrudt musik. Hvis dine hovedtelefoner er ved at løbe tør for batteri, giver 10 minutters hurtig genopladning dig 60 minutters afspilning.

Få din musik til at lyde mere naturlig

Når en original musikkilde komprimeres, mister den de højfrekvenselementer, som giver detaljer og fylde. Vores Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) gendanner troværdigt disse for at give lyd i høj kvalitet, som er tættere på den originale optagelse. 

Logo for DSEE

Illustration, der viser equalizerens brugergrænseflade i | Headphones Connect-appen.
Din lyd, præcis som du ønsker den

Tilpas lyden efter dine præferencer. Vælg forskellige forudindstillinger, der passer til musikgenren, eller opret og gem dine egne brugerdefinerede forudindstillinger ved hjælp af equalizer-funktionen i Sony | Headphones Connect-appen.

Velafbalanceret tuning

Lydindstillingen er designet til at være afbalanceret fra lave til høje frekvenser, og stemmer er naturlige og klare. WI-C100-hovedtelefonerne kan således bruges til alle musikgenrer.

Billede af ørepuderne på sorte WI-C100 trådløse in-ear-hovedtelefoner
Ikon for IPX4
Dråber og sved er ikke noget problem

Med en IPX4-klassificering bliver disse hovedtelefoner ikke stoppet af vand og sved – så du kan blive ved med at bevæge dig til musikken.

Passer nemt ind i dit liv

WI-C100-hovedtelefonerne er lette og bærbare og har et fleksibelt neckband, der gør dem endnu nemmere at tage med i tasken, når du er på farten.

Sorte WI-C100 trådløse in-ear-hovedtelefoner
En perfekt pasform

WI-C100-hovedtelefoner hviler på din nakke for at give en stabil pasform, men kabinettet følger ørets konturer for maksimal komfort.

Nærbillede af knapper på WI-C100 trådløse in-ear-hovedtelefoner
Nem betjening med knapper

WI-C100-hovedtelefonerne er nemme at betjene med knapper til at afspille og sætte på pause, springe numre over og justere lydstyrken samt modtage opkald. Knapperne er blevet redesignet med en mere fremtrædende form, der gør det nemmere at trykke på.

Logo for Bluetooth®
Stabil trådløs tilslutning

Vink farvel til sammenfiltrede ledninger – med Bluetooth®-teknologi kan du oprette trådløs forbindelse til din enhed og nyde stabil afspilning uden afbrydelser.

Forskellige genstande på et bord, herunder sorte WI-C100-hovedtelefoner, en Xperia-smartphone, briller og en vandflaske
Tydelig håndfri opkaldskvalitet

Samtalen kan flyde frit med tydelige håndfri opkald takket være vores indbyggede mikrofon af høj kvalitet. Du behøver ikke engang at tage din telefon op af lommen.

Ikon for stemmeassistent
Kompatibel med stemmeassistent

Klik på knappen på dine WI-C100-hovedtelefoner to gange for at aktivere din smartphones stemmeassistent for at få rutevejledning, afspille musik, kommunikere med kontakter og meget mere.

Logo for Fast Pair
Find dine hovedtelefoner med Fast Pair

Fast Pair gør det let at parre dine hovedtelefoner med Android™-enheder. Med et enkelt tryk giver WI-C100-hovedtelefonerne mulighed for hurtig Bluetooth®-parring med dine Android™-enheder. Du kan nemt finde ud af, hvor du har efterladt dine hovedtelefoner, ved at ringe til dem eller tjekke deres sidste kendte placering på din smartphone.

Ikon for Swift Pair
Nem tilslutning til din PC med Swift Pair

Med Swift Pair er det nemt at parre dine WI-C100-hovedtelefoner med din Windows 10- og Windows 11-computer via Bluetooth®. Der vises en pop op-parringsvejledning på Windows 10- og Windows 11-enheder i nærheden, når parringstilstand er valgt.

Certificerede hovedtelefoner – en bedre oplevelse

Med 360 Reality Audio-certificerede hovedtelefoner og Sony | Headphones Connect-appen kan du optimere din oplevelse ved at analysere din øreform og nyde den ultimative omsluttende musikoplevelse.

En personlig biografoplevelse med BRAVIA XR™

Med BRAVIA XR og WLA-NS7 trådløs sender

Få en fantastisk Dolby Atmos®-oplevelse og 360 Spatial Sound, der tilpasser sig dine ører med BRAVIA XR og WI-C100-hovedtelefonerne ved hjælp af den trådløse sender WLA-NS7.

Mand med hovedtelefoner på en sofa, der nyder 360 Spatial Sound
360 Spatial Sound Personalizer

Med Sony | 360 Spatial Sound Personalizer-appen får du en lydoplevelse, der er tilpasset netop dig. Appen registrerer og analyserer din øreform, så WI-C100-hovedtelefonerne kan skabe dit eget personlige rumlige lydfelt, når de er parret med BRAVIA XR TV'er.

SRS-NS7 bærbar højttaler på skab med WLA-NS7 trådløs sender tilsluttet til vægmonteret BRAVIA TV
Dolby Atmos-oplevelse

Med en Sony WLA-NS7 trådløs sender tilsluttet til et BRAVIA XR TV skaber dine WI-C100-hovedtelefoner den ideelle opsætning af fantomhøjttalere omkring dig, så du får en fantastisk Dolby Atmos-oplevelse. Bliv en del af scenen og føl, at du selv står midt i handlingen.

Billede af tre skåle med bæredygtige materialer
Bæredygtigt design

Vores produkter er ikke bare stilfulde og elegante, de er også miljøvenlige. Plast udgør mindre end fem procent af emballeringsmaterialet til WI-C100-hovedtelefonerne, hvilket afspejler Sonys dedikerede indsats for at reducere miljøpåvirkningen fra vores produkter og processer.

Specifikationer og funktioner

De trådløse in-ear-hovedtelefoner WI-C100 er behagelige og nemme at bruge og kombinerer lang batteritid og hurtig opladning med lyd i høj kvalitet, der kan tilpasses. De er også IPX4-vandafvisende og kompatible med Sony | Headphones Connect-appen, så du får ro i sindet og komfort.
  • Op til 25 timers batteritid

  • DSEE™ gendanner frekvenser, der går tabt i komprimeringen, for at producere lyd i høj kvalitet, der er tættere på den originale optagelse

  • Finjuster din lyd med Sony | Headphones Connect-appen

  • Vand- og svedsikker med IPX4-klassificering

  • Nemme håndfri opkald og stemmeassistent

DRIVERENHED
9 mm
FREKVENSKURVE (BLUETOOTH®-KOMMUNIKATION)
20 Hz - 20.000 Hz (samplingfrekvens 44,1 kHz)
NFC
Nej
DSEE
Ja
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger