HOVEDBØJLE

ZX110 hovedtelefoner

MDR-ZX110 / MDR-ZX110AP
Billede af ZX110 hovedtelefoner

pinkwhiteblack

Standard

MDR-ZX110

Vejl. Udsalgspris

kr 150,00

(VAT)

Android

MDR-ZX110AP

Vejl. Udsalgspris

kr 190,00

(VAT)
Billeder af ZX110 hovedtelefoner
Billeder af ZX110 hovedtelefoner
Billeder af ZX110 hovedtelefoner
Billeder af ZX110 hovedtelefoner
Billeder af ZX110 hovedtelefoner
Billeder af ZX110 hovedtelefoner
Billeder af ZX110 hovedtelefoner

Funktioner

Dynamiske neodym-drivere leverer præcis lyd

De lette 30 mm dynamiske neodym-driverenheder får hovedtelefonerne til at levere slagkraftig, rytmisk respons på selv de mest krævende numre. Når dette kombineres med en meget følsom membran, betyder det, at du kan skrue højere op for lyden i hovedtelefonerne – uden at have brug for en forstærker – og stadig nyde en klar og præcis lyd i hele lydområdet.

Drejeligt og sammenklappeligt design gør det nemt at rejse

Tag disse hovedtelefoner med dig overalt. Hovedtelefonernes drejelige ørepudedesign gør dem nemme at opbevare, når du ikke bruger dem, og gør dem mere velegnede til transport, når du er på farten. Ørepuderne kan drejes fladt sammen, så du kan pakke dem ned i en kuffert eller en pose uden at bekymre dig om, at de tager for meget værdifuld plads.    

Fjernbetjening på ledningen og mikrofon til håndfrie opkald

Med både fjernbetjening og en indbygget mikrofon på hovedtelefonledningen kan du modtage håndfrie opkald fra udvalgte smartphones, mens du lytter til musik. Skift nemt mellem musik og opkald uden at skulle tage hovedtelefonerne af.* *Kun med MDR-ZX110AP-modellen

Polstrede ørepuder giver total komfort

Lyt med total komfort. Disse hovedtelefoner har en selvjusterende hovedbøjle og bløde polstrede ørepuder, der dækker hele øret. Nyd den langvarige komfort, du har brug for, når du vil lytte til det ene yndlingsalbum efter det andet.

Omsluttende design med lukket bagende kapsler lyden inde

Det sammenfoldelige design med lukket bagside lægger sig tætsluttende omkring ørerne og hjælper med at holde musikken inde og forstyrrelserne ude. Akustikken reflekteres tilbage imod dine ører, så du hører selv de mest nuancerede lyde. Du vil mærke alle rytmerne, da designet med den lukkede bagside maksimerer bassignaturerne i din musik. 

Bredt frekvensområde til høje og lave områder 

Bredbåndets frekvensområde - der spænder over 12 Hz til 22 kHz - leverer dyb bas, fyldige mellemtoneniveauer og skyhøj diskant. Hør detaljerne i hvert enkelt spor, og kom i stemning med al din musik. 

Specifikationer

Når du er på farten, kan du lytte til dine sange i klar, afbalanceret lyd med MDR-ZX110 hovedtelefoner med dynamiske 30 mm drivere. De polstrede ørepuder giver dig ekstra komfort på farten. MDR-ZX110AP hovedtelefoner forbedrer Android-smartphone-funktionaliteten.
  • 30 mm dome-drivere for afbalanceret lyd

  • Kraftige neodymmagneter leverer kraftfuld lyd

  • Frekvensområde på 12 Hz-22 kHz

  • Polstrede ørekapsler for en behagelig lytteoplevelse

  • Et udvalg af farver, der passer til din stil

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger