HI-FI-SYSTEMER

V42D High Power-lydsystem med BLUETOOTH®-teknologi

MHC-V42D
Billede af V42D High Power-lydsystem med BLUETOOTH®-teknologi

Vejl. Udsalgspris

kr 3.700,00

(VAT)
Billeder af V42D High Power-lydsystem med BLUETOOTH®-teknologi
Billeder af V42D High Power-lydsystem med BLUETOOTH®-teknologi
Billeder af V42D High Power-lydsystem med BLUETOOTH®-teknologi
Gør aftenen mindeværdig

Med den kraftfulde MHC-V42D med baslyd på lang afstand kan alle festens gæster mærke rytmen. Farverige festlys synkroniseres med musikken, og I kan skiftes til at være DJ vha. bevægelsesstyring eller en smartphone.

Fyld din fest med lyd

Sæt festivallyd på fødselsdage, særlige begivenheder og spontane sammenkomster. Med baslyd, der kan høres på lang afstand, fra en JET BASS BOOSTER kan festens deltagere nu få endnu mere kraftfuld musik.

MHC-V42D med vinklede diskantenheder
Vinklede diskantenheder

Fyld rummet med stor festivallyd takket være de vinklede diskantenheder, som spreder lyden endnu mere.

JET BASS BOOSTER
JET BASS BOOSTER

En struktur med en konisk basreflekskanal koncentrerer baslydluftstrømmen, så du tydeligt kan høre den og mærke den fysisk, uanset hvor du er i mængden og på lang afstand.

Logo for LIVE SOUND
Hør den naturtro gengivelse

DSP-teknologi giver den særlige festivalstemning ved at give din musik samme fornemmelse som en musikfestival og livekoncert.

DSEE-logo
Gendanner detaljerne i digital musik

DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) gendanner detaljerne i komprimerede musikfiler og skaber en høj lydkvalitet, som er tættere på den oprindelige CD-optagelse.

Festlys og højttalerlys

Oplys alle hjørner af festlokalet, selv i store lokaler, med flerfarvede festlys og højttalerlys, som skaber en autentisk natklubs- eller festivalstemning.

Slip din indre popstjerne fri

Sørg for at alle er underholdt – med to mikrofonindgange kan du og dine gæster synge med på jeres yndlingssange. Alternativt kan du tilføje lidt rock and roll ved at tilslutte en guitar til en af indgangene og bruge systemet som guitarforstærker. Nyd tre tilstande – Clean for en klar lyd, Overdrive for en forvrænget guitarlyd og Bass til din basguitar.

Vær DJ med bevægelsesstyring

Spring et nummer over, skift fra flanger til WAH, skru op for karaoke-mikrofonen, styr tonehøjden for mikrofon og musik og skru op for lyden ved at bevæge hånden lodret eller vandret. Med bevægelsesstyring kan du nemt og hurtigt styre funktionerne i MHC-V42D, så feststemningen ikke ødelægges af afbrydelser.

MHC-V42D Bevægelsesstyring
Festdeltager, som bruger stemmestyring via Fiestable-appen på sin smartphone
Stemmestyring via Fiestable

Skift nummer, tænd for lyset og blink med alle farverne med din stemme. Vælg stemmestyringsfunktionen via Fiestable-appen og sig din kommando – der er op til 39 kommandoer, inklusive musikafspilning, belysning og KARAOKE-tilstand.

Festdeltagere, der bruger festlyset via Fiestable-appen på deres smartphones
Festlys via Fiestable

Tryk blot på festlyset via Fiestable-appen på din smartphone, så begynder telefonens skærm at afspejle lydsystemets lyseffekter, blinken og farveskift i takt med musikken. 

Party King-logo
Bliv festkonge

Del din feststatus på de sociale medier med blot ét klik fra Fiestable-appen. Derefter kan du skrue op for musikken for at nå til tops blandt festtyperne og blive den ubestridte festkonge.

Festdeltager, som bruger Sony | Music Center-appen på sin smartphone
Styr det hele fra dansegulvet

Sony | Music Center-appen giver dig mulighed for at betjene musik og lydindstillinger fra din telefon. Med Fiestable-plug-in-funktionen kan du også styre lysfarverne og aktivere DJ- og karaoketilstande. Lav ændringer med et vink med håndleddet, takket være intuitiv bevægelsesstyring. 

Google Play-logo
Sony | Music Center til Android
App Store-logo
Sony | Music Center til iOS
Fiestable til Android
Fiestable til iOS
Film og TV, nu med endnu mere drama

Tilslut MHC-V42D til dit TV, og oplev dine foretrukne film, TV-programmer og sportsudsendelser på en helt ny måde.

HDMI-logo
HDMI®-udgang 

Med HDMI (ARC) udgang kan du nemt slutte systemet til dit TV. Se TV og DVD'er på din normale skærm, mens du nyder lyd fra MHC-V42D-højttalerne.

DVD-logo
Indbygget DVD-afspiller

Nyd dramaet i hver scene med kraftfuld lyd og et lydtryk, der placerer dig i begivenhedernes centrum. Omdan din stue til en biograf, og afhold episke filmaftener.

Fyr op for festen med ekstra højttalere

Nyd en mere kraftfuld lyd ved at forbinde flere hjemmelydsystemer via Bluetooth®-forbindelse. Forbind op til 50 kompatible hjemmelydsystemer, og synkroniser musikken og lyset.

Ikoner for NFC og Bluetooth®
Problemfri streaming med NFC og Bluetooth®

Du skal blot bruge NFC One-touch for at oprette en Bluetooth®-forbindelse og komme i gang med at streame med det samme.

Ikon for LDAC™
Bluetooth®-streaming i høj kvalitet med LDAC™

LDAC™ sender omkring tre gange så mange data (ved den maksimale overførselshastighed på 990 kbps) sammenlignet med konventionel Bluetooth®-lyd, hvilket giver en suveræn trådløs lytteoplevelse. 

Illustration af forbindelse til flere enheder på MHC-V42D
Forbindelse til flere enheder

Ved hjælp af Bluetooth®-teknologi kan du og dine venner parre op til tre smartphones med MHC-V42D samtidigt. Så kan du nyde numre fra alle dine musikbiblioteker.

MHC-V42D, som bæres i de indbyggede håndtag
Tag festen med overalt

MHC-V42D har indbyggede bærehåndtag, så du kan tage den med hen til en ven eller nemt flytte festen fra rum til rum.

Specifikationer og funktioner

Hold fantastiske fester hver gang med det kraftfulde MHC-V42D. Med lydspredning og langdistancelyd sendes rytmen ud i hele festlokalet, så alle nyder godt af den samme fede lyd. Farverige festlys og højttalerlys synkroniseres med rytmen, og du kan udfylde rollen som DJ med lodret og vandret bevægelsesstyring eller via din smartphone.
  • Fyldig baslyd med JET BASS BOOSTER

  • Festlys og højttalerlys

  • Bevægelsesstyring giver nem og sjov betjening

  • Stemmestyring via Fiestable/festlys via Fiestable

  • Indbygget DVD-afspiller med HDMI ARC

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger