HI-FI-SYSTEMER

V02 High Power-lydsystem med BLUETOOTH®-teknologi

MHC-V02
Billede af V02 High Power-lydsystem med BLUETOOTH®-teknologi

Vejl. Udsalgspris

kr 2.000,00

(VAT)
Billeder af V02 High Power-lydsystem med BLUETOOTH®-teknologi
Billeder af V02 High Power-lydsystem med BLUETOOTH®-teknologi
Billeder af V02 High Power-lydsystem med BLUETOOTH®-teknologi
Løft dine fester til et helt nyt niveau

Mærk rytmen fra dine yndlingsnumre, selv på lang afstand, med dette kraftfulde lydsystem samlet i ét kabinet. Nyd et højttalerlys, der pulserer i takt med musikken, og styr afspilningen via din smartphone.

Fyld din fest med lyd

Sæt festivallyd på fødselsdage, særlige begivenheder og spontane sammenkomster. Med baslyd, der kan høres på lang afstand, fra en JET BASS BOOSTER kan festens deltagere nu få endnu mere kraftfuld musik.

MHC-V02D med vinklede diskantenheder
Vinklede diskantenheder

Fyld rummet med stor festivallyd takket være de vinklede diskantenheder, som spreder lyden endnu mere.

JET BASS BOOSTER
JET BASS BOOSTER

En struktur med en konisk basreflekskanal koncentrerer baslydluftstrømmen, så du tydeligt kan høre den og mærke den fysisk, uanset hvor du er i mængden og på lang afstand.

Byg en stemning op med højttalerlys

Skru op for stemningen med klublignende LED-højttalerbelysning. Det blå lys blinker i mønstre, som er synkrone med rytmen.

MHC-V02 med LED-højttalerlys
Slip din indre popstjerne fri

Underhold hele selskabet - tilslut en mikrofon via indgangen, så du og dine gæster sammen kan synge med på jeres yndlingssange. Alternativt kan du tilføje et rock and roll-præg ved at tilslutte en guitar og bruge systemet som guitarforstærker. Nyd tre tilstande - Clean for en klar lyd, Overdrive for en forvrænget guitarlyd og Bass til din basguitar.

Festdeltager, som bruger stemmestyring via Fiestable-appen på sin smartphone
Stemmestyring via Fiestable

Skift nummer, tænd for lyset og blink med alle farverne med din stemme. Vælg stemmestyringsfunktionen via Fiestable-appen og sig din kommando – der er op til 39 kommandoer, inklusive musikafspilning, belysning og KARAOKE-tilstand.

Festdeltagere, der bruger festlyset via Fiestable-appen på deres smartphones
Festlys via Fiestable

Tryk blot på festlyset via Fiestable-appen på din smartphone, så begynder telefonens skærm at afspejle lydsystemets lyseffekter, blinken og farveskift i takt med musikken.

Party King-logo
Bliv festkonge

Del din feststatus på de sociale medier med blot ét klik fra Fiestable-appen. Derefter kan du skrue op for musikken for at nå til tops blandt festtyperne og blive den ubestridte festkonge.

Festdeltager, som bruger Sony | Music Center-appen på sin smartphone
Styr det hele fra dansegulvet

Sony | Music Center-appen giver dig mulighed for at betjene musik og lydindstillinger fra din telefon. Med Fiestable-plug-in-funktionen kan du også styre lysfarverne og aktivere DJ- og karaoketilstande. Lav ændringer med et vink med håndleddet, takket være intuitiv bevægelsesstyring. 

Google Play-logo
Sony | Music Center til Android
App Store-logo
Sony | Music Center til iOS
Fiestable til Android
Fiestable til iOS
MHC-V02 monteret på et stativ
Kan bruges med stativ

Ved hjælp af et indbygget monteringshul kan MHC-V02 placeres på et højttalerstativ i en hævet stilling, således at lyden kan spredes mere effektivt til endnu flere mennesker – uanset om de sidder ned eller står op.

Fyr op for festen med ekstra højttalere

Nyd en mere kraftfuld lyd ved at forbinde flere hjemmelydsystemer via Bluetooth®-forbindelse. Forbind op til 50 kompatible hjemmelydsystemer, og synkroniser musikken og lyset.

Ikon for LDAC™
Bluetooth®-streaming i høj kvalitet med LDAC™

LDAC™ sender omkring tre gange så mange data (ved den maksimale overførselshastighed på 990 kbps) sammenlignet med konventionel Bluetooth®-lyd, hvilket giver en suveræn trådløs lytteoplevelse. 

Illustration af forbindelse til flere enheder
Forbindelse til flere enheder

Ved hjælp af Bluetooth®-teknologi kan du og dine venner parre op til tre smartphones med MHC-V02 samtidigt. Så kan du nyde numre fra alle dine musikbiblioteker.

MHC-V02, som bæres i de indbyggede håndtag
Tag festen med overalt

MHC-V02 har indbyggede bærehåndtag, så du kan tage den med hen til en ven eller nemt flytte festen fra rum til rum.

Specifikationer og funktioner

Hold fester af den anden verden med dette kraftfulde lydanlæg. Mærk rytmen i dine yndlingsnumre på lang afstand. Nyd et højttalerlys, som matcher musikkens rytme, og styr musikken via din smartphone.
  • Fyldig baslyd med JET BASS BOOSTER

  • Højttalerlys

  • Stemmestyring via Fiestable/festlys via Fiestable

  • Håndtag til sikkert løft og nem transport

  • Kan bruges med stativ

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger