Software
Vores software, apps og tjenester hjælper din kreativitet
Imaging Edge Mobile
Imaging Edge Mobile

Mobilprogram

Med mobilappen kan du overføre stillbilleder, mens du optager, med funktionen "Automatisk overførsel i baggrunden til smartphone" via Wi-Fi®, og dele via SNS med det samme. Du kan også sende 4K-film fra kameraet til mobilen, kontrollere kameraets livevisning via fjernadgang og føje placeringsoplysninger til billedfilerne.

Movie Edit-tilføjelsesprogram
Movie Edit-tilføjelsesprogram

Mobilprogram

Dette filmredigeringsprogram forenkler din filmproduktion – det sikrer dig jævne og stabile billeder, som hvis du bruger et kardanled. Derudover kan du få optimal omkomponering af motiver i bevægelse samt beskære forskellige formater, hvilket sikrer optimal matching med formaterne i SNS-film.

Illustration
Imaging Edge-webcam

Programmer til stationære PC'er

Et program, der gør det nemt at tilslutte dine kameraer fra Sony som webcams af høj kvalitet til live-streaming eller webkonferencer.

Remote/Viewer/Edit
Remote/Viewer/Edit

Programmer til stationære computere

Løft din fotografering med Imaging Edge-programmer til stationære. Brug "Fjernadgang" til at styre optagelserne live på skærmen, "Fremviser" til at gennemse, rangere og udvælge fotos og "Rediger" til at fremkalde RAW-data til fotos i høj kvalitet til levering. Få det bedste ud af RAW-files fra Sony, og administrer dine produktioner mere effektivt.

IPTC
IPTC Metadata Preset

Opret og eksporter IPTC-metadata til α9, så de automatisk bliver mærket med copyright og andre beskrivelser.

Capture One til Sony
Capture One til Sony

Capture One Express (for Sony) er et prisbelønnet billedredigeringssoftware uden ekstra omkostninger, som tilbyder high-end billedredigeringsmuligheder for RAW-filer, nem filhåndtering og stærke redigeringsværktøjer. Capture One Pro (for Sony) kan tilkøbes, for flere avancerede værktøjer og direkte lagring på en tilsluttet computer.

PlayMemories
Anden nyttig software
Action Cam-logo
Action Cam Movie Creator

Skab og del fantastiske videoer med denne gratis software. Med funktioner som slowmotion, overlejring af GPS-data og multikameraredigering kan du blive stjernen i dit eget actionmesterværk.

Logo til musikvideooptager
MVR Studio

Med "MVR Studio" kan du nemt redigere lyd og video, der er optaget med musikvideooptageren HDR-MV1. Du kan forbedre lyden med lydeffekter og redigering af kurver, og derefter dele dem direkte på YouTube.