Vejl. Udsalgspris

kr 6.000,00

(VAT)
Billeder af V77DW High Power-lydsystem
Billeder af V77DW High Power-lydsystem
Billeder af V77DW High Power-lydsystem
Billeder af V77DW High Power-lydsystem
Billeder af V77DW High Power-lydsystem
Billeder af V77DW High Power-lydsystem
Billeder af V77DW High Power-lydsystem
Billeder af V77DW High Power-lydsystem

Funktioner

Stream lyd via Wi-Fi®

Wi-Fi®-lydstreaming betyder, at du kan nyde dit foretrukne indhold via dine enheder, som understøtter indbygget Chromecast, samt få adgang til musikfiler på din DLNA-kompatible PC eller Home Media Server.

Den nemme måde at sende musik til dine højttalere på

Indbygget Chromecast giver dig mulighed for at streame dine yndlingsmusik-apps fra din personlige enhed til dine højttalere. Du skal blot trykke på Cast-knappen i en musik-app på din Android-telefon eller -tablet, iPhone, iPad, Mac®, Windows-PC eller Chromebook og vælge en højttaler eller en gruppe af højttalere for at komme i gang.

Få forbindelse til al din musik med Spotify

MHC-V77DW er kompatibel med Spotify Connect, så brug dit premium Spotify-abonnement for at nyde alle dine foretrukne afspilningslister og sætte gang i festen.

Hjul og håndtag til nem transport

MHC-V77DW er bygget til nem transport, så du kan tage fyldig lyd med dig, hvor du vil.

Sæt sving i festindstillingerne med bevægelsesstyring

Sæt dit eget præg på festen med én enkelt bevægelse. Sjov og intuitiv bevægelsesstyring giver dig kontrol over alle dine festfunktioner, herunder belysning, DJ-effekter og mikrofonens lydeffekter. Du kan også vifte til venstre og højre for at springe numre over, og op og ned for at regulere lydstyrken. Det har aldrig været så sjovt at gøre festen til din egen. 

Slip musikken fri med multirumslytning og trådløs funktion

Lad musikken følge dig rundt i huset med multirumslytning fra trådløs funktion, der styres af Sony | Music Center-appen (tidligere kaldet SongPal). Den giver dig mulighed for at gruppere udvalgte soundbars og højttalere fra Sony. I Gruppe-tilstanden kan du nyde den samme musik samtidigt i flere højttalere, og i tilstanden Enkelt kan du nyde forskellig musik i flere højttalere.

Problemfri streaming med NFC og Bluetooth®-teknologi

NFC (Near Field Communication) og Bluetooth-teknologi eliminerer behovet for ledningsforbundet tilslutning og komplekse opsætningssekvenser. Hold blot din NFC-kompatible enhed hen mod MHC-V77DW for uden problemer at oprette forbindelse, og begynd derefter at streame din musiksamling. Ingen NFC? Intet problem. Tilslut via Bluetooth®-teknologi, og du er klar til at streame.

Nyd Bluetooth®-streaming i højere kvalitet med LDAC™

LDAC er en ny lydteknologi fra Sony, der giver dig mulighed for at nyde trådløs lyd af højeste kvalitet via Bluetooth®-teknologi. Med transmission af op til 3 gange så mange data giver LDAC en forbedret trådløs lytteoplevelse til al din musik.

HDMI-indgangen giver nem opsætning

Tilslut nemt dit TV, og få dyb, kraftfuld lyd til alle dine film og din musik. Takket være HDMI-porten skal du blot bruge et enkelt kabel til tilslutningen.

Højttalerens lys skaber feststemning

Skru op for stemningen med klublignende højttalerbelysning. Lysene sendes gennem en linse for at sprede et bredt lysmønster i linjer. Du kan styre lyset med Fiestable-app'en eller på systemet og se dem blive synkroniseret med rytmerne fra musikken for at skabe et klubagtigt dansegulv derhjemme.

USB-porten giver mulighed for Plug & Play

Med en USB-port kan du tilslutte USB, smartphone, tablet eller bærbar computer og afspille alle dine digitale filer. Den er kompatibel med mp3, AAC, WMA, WAV/AIFF, FLAC, ALAC og DSD-formater, så du kan holde festen kørende med dine foretrukne afspilningslister.

Syng med med karaoke-funktioner

Det er nemt at lave karaoke-konkurrencer med dine venner: Du skal bare tilslutte MHC-V77DW til et TV og sætte en karaoke-DVD i eller synge med på sange fra YouTube™ via Bluetooth®-teknologi. To mikrofonindgange samt pointgivning og lydeffekter giver dig mulighed for at holde den ultimative sangkonkurrence med dine venner. En indbygget Karaoke-stemmefader skruer endda ned for stemmen på CD'er, så du kan synge alle dine yndlingssange.

FM-radiotuner til dine yndlingsprogrammer

Vil du høre dine foretrukne DJs? Indstil bare med FM-radiohjulet, og se, hvad der ligger derude.

Splashproof kontrolpanel for ekstra holdbarhed

MHC-V77DW's overflade er splashproof, støvtæt og nem at rengøre, så du kan holde festen kørende hele natten, også selvom du spilder en drink.

Fiesta Mode genskaber festlyden overalt

Tryk på Fiesta Mode-knappen for at nyde festsalens høje lydtryk, uanset hvor du er, også udenfor.

Specifikationer

Få flere med til festen med dette alt-i-et bærbare lydsystem. Synkroniser festlys med kraftfuld lyd for at sætte gang i stemningen - alt styres nemt fra din smartphone med Sony | Music Center- og Fiestable apps - og du kan få ubegrænset adgang til musik med Spotify Connect og indbygget Chromecast.
  • Nyd kraftfuld lyd med et pladsbesparende alt-i-en design

  • Tag styringen med lys- og DJ-effekter med Sony | Music Center- og Fiestable-apps

  • Beskyttet mod spildt væske med splashproof kontrolpanel

  • Stream al din musik med indbygget Chromecast og Spotify Connect

  • Kan nemt flyttes fra hjemmet til festen med et smart rejsehåndtag og hjul

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger