HI-FI-SYSTEMER

High Power-lydsystem med DVD til hjemmet

SHAKE-X30D
Billede af High Power-lydsystem med DVD til hjemmet

Vejl. Udsalgspris

kr 6.000,00

(VAT)
Billeder af High Power-lydsystem med DVD til hjemmet
Billeder af High Power-lydsystem med DVD til hjemmet
Billeder af High Power-lydsystem med DVD til hjemmet
Billeder af High Power-lydsystem med DVD til hjemmet

Funktioner

Sound Pressure Horn giver en bas, du kan mærke

Bliv blæst bagover af en baslyd, der ryster dig helt ind i sjælen, med Sound Pressure Horn. Et indbygget sammenfoldet horndesign øger effektivt det akustiske tryk ved at skubbe energi gennem en forstærkerkanal. Resultatet er langt mere effektivt end traditionelle energislugende forstærkere og signalbehandlinger og tilføjer en dristighed og fylde til alle dine basgange, som du virkelig kan mærke.

Nyd BLUETOOTH®-streaming i højere kvalitet med LDAC™

LDAC er en ny lydteknologi fra Sony, der giver dig mulighed for at nyde trådløs lyd af højeste kvalitet via Bluetooth®-teknologi. Med transmission af op til 3 gange så mange data giver LDAC en forbedret trådløs lytteoplevelse til al din musik.

LED-højttalerens lys skaber en feststemning

Skru op for stemningen med klublignende LED-højttalerbelysning. Højttalerne med LED-lys har forskellige farvemønstre, der strækker sig fra ren hvid til regnbuefarvet. Synkronisering med musikkens rytme gør, at lysdisplayets effekt og hastighed svarer til den musikalske stemning og atmosfære.

Med DJ-effekter kan du sætte dit eget præg på numrene

Få publikums opmærksomhed med DJ-effekter. Fire forskellige effekter sætter scenen for din fest: Flanger skaber en dyb brusende effekt; WAH forvrænger lyden; Isolator fremhæver et bestemt frekvensbånd; og PANORERING fejer lyden henover højttalerne. Du kan bruge DJ-effekter med Fiestable-app'en og bevægelsesstyring, så det har aldrig været nemmere at være kreativ med dine afspilningslister.

Syng med med karaoke-funktioner

Det er nemt at lave karaoke-konkurrencer med dine venner: Du skal bare tilslutte SHAKE-X30D til et TV, sætte en karaoke-DVD i og synge efter teksten på skærmen. To mikrofonindgange og funktioner som f.eks. sangreservation, pointgivning og ekko giver dig mulighed for at holde den ultimative sangkonkurrence med dine venner. En indbygget stemme-fader skruer endda ned for stemmen på CD'er, så du kan synge alle dine yndlingssange.

Guitar-input

Hold dine egne minikoncerter med guitar-input. Bare tilslut og tryk på Guitar-tasten for at få kraftfuld lyd til din guitar. Spil solo, eller tilslut en mikrofon for at synge med.

HDMI-indgangen giver nem opsætning

Tilslut nemt dit TV, og få dyb, kraftfuld lyd til alle dine film og din musik. Takket være HDMI-porten skal du blot bruge et enkelt kabel til tilslutningen.

Få glæde af dine film med den indbyggede DVD-afspiller

Hent dine DVD'er, og se dem på den indbyggede afspiller i SHAKE-X30D. Nyd hver eksplosion, actionsekvens og dramatiske scene i biograflignende surroundlyd, der giver dig en følelse af at stå midt i handlingen. Forvandl din stue til en biograf, og vær vært for episke filmaftener.

Problemfri streaming med NFC og Bluetooth®-teknologi

NFC (Near Field Communication) og Bluetooth-teknologi eliminerer behovet for ledningsforbundet tilslutning og komplekse opsætningssekvenser. Hold blot din NFC-kompatible enhed hen mod SHAKE-X30D for uden problemer at oprette forbindelse, og begynd derefter at streame din musiksamling. Ingen NFC? Intet problem. Tilslut via Bluetooth®-teknologi, og du er klar til at streame.

Foren din musik med Sony | Music Center

Download Sony | Music Center (tidligere kaldet SongPal) til din smartphone eller tablet, og få styr på din musiksamling. Du skal blot tilslutte via Bluetooth®-teknologi, så får du problemfri adgang til alle dine yndlingsnumre. Appen kan også bruges til at tilpasse lydindstillingerne for at sikre god, afbalanceret lyd.

USB-porten giver mulighed for Plug & Play

Kopier numre mellem CD og USB. Du skal blot tilslutte din enhed til PLAY/REC-porten, så er du klar til at overføre. Hvis du optager direkte til USB, er det også muligt at opgradere bithastigheden fra standarden 128 kbps til 256 kbps for forbedret lydkvalitet.

Lydindgang udvider dit lydsystem

Få mest muligt ud af dit lydsystem til hjemmet. Dobbeltindgang med RCA giver dig mulighed for at oprette forbindelse til et TV og nyde film og spilkonsoller med ekstra kraft.

Indbygget CD-afspiller til din disksamling

Afspil klassiske album eller opsamlings-CD'er med en indbygget CD-afspiller. Dette lydsystem til hjemmet er kompatibelt med CD-, CD-R- og CD-RW-diske - så du kan nyde alt lige fra studieoptagelser til blandede bånd og downloadede numre.

FM-radiotuner til dine yndlingsprogrammer

Vil du høre dine foretrukne DJs? Indstil bare med FM-radiohjulet, og se, hvad der ligger derude.

Specifikationer

Sæt liv i festen derhjemme med SHAKE-X30D high power-lydsystem til hjemmet. Mærk kraftfuld bas fra Sound Pressure Horn, og skab en autentisk klubstemning med DJ-effekter og flerfarvede LED'er.
  • Sound Pressure Horn giver kraftfuld bas

  • LDAC for Bluetooth®-lytning i høj kvalitet

  • DJ-effekter giver klubagtig lyd

  • Syng med med karaoke-funktioner

  • LED-lysdisplay skaber feststemning

Mål for hovedenhed (B x H x D cm) (ca.)
45,5 x 16,5 x 33,0
Mål for fronthøjttaler (B x H x D cm) (ca.)
36,8 x 58,5 x 39,1
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger