MHC-V83D

Gør alle fester mindeværdige

Lad Omnidirectional Party Sound trænge ud i alle kroge af festen, og skab festlig stemning med pulserende flerfarvede Omnidirectional Party Light and Speaker Light, eller slip dit indre popikon fri med KARAOKE-tilstand.

HI-FI-SYSTEMER

V83D High Power-lydsystem med BLUETOOTH®-teknologi

MHC-V83D
Billede af V83D High Power-lydsystem med BLUETOOTH®-teknologi

Vejl. Udsalgspris

kr 6.500,00

(VAT)
HDMI®
Tilslutningsmuligheder
Fyld dansegulvet med enestående lyd 

Dans og syng til dine yndlingsnumre alle steder til festen. Med fire højeffektive diskantenheder, højeffektive mellemtoneenheder og vinklede mellemtoneenheder er der garanti for masser af stor og vibrerende lyd og direkte, klare vokaler for alle deltagere i festen. 

Live sound
Hør den naturtro gengivelse

DSP-teknologi giver den særlige festivalstemning ved at give din musik samme fornemmelse som en musikfestival og livekoncert. 

DSEE
Gendanner detaljerne i digital musik

DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) gendanner detaljerne i komprimerede musikfiler og skaber en høj lydkvalitet, som er tættere på den oprindelige
CD-optagelse. 

Skab en uforglemmelig atmosfære 

Lys festen op fra gulv til loft med the Omnidirectional Party Light and Speaker Light. Udsend bølger af dyb blå, himmelblå og grøn med en multifarvet stribe, så du kan nyde en autentisk stemning fra en
natklub eller en udendørs festival.

Oplev Omnidirectional Party Light

Se videoen for at se Omnidirectional Party Light i brug.

Slip din indre popstjerne fri

Hold alle underholdt – med to mikrofonindgange kan du og dine gæster konkurrere om at synge med på dine yndlingssange. Som et alternativ kan du tilføje et lag af rock ved at slutte en guitar til en af indgangene og bruge systemet som en guitarforstærker. Nyd tre tilstande – Clean for en klar lyd, Overdrive for en forvrænget guitarlyd og Bass til din basguitar. Når du er færdig, har enheden to mikrofonholdere, så du kan opbevare dine mikrofoner sikkert.

Bevægelsesstyring med hånden
Lodret og vandret bevægelsesstyring

Spring et nummer over, skift fra flanger til WAH, skru op for karaoke-mikrofonen, styr tonehøjden for mikrofonen og musik, eller skru op for lydstyrken ved at bevæge hånden lodret eller vandret. Med bevægelsesstyring kan du nemt og hurtigt styre funktionerne i MHC-V83D, så feststemningen ikke ødelægges af afbrydelser. 

Trom med på rytmen med TAIKO-tilstand

Tilføj dit eget trommespil til musikken med TAIKO-tilstand, og test din rytmesans, når du spiller mod vennerne i TAIKO-spiltilstand. 

Festen er i dine hænder med Fiestable

Fiestable-appen er en underholdende, intuitiv og brugervenlig betjeningsenhed, der giver dig fuld kontrol over MHC-V83D. Du skal først downloade Sony | Music Center-appen for at kunne bruge Fiestable-appen. Derefter kan du styre musikken, lyset og meget mere ved blot at trykke på din telefon eller bruge din stemme.

Xperia-telefonbillede
Lad dine venner oprette Party Playlist via Fiestable

Alle kan føje deres yndlingssange til din afspilningsliste med Fiestable-appen. Lad dine gæster tilføje musik fra deres smartphones over dit Wi-Fi®-netværk, så festen aldrig bliver afbrudt.   

Xperia-telefonbillede
Find din indre sangstjerne med Karaoke Ranking via Fiestable 

Konkurrer om kronen som konge eller dronning af karaoke til din fest med Karaoke Ranking. Og hvis nogen ender i Top 10, kan de registrere deres navn og sangtitel på ranglisten.

Party King
Bliv festkonge 

Del din feststatus på de sociale medier med blot ét klik fra Fiestable-appen.
Derefter kan du skrue op for musikken for at nå til tops blandt festtyperne og blive den ubestridte festkonge.

Styr det hele fra dansegulvet

Med Sony | Music Center-appen kan du styre musik og lydindstillinger fra din telefon. Fiestable-appen giver dig kontrollen over lysets farver og mulighed for at aktivere DJ- og KARAOKE-tilstande. Foretag ændringer med
et vip med håndleddet, via bevægelsesstyring. 

Music Center
Google Play
Sony | Music Center til Android
App Store
Sony | Music Center til iOS
Fiestable til Android
Fiestable til iOS
Film og TV, nu med endnu mere drama 

Tilslut MHC-V83D til dit TV, og oplev dine foretrukne film, TV-programmer og sportsudsendelser på en helt ny måde. 

HDMI®
HDMI™-udgang til enkel opsætning

Med HDMI™ (ARC)-udgangen kan du nemt slutte systemet til dit TV.
Du kan se TV og DVD'er på din normale skærm, men du nyder fantastisk lyd fra MHC-V83D-højttalerne.

DVD
Se film med en indbygget DVD-afspiller

Lav stuen om til en biograf, og hold fantastiske filmaftener med familie og venner. Mærk dramaet i hver scene med kraftfuld lydstyrke og lydtryk, der placerer dig midt i handlingen.

Udbred feststemningen yderligere med
trådløs forbindelse

Nyd en større og mere fyldig lyd og synkroniseret belysning. Med trådløs Party Chain kan du forbinde din MHC-V83D til enhver af de 50 kompatible højtydende lydsystemer via Bluetooth®.

NFC Bluetooth
NFC™ og Bluetooth®  

Near Field Communication (NFC™) og Bluetooth®-teknologi, eliminerer behovet for ledningsforbindelser og komplekse indstillinger. Tryk blot din NFC™-aktiverede enhed mod MHC-V83D for at oprette hurtig og problemfri forbindelse, og begynd herefter at streame din musiksamling. Har du ikke NFC™? Intet problem. Tilslut via Bluetooth®, og så er du klar. 

Party Chain
Synkroniser din lyd med trådløs Party Chain

Forbind op til 50 kompatible, højtydende lydsystemer via Bluetooth®-forbindelse, for en mere kraftfuld lydoplevelse, og se, hvordan dit lys også synkroniseres med højttalerne. 

Enhedstilslutning
Forbindelse til flere enheder

Du og dine venner kan parre op til tre smartphones med MHC-V83D samtidig vha. Bluetooth®,-teknologi. Du kan afspille numre fra alle dine musikbiblioteker, så du har endnu mere at vælge imellem. 

DAB+
Lyt til mere med DAB+ 

Med den fuldt ud DAB+-kompatible tuner kan du tage dine foretrukne radiostationer
med dig overalt. 

Designet, så den kan holde til den festlige stemning 

MHC-V83D er bygget robust til at blive brugt, så du aldrig behøver at være bange for, om den kan
holde til den festlige stemning. 

Støbt kabinet
Bygget til at feste igennem

Et hårdt plastikydre, som dækker alle sider af enheden, og stærk hjørnebeskyttelse gør MHC-V83D holdbar i længden og nem at transportere, uanset hvor din fest afholdes.

Splashproof kontrolpanel for ekstra holdbarhed 

Den øverste overflade på MHC-V83D er splashproof og nem at rengøre, så du kan holde festen kørende, selv hvis du spilder en drink. Der er endda en Party Lock-knap, som deaktiverer alle andre knapper i 30 sekunder, så du kan tørre det spildte væk.

Splashproof
Carry
Vip og rul for nem transport 

Når du vil flytte MHC-V83D, skal du bare tage fat i det praktiske bærehåndtag og vippe den bagover. De robuste hjul lader dig rulle den hele vejen til festen.

Specifikationer og funktioner

Bring den sjove festoplevelse ud til et større publikum med Omnidirectional Party Sound, skab en god stemning med Omnidirectional Party Light og Speaker Light, og hav det sjovere med Party Playlist og Karaoke Ranking gennem vores Fiestable-app. Beskyttelse og hjul gør den nem at transportere.
  • Omnidirectional Party Sound

  • Omnidirectional Party Light og Speaker Light

  • Party Playlist og Karaoke Ranking, via Fiestable

  • Indbygget DVD-afspiller med HDMI™-udgang

  • Bevægelsesstyring giver nem og sjov betjening

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger