Billeder af V02 High Power-lydsystem med BLUETOOTH®-teknologi
Billeder af V02 High Power-lydsystem med BLUETOOTH®-teknologi
Billeder af V02 High Power-lydsystem med BLUETOOTH®-teknologi

Funktioner

Fyld dit festlokale med lyd

Sæt festivallyd på fødselsdage, særlige begivenheder og spontane sammenkomster. Med baslyd, der kan høres på lang afstand, fra en JET BASS BOOSTER kan festens deltagere nu få endnu mere kraftfuld musik.

Vinklede diskantenheder

Fyld rummet med festlyd takket være de vinklede diskantenheder, som spreder lyden.

Mærk rytmen på lang afstand med JET BASS BOOSTER

En struktur med en konisk basreflekskanal koncentrerer baslydluftstrømmen, så du tydeligt kan høre den og mærke den fysisk, uanset hvor du er i mængden og på lang afstand.

Byg en stemning op med højttalerlys

Skru op for stemningen med klublignende LED-højttalerbelysning. Det blå lys blinker i mønstre, som er synkrone med rytmen.

Slip din indre popstjerne fri

Syng med på dine yndlingssange. Mikrofonindgangen gør MHC-V02 til den perfekte makker til karaokefester. Du kan også tilslutte en guitar til mikrofonindgangen og bruge systemet som guitarforstærker. Nyd tre tilstande – Clean for en klar lyd, Overdrive for en forvrænget guitarlyd og Bass til din basguitar.

Stemmestyring via Fiestable

Skift nummer, tænd for lyset og få det til at blinke med din stemme. Vælg stemmestyringsfunktionen via Fiestable-appen og sig din kommando – lys og lyde adlyder dig.

Få en større oplevelse med festlyset via Fiestable

Tryk blot på festlyset via Fiestable-appen på din smartphone, så begynder telefonens skærm at afspejle lydsystemets lyseffekter, blinken og farveskift i takt med musikken. Der er ingen grænse for antallet af smartphones, hvilket gør det til en unik delt oplevelse.

Bliv festkonge

Del din feststatus på de sociale medier med blot ét klik fra Fiestable-appen. Derefter kan du skrue op for musikken for at nå til tops blandt festtyperne og blive den ubestridte festkonge.

Styr det hele fra dansegulvet

Med Sony | Music Center-appen kan du styre musik og lydindstillinger fra din telefon. Fiestable-appen giver dig mulighed for at aktivere DJ- og karaoketilstande. Foretag ændringer med et vink med håndleddet, takket være bevægelsesstyring.

Kan bruges med stativ

Ved hjælp af et indbygget monteringshul kan MHC-V02 placeres på et højttalerstativ i en hævet stilling, således at lyden kan spredes mere effektivt til endnu flere mennesker – uanset om de sidder ned eller står op.

NFC One-touch til øjeblikkelig tilslutning

Near Field Communication (NFC) og Bluetooth®-teknologi fjerner behovet for ledningsforbindelser og komplekse konfigurationsprocesser. Hold blot din NFC-kompatible enhed hen mod højttaleren for at oprette hurtig og perfekt forbindelse, og begynd derefter at streame din musiksamling. Ingen NFC? Intet problem. Tilslut via Bluetooth®, og du er klar til at streame.

Nyd Bluetooth®-streaming i høj kvalitet med LDAC™

LDAC™ sender omkring tre gange så mange data (ved den maksimale overførselshastighed på 990 kbps) som konventionel Bluetooth®-lyd, hvilket giver en suveræn trådløs lytteoplevelse.

Bærehåndtag

Når du vil flytte MHC-V02, skal du bare tage fat i det praktiske håndtag, løfte og flytte det derhen, hvor festen er.

Fyr op for festen med ekstra højttalere

Nyd en mere kraftfuld lyd ved at tilslutte flere hjemmelydssystemer via Bluetooth®. Tilslut op til 50 kompatible hjemmelydsystemer, og synkroniser musikken og lyset.

Tilslutning af flere enheder giver flere personer adgang til at styre musikken

Du og dine venner kan parre op til tre smartphones med MHC-V02 samtidigt vha. Bluetooth®-teknologi. På den måde kan du afspille numre fra alle dine musikbiblioteker, så du får endnu mere at vælge imellem.

Med USB-porten kan du tilslutte, afspille og oplade

Spil numre, der ligger på en USB-enhed, eller opret dine egne tilpassede afspilningslister med direkte CD-til-USB-optagelse. Bare slut din enhed til PLAY/REC-porten, så er du klar til at sætte gang i din næste fest med alle dine yndlingsnumre. Eller brug USB-porten til at oplade din smartphone, mens du fester.

Specifikationer
Hold fester af den anden verden med dette kraftfulde lydanlæg. Mærk rytmen i dine yndlingsnumre på lang afstand. Nyd et højttalerlys, som matcher musikkens rytme, og styr musikken via din smartphone.
  • Fyldig baslyd med JET BASS BOOSTER

  • Højttalerlys

  • Stemmestyring via Fiestable/festlys via Fiestable

  • Håndtag til sikkert løft og nem transport

  • Kan bruges med stativ

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet