HI-FI-SYSTEMER

V13 High Power-lydsystem med BLUETOOTH®-teknologi

MHC-V13
MHC-V13

Vejl. Udsalgspris

kr 2.700,00

(VAT)
MHC-V13
MHC-V13
MHC-V13
Gør fester bedre end nogensinde før

Mærk rytmen fra dine yndlingsnumre, selv på lang afstand, med dette kraftfulde lydsystem samlet i ét kabinet. Eller dans sammen med højttalerlys, der
pulserer i takt med musikken fra MHC-V13, og styr afspilningen fra din smartphone. 

Fyld stedet med lyd 

Løft dine fester til et helt nyt niveau, og gør fødselsdage, særlige anledninger og spontane samlinger til en festivaloplevelse.
Med højeffektive diskantenheder og baslyd fra JET BASS BOOSTER, der kan høres på lang afstand, kan de festende glæde sig over kraftfuld
musik overalt på stedet. 

MHC-V13
Spred fantastisk lyd til hele festen

Den lille, kompakte MHC-V13 har en imponerende lyd. To højeffektive diskantenheder og JET BASS BOOSTER spreder lyden til hele festen, så din musik udsendes bredere og højere fra enhedens front, så alle dine gæster kan nyde fyldig og klar lyd.

To højeffektive diskantenheder fylder din fest med lyd

De to opadvendte, højeffektive diskantenheder på toppen af enhedens forside, som bruger dobbelte diskantenheder, udvider lydniveauet og øger lydtryksniveauet opad, så din musik bevæger sig længere, bredere og lidt højere for at nå alle hjørner af stedet. 

MHC-V13
JET BASS BOOSTER
Mærk rytmen på lang afstand med JET BASS BOOSTER

En struktur med en konisk basreflekskanal koncentrerer baslydluftstrømmen, så du tydeligt kan høre den og mærke den fysisk, uanset hvor du er i mængden og på lang afstand. 

Byg en stemning op med højttalerlys

Højttalerlys sendes ud i bølger af flerfarvet belysning, så du kan nyde en autentisk atmosfære fra en natklub eller udendørsfestival.

lys
Slip din indre popstjerne fri

Syng med på dine yndlingssange. En mikrofonindgang gør MHC-V13 til den perfekte ledsager til karaoke-fester. Du kan også tilslutte en guitar til mikrofonindgangen og bruge systemet som en guitarforstærker. Nyd tre tilstande – Clean til klar lyd, Overdrive til forvrænget guitarlyd og Bass til din basguitar. 

Festen er i dine hænder med Fiestable

Fiestable-appen er en underholdende, intuitiv og brugervenlig betjeningsenhed, der giver dig fuld kontrol over MHC-V13. Du skal først downloade Sony | Music Center-appen for at kunne bruge Fiestable-appen. Derefter kan du styre musikken, lyset og meget mere ved blot at trykke på din telefon eller bruge din stemme.

party-playlist-fiestable
Lad dine venner oprette Party Playlist via Fiestable

Alle kan føje deres yndlingssange til din afspilningsliste med Fiestable-appen. Lad dine gæster tilføje musik fra deres smartphones over dit Wi-Fi®-netværk, så kan I feste for evigt.

karaoke-ranking-fiestable
Find din indre sangstjerne med Karaoke Ranking via Fiestable 

Konkurrer om kronen som konge eller dronning af karaoke til din fest med Karaoke Ranking. Og hvis nogen ender i Top 10, kan de registrere deres navn og sangtitel på
ranglisten.

Festkonge
Bliv festkonge

Del din feststatus på de sociale medier med blot ét klik fra Fiestable-appen. Derefter kan du skrue op for musikken for at nå til tops blandt festtyperne og blive den ubestridte festkonge.

Styr det hele fra dansegulvet

Med Sony | Music Center-appen kan du styre musik og lydindstillinger fra din telefon. Fiestable-appen giver dig kontrollen over lysets farver og mulighed for at aktivere DJ- og karaoke-tilstande. Foretag ændringer med et vip af håndleddet via intuitiv bevægelsesstyring.

music-center-logo
googleplaystore
Sony | Music Center til Android
appstore
Sony | Music Center til iOS
Fiestable til Android
Fiestable til iOS
Udbred feststemningen yderligere med trådløs forbindelse  

Nyd en større og mere fyldig lyd og synkroniseret belysning. Med trådløs Party Chain kan du forbinde din MHC-V13 til enhver af de 50 kompatible højtydende lydsystemer via Bluetooth®,

Bluetooth®
Problemfri streaming med Bluetooth®

Bluetooth®-teknologi fjerner behovet for trådløse forbindelser og komplekse indstillinger. Tilslut via Bluetooth®, så er du klar med det samme.

Trådløs fest
Synkroniser din lyd med trådløs Party Chain

Forbind op til 50 kompatible, højtydende lydsystemer via Bluetooth®-forbindelse, for en mere kraftfuld lydoplevelse, og se, hvordan lyset også synkroniseres med højttalerne. 

Flere enheder
Tilslutning af flere enheder lader flere
styre musikken

Du og dine venner kan parre op til tre smartphones med MHC-V13 samtidig ved hjælp af Bluetooth®-teknologi,. Du kan afspille numre fra alle dine musikbiblioteker, så du har endnu mere at vælge imellem. 

dab-logo
Lyt til mere med DAB+ 

Med den fuldt ud DAB+-kompatible tuner kan du tage dine foretrukne
radiostationer med dig overalt. 

Designet, så den kan holde til den festlige stemning 

MHC-V13 er bygget robust til at blive brugt, så du aldrig behøver at være bange for, om den kan holde til den festlige stemning.

Tag festen med overalt

MHC-V13 har indbyggede bærehåndtag, så du kan tage den med hen til en ven eller nemt flytte festen fra rum til rum. 

vip-rul-transport
Holdbarhed
Bygget til at feste igennem

Et hårdt plastikydre, som dækker alle sider af enheden, og stærk hjørnebeskyttelse gør MHC-V13 holdbar i længden og nem at transportere, uanset hvor din fest afholdes.

Specifikationer og funktioner

Sæt ekstra gang i festen med dette kraftfulde lydanlæg. Mærk rytmen fra dine yndlingsnumre med højeffektive diskanthøjttalere og JET BASS BOOSTER. Nyd højttalerlys i mange farver, og giv festen et personligt præg med Party Playlist og Karaoke Ranking via vores Fiestable-app. Håndtag gør transport nemmere end nogensinde.
  • Spred lyden med højeffektive diskantenheder

  • Højttalerlys

  • Party Playlist og Karaoke Ranking, via Fiestable

  • Håndtag til sikkert løft og nem transport

  • Hjørnebeskyttere for ekstra holdbarhed

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger