Billeder af Subwoofer til hjemmebiograf
Billeder af Subwoofer til hjemmebiograf
Billeder af Subwoofer til hjemmebiograf

Funktioner

250 mm aktiv subwoofer til en dundrende bas

Nyd en fyldig, dyb bas fra denne kraftige, aktive subwoofer. Konusmembranen på 250 mm kan flytte et større luftvolumen og derved danne en kraftig resonans i de dybe toner, der får bassen til at lyde fyldig og autentisk. Subwooferen styrker de lavfrekvente lyde i film og musik og giver en fantastisk hjemmebiografoplevelse med flere kanaler.

Mica-forstærket cellulose til uforvrænget lyd

Den perfekte partner til den moderne basdrevne musik. Mange højttalere anvender papirmembraner, som bøjer og nedbrydes med tiden og fører til en mere forvrænget lyd. Basenheder med Mica-forstærkede cellulosefibre (MRC) er stive og holder deres form, selv under højt tryk og høj hastighed, så du kan køre bassen hårdere, uden at det går ud over din lydkvalitet.

Fyr op under musikken med en indbygget forstærker

Spil bastung musik og sæt gang i festen. Denne subwoofer har en indbygget forstærker med op til 115 W udgangseffekt. Elektriske kredsløb, der modtagelige for vibrationer, er anbragt udenpå kabinettet og frigiver et højt tryk indeni kabinettet, så der opnås en tydelig og kraftfuld baslyd.

Minimerer vibrationer og giver en stram bas

Undertrykkelsen af vibrationer i kabinettet er afgørende for en stram, præcis bas. Uønskede vibrationer håndteres på to måder - ved akustisk stødabsorberende bølger genereret af enhedens bagtryk og dæmpning af vibrationer i selve kabinettet. Designerne har optimeret de lydabsorberende materialers type og layout for at bevare vibrationer i kabinettet på et minimum.

Basreflekssystemet gengiver dybe basrytmer

Subwooferen er bygget på et stærkt fundament med en lukket struktur, der er designet til at bevare lyden ren og naturlig. Basreflekskanaler undertrykker uønsket støj og forbedrer den lavfrekvente lydgengivelse, så du oplever en dyb, kraftfuld bas fra musik og film.

Førsteklasses komponenter, førsteklasses lyd

Dårlige komponenter kan have betydelig indflydelse på den generelle lydkvalitet. Denne subwoofer bruger kun førsteklasses komponenter: En kraftig transformer, der leverer stabil effekt, med et robust elektrisk kredsløb og en stor køleplade til at undertrykke temperaturudsving i tilfælde af et strømstød.

Smart finish giver stil og substans

Denne højttaler har en smart, sort finish, der passer fint ind i de fleste moderne interiører. Træfinéren bevarer samtidig sin form, hvilket sikrer, at lyden ikke påvirkes af ændringer i temperatur og luftfugtighed.

Kompakt design til små pladsforhold

Denne kraftige og kompakte subwoofer er perfekt til nem installation ved trange pladsforhold. På grund af det reducerede ledepladeområde minimerer højttaleren lydfeltets forvrængning og giver optimal klarhed og præcision.

Specifikationer

Oplev dybden i alle dine filmsoundtracks med denne 10" (25 cm) fritstående subwoofer, som er kompatibel med lyd i høj opløsning. Fordyb dig i et dybt, reaktionsstærkt lav- og mellemtoneområde med den mica-forstærkede konus, og nyd lydens forbedrede klarhed takket være den Bass Reflex-designet.
  • 10" (25 cm) driver

  • MRC-subwooferen leverer reaktionsstærk bas og mellemtone

  • Kompatibel med lyd i høj opløsning

  • Bass Reflex-designet giver optimal klarhed

  • Højttaler- og linjeniveauindgange

Frekvenskurve
28-200 Hz
Fronthøjttaler
0
Centerhøjttaler
0
Surround
0

Hvad er der i kassen

RCA-ledning, Brugervejledning

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger