Billeder af V42D High Power-lydsystem med BLUETOOTH®-teknologi
Billeder af V42D High Power-lydsystem med BLUETOOTH®-teknologi
Billeder af V42D High Power-lydsystem med BLUETOOTH®-teknologi

Funktioner

Fyld dit festlokale med lyd

Sæt festivallyd på fødselsdage, særlige begivenheder og spontane sammenkomster. Med baslyd, der kan høres på lang afstand, fra en JET BASS BOOSTER kan festens deltagere nu få endnu mere kraftfuld musik.

Vinklede diskantenheder

Fyld rummet med stor festivallyd takket være de vinklede diskantenheder, som spreder lyden endnu mere.

Mærk rytmen på lang afstand med JET BASS BOOSTER

En struktur med en konisk basreflekskanal koncentrerer baslydluftstrømmen, så du tydeligt kan høre den og mærke den fysisk, uanset hvor du er i mængden og på lang afstand.

LIVE SOUND

DSP-teknologi giver den der særlige festivalstemning ved at oversvømme festlokalet med realistisk musikfestival- og live koncertlyd.

DSEE gendanner automatisk detaljerne i digital musik

Forøg kvaliteten af dine komprimerede musikfiler. Når en original musikkilde er komprimeret, mister den de høje frekvenselementer, som giver detaljer og fyldighed til dine yndlingsnumre. Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) gendanner troværdigt disse for at give høj lydkvalitet, som er tættere på den oprindelige CD-optagelse.

Festlys og højttalerlys

Oplys alle hjørner af festlokalet, endda også store lokaler, med flerfarvede festlys og højttalerlys, så du kan nyde en autentisk natklub- eller festivalstemning.

Slip din indre popstjerne fri

Underhold hele selskabet - med to mikrofonindgange kan du og dine gæster sammen synge til jeres yndlingssange. Tilføj et rock and roll-præg ved i stedet at slutte en guitar til én af indgangene og bruge systemet som guitarforstærker. Nyd tre tilstande - Clean for en klar lyd, Overdrive for en forvrænget guitarlyd og Bass til din basguitar.

Lodret og vandret bevægelsesstyring

Spring et nummer over, skift fra flanger til WAH, skru op for karaoke-mikrofonen, styr tonehøjden for mikrofon og musik og skru op for lyden ved at bevæge hånden lodret eller vandret. Med bevægelsesstyring kan du nemt og hurtigt styre funktionerne i MHC-V42D, så feststemningen ikke ødelægges af afbrydelser.

Stemmestyring via Fiestable

Skift nummer, tænd for lyset og blink med alle farverne med din stemme. Vælg stemmestyringsfunktionen via Fiestable-appen og sig din kommando – lys og lyde adlyder dig.

Få en større oplevelse med festlyset via Fiestable

Tryk blot på festlyset via Fiestable-appen på din smartphone, så begynder telefonens skærm at afspejle lydsystemets lyseffekter, blinken og farveskift i takt med musikken. Der er ingen grænse for antallet af smartphones, hvilket gør det til en unik delt oplevelse.

Bliv festkonge

Del din feststatus på de sociale medier med blot ét klik fra Fiestable-appen. Derefter kan du skrue op for musikken for at nå til tops blandt festtyperne og blive den ubestridte festkonge.

Styr det hele fra dansegulvet

Sony | Music Center-appen giver dig mulighed for at betjene musik og lydindstillinger fra din telefon. Med Fiestable-plug-in-funktionen kan du også styre lysfarverne og aktivere DJ- og karaoketilstande. Lav ændringer med et vink med håndleddet, takket være intuitiv bevægelsesstyring. 

HDMI-udgangen giver nem opsætning

Med HDMI (ARC) udgang kan du nemt slutte systemet til dit TV. Se TV og DVD'er på din normale skærm, mens du nyder lyd fra MHC-V42D-højttalerne.

Se film med en indbygget DVD-afspiller

Nyd dramaet i hver scene med kraftfuld lyd og et lydtryk, der placerer dig i begivenhedernes centrum. Omdan din stue til en biograf, og afhold episke filmaftener.

NFC One-touch til øjeblikkelig tilslutning

Near Field Communication (NFC) og Bluetooth®-teknologi fjerner behovet for ledningsforbindelser og komplekse konfigurationsprocesser. Hold blot din NFC-kompatible enhed hen mod højttaleren for at oprette hurtig og perfekt forbindelse, og begynd derefter at streame din musiksamling. Ingen NFC? Intet problem. Tilslut via Bluetooth®, og du er klar til at streame.

Nyd Bluetooth®-streaming i høj kvalitet med LDAC™

LDAC™ sender omkring tre gange så mange data (ved den maksimale overførselshastighed på 990 kbps) som konventionel Bluetooth®-lyd, hvilket giver en suveræn trådløs lytteoplevelse.

Bærehåndtag

Når du vil flytte MHC-V42D, skal du bare tage fat i det praktiske håndtag, løfte og flytte det derhen, hvor festen er.

Fyr op for festen med ekstra højttalere

Nyd en mere kraftfuld lyd ved at tilslutte flere hjemmelydssystemer via Bluetooth®. Tilslut op til 50 kompatible hjemmelydsystemer, og synkroniser musikken og lyset.

Tilslutning af flere enheder giver flere personer adgang til at styre musikken

Du og dine venner kan parre op til tre smartphones med MHC-V42D samtidigt vha. Bluetooth®-teknologi. På den måde kan du afspille numre fra alle dine musikbiblioteker, så du får endnu mere at vælge imellem.

Med USB-porten kan du tilslutte, afspille og oplade

Spil numre, der ligger på en USB-enhed, eller opret dine egne tilpassede afspilningslister med direkte CD-til-USB-optagelse. Bare slut din enhed til PLAY/REC-porten, så er du klar til at sætte gang i din næste fest med alle dine yndlingsnumre. Eller brug USB-porten til at oplade din smartphone, mens du fester.

Specifikationer
Hold fantastiske fester hver gang med det kraftfulde MHC-V42D. Med lydspredning og langdistancelyd sendes rytmen ud i hele festlokalet, så alle nyder godt af den samme fede lyd. Farverige festlys og højttalerlys synkroniseres med rytmen, og du kan udfylde rollen som DJ med lodret og vandret bevægelsesstyring eller via din smartphone.
  • Fyldig baslyd med JET BASS BOOSTER

  • Festlys og højttalerlys

  • Bevægelsesstyring giver nem og sjov betjening

  • Stemmestyring via Fiestable/festlys via Fiestable

  • Indbygget DVD-afspiller med HDMI ARC

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet