HI-FI-SYSTEMER

V43D High Power-lydsystem med BLUETOOTH®-teknologi

MHC-V43D
Billede af V43D High Power-lydsystem med BLUETOOTH®-teknologi

Vejl. Udsalgspris

kr 4.000,00

(VAT)
Billeder af V43D High Power-lydsystem med BLUETOOTH®-teknologi
Billeder af V43D High Power-lydsystem med BLUETOOTH®-teknologi
Billeder af V43D High Power-lydsystem med BLUETOOTH®-teknologi
Billeder af V43D High Power-lydsystem med BLUETOOTH®-teknologi
Tilslutningsmuligheder
Tilslutningsmuligheder
Hold fester som aldrig før

Gør aftenen mindeværdig med den kraftfulde MHC-V43D. Med en baslyd, der kan høres på lang afstand, og farverig festbelysning, der
synkroniserer til beatet, er der gang i dansegulvet hele festen. 

Sæt gang i dansegulvet med episk lyd

Med Spread Sound spreder højeffektive diskantenheder og mellemtoneenheder musikken bredere og højere
fra forsiden af enheden, så alle dine gæster kan nyde en fyldig, klar lyd. 

To højeffektive diskantenheder
To højeffektive diskantenheder fylder festen med lyd

De to højeffektive diskantenheder, der anvender diskanthorn, udvider lydfeltet og øger det opadgående lydtryk, så lyden spredes, ligegyldigt hvor du er.

Bedre vokaler med højeffektive mellemtoner

Højeffektive mellemtoner på forsiden, der benytter mellemhorn-højttalere, distribuerer lyd med forbedret klarhed og lydtryk for at opnå de vitale mellemtonefrekvenser. Det betyder, at du får klarere vokaler, mens du danser eller synger med på dine yndlingsnumre.

Effektiv i mellemtoneområdet
JET BASS BOOSTER
Mærk rytmen på lang afstand med JET BASS BOOSTER

En struktur med en konisk basreflekskanal koncentrerer baslydluftstrømmen, så du tydeligt kan høre den og mærke den fysisk, uanset hvor du er i mængden og på lang afstand. 

Live sound
Hør den naturtro gengivelse 

DSP-teknologi giver den særlige festivalstemning
ved at give din musik en realistisk
fornemmelse som en musikfestival og livekoncert.

DSEE
Gendanner detaljerne i digital musik

DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) gendanner detaljerne i komprimerede musikfiler og skaber en høj lydkvalitet, som er tættere på den oprindelige CD-optagelse. 

Lys natten op

Lys festen op fra gulv til loft med fest- og højttalerlys. Udsend bølger af dybblåt og himmelblåt lys med pulserende røde striber, så du kan nyde en autentisk stemning fra en natklub eller en udendørs festival.

Slip din indre popstjerne fri

Hold alle underholdt – med to mikrofonindgange kan du og dine gæster konkurrere om at synge med på jeres yndlingssange. Som et alternativ kan du tilføje lidt rock ved at slutte en guitar til en af indgangene og bruge systemet som en guitarforstærker. Nyd tre tilstande – Clean for en klar lyd, Overdrive for en forvrænget guitarlyd og Bass til din basguitar. Når du er færdig, har enheden to mikrofonholdere, så du kan opbevare dine mikrofoner sikkert. 

bevægelsesstyring
Lodret og vandret bevægelsesstyring

Spring et nummer over, skift fra flanger til WAH, skru op for karaoke-mikrofonen, styr tonehøjden for mikrofonen og musik eller skru op for lydstyrken ved at bevæge hånden lodret eller vandret. Med bevægelsesstyring kan du nemt og hurtigt styre funktionerne i MHC-V43D, så feststemningen ikke ødelægges af afbrydelser. 

Festen er i dine hænder med Fiestable

Fiestable-appen er en underholdende, intuitiv og brugervenlig betjeningsenhed, der giver dig fuld kontrol over MHC-V43D. Du skal først downloade Sony | Music Center-appen for at kunne bruge Fiestable-appen. Derefter kan du styre musikken, lyset og meget mere ved blot at trykke på din telefon eller bruge din stemme.

party-playlist-fiestable
Lad dine venner oprette Party Playlist via Fiestable

Alle kan føje deres yndlingssange til din afspilningsliste med Fiestable-appen. Lad dine gæster tilføje musik fra deres smartphones over dit Wi-Fi®-netværk, så kan I feste for evigt.

karaoke-ranking-fiestable
Find din indre sangstjerne med Karaoke Ranking via Fiestable 

Konkurrer om kronen som konge eller dronning af karaoke til din fest med Karaoke Ranking. Og hvis nogen ender i Top 10, kan de registrere deres navn og sangtitel på ranglisten.

Party King
Bliv festkonge

Del din feststatus på de sociale medier med blot ét klik fra Fiestable-appen. Derefter kan du skrue op for musikken for at nå til tops blandt festtyperne og blive den ubestridte festkonge.

Styr det hele fra dansegulvet

Med Sony | Music Center-appen kan du styre musik og lydindstillinger fra din telefon. Fiestable-appen giver dig kontrollen over lysets farver samt mulighed for at aktivere DJ- og karaoke-tilstande. Foretag ændringer med et vip af håndleddet via intuitiv bevægelsesstyring. 

music-center-logo
google Play
Sony Music Center til Android
App Store
Sony Music Center til iOS
Fiestable til Android
Fiestable til iOS
Film og TV, nu med endnu mere drama 

Tilslut MHC-V43D til dit TV, og oplev dine foretrukne film, TV-programmer og sportsudsendelser på en helt ny måde. 

hdmi-logo
HDMI™-udgang, der giver nem opsætning

Med HDMI™ (ARC)-udgangen kan du nemt slutte systemet til dit TV. Du kan se TV og DVD'er på din normale skærm, men du nyder enorm lyd fra MHC-V43D-højttalerne.

dvd-logo
Se film med en indbygget DVD-afspiller

Nyd dramaet i hver scene med kraftfuld lyd og et lydtryk, der placerer dig midt i handlingen. Forvandl din stue til en biograf, og afhold episke filmaftener.

Udbred feststemningen yderligere med trådløs forbindelse

Nyd en større og mere fyldig lyd og synkroniseret belysning. Med trådløs Party Chain kan du forbinde din MHC-V43D til enhver af de 50 kompatible højtydende lydsystemer via Bluetooth®,.  

Bluetooth®
Problemfri streaming med Bluetooth®

Bluetooth-teknologi fjerner behovet for trådløse forbindelser og komplekse indstillinger. Tilslut via Bluetooth® for at blive klar med det samme.

Trådløs Party Chain
Synkroniser din lyd med trådløs Party Chain

Forbind op til 50 kompatible, højtydende lydsystemer via Bluetooth®-forbindelse, for en mere kraftfuld lydoplevelse, og se, hvordan lyset også synkroniseres med højttalerne. 

Bluetooth®
Forbindelse til flere enheder

Du og dine venner kan parre op til tre smartphones med MHC-V43D samtidig vha. Bluetooth®,-teknologi. Du kan afspille numre fra alle dine musikbiblioteker, så du har endnu mere at vælge imellem

DAB+
Lyt til mere med DAB+ 

Med den fuldt ud DAB+-kompatible tuner kan du tage dine foretrukne
radiostationer med dig overalt. 

Designet, så den kan holde til den festlige stemning 

MHC-V43D er bygget robust til at blive brugt, så du aldrig behøver at være bange for, om den kan holde til den festlige stemning

fest-igennem
Bygget til at feste igennem

Et hårdt plastikydre, som dækker alle sider af enheden, og stærk hjørnebeskyttelse gør MHC-V43D holdbar i længden og nem at transportere, uanset hvor din fest afholdes.

Vip og rul for nem transport 

Når du vil flytte MHC-V43D, skal du bare tage fat i det praktiske bærehåndtag og vippe den bagover. De robuste hjul lader dig rulle den hele vejen til festen.

vip-rul-transport

Specifikationer og funktioner

Mærk musikken i alle hjørner med Spread Sound fra højeffektive diskantenheder og mellemtoneenheder, og tænd derefter det farverige festlys og højttalerlys. Hav det sjovere med Party Playlist og Karaoke Ranking via vores Fiestable-app. Beskyttelse gør enheden slidstærk, og hjulene gør transport nemmere end nogensinde.
  • Spread Sound med højeffektive diskantenheder og mellemtoneenheder

  • Festlys og højttalerlys

  • Bevægelsesstyring giver nem og sjov betjening

  • Party Playlist og Karaoke Ranking, via Fiestable

  • Indbygget DVD-afspiller med HDMI™ ARC

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger