Billeder af XB72 EXTRA BASS High Power-lydsystem
Billeder af XB72 EXTRA BASS High Power-lydsystem
Billeder af XB72 EXTRA BASS High Power-lydsystem
Billeder af XB72 EXTRA BASS High Power-lydsystem
Billeder af XB72 EXTRA BASS High Power-lydsystem
Billeder af XB72 EXTRA BASS High Power-lydsystem
Billeder af XB72 EXTRA BASS High Power-lydsystem
Billeder af XB72 EXTRA BASS High Power-lydsystem

Funktioner

EXTRA BASS™ sætter skub i enhver basgang

Tryk på EXTRA BASS-knappen for at tilføje en seriøs baseffekt til din musik. Det fungerer ved at forstærke basgangene og skabe en dyb og kraftfuld bas. Du skal blot trykke på knappen for at aktivere tilstanden, og så lade dig blive blæst omkuld af den rungende bas.

Lodret og vandret indstilling

En fleksibel to-vejs opsætning giver dig fantastisk lyd, uanset hvor du placerer systemet. Stil det vandret for en klassisk ghettoblaster-følelse, eller stil det opretstående, hvis du mangler plads. En indbygget sensor optimerer den måde, lyden omdannes til stereolyd, uanset hvilken opsætning du vælger.

Som at være der selv

Hør musikken på en helt ny måde – med et tryk på LIVE SOUND-knappen, vil vinklede højttalere og DSP-teknologi sende din musik endnu længere ud. Få gang i festen med en unik, tredimensionel lydoplevelse, som skaber en festivalstemning overalt.

Sæt gang i stemningen med højttalerlys og festlys via Fiestable

GTK-XB72 har indbyggede, flerfarvede LED-lysstriber foran, på siderne og oven på højttaleren samt et stroboskoplys, der giver ekstra effekt. Tryk blot på festlyset via Fiestable-appen på din smartphone, så begynder telefonens skærm at afspejle lydsystemets lyseffekter, blinken og farveskift i takt med musikken. Der er ingen grænse for antallet af smartphones, hvilket gør det til en unik delt oplevelse. 

Tilpas dine indstillinger med Sony | Music Center-appen

Tag styringen med Sony | Music Center-appen. Du skal blot downloade den til din smartphone og nyde trådløs kontrol over din musik. Du kan justere lydindstillinger, vælge dine foretrukne afspilningslister fra din telefon eller en USB-enhed og starte den næste sang uden at være bundet til lydsystemet.

Sjov og nem styring via Fiestable-appen

Sony | Music Center-appen giver dig mulighed for at betjene musik og lydindstillinger fra din telefon. Med Fiestable-plug-in-funktionen kan du også styre lysfarverne og aktivere DJ- og karaoketilstande. Lav ændringer med et vink med håndleddet, takket være intuitiv bevægelsesstyring. 

Med DJ-effekter kan du sætte dit eget præg på numrene

Sæt gang i festen med et udvalg af DJ-effekter: Flanger skaber en markant lydeffekt, der minder om drønet fra et jetfly. WAH flytter automatisk frekvensen for et filter op og ned; Isolator fremhæver et bestemt frekvensbånd; og PANORERING fejer lyden henover højttalerne. Du kan også bruge dine kreative evner til at lave sampling og scratching.

Problemfri streaming med NFC og Bluetooth®

Near Field Communication (NFC) og Bluetooth-teknologi fjerner behovet for ledninger og komplekse konfigurationsprocesser. Hold blot din NFC-aktiverede enhed hen til lydsystemet for nem oprettelse af forbindelse, og begynd derefter at streame din musiksamling. Ingen NFC? Intet problem. Opret forbindelse via Bluetooth®, og lad festen begynde.

Med USB-porten kan du tilslutte, afspille og oplade

Med en USB-port kan du tilslutte et USB-stik eller en smartphone, tablet eller bærbar computer og afspille alle dine digitale filer. Kompatibel med formaterne MP3 og WMA, så du kan holde festen kørende med dine foretrukne afspilningslister – og samtidig oplade din enhed.

Udvid dit lydsystem med Wireless Party Chain via Bluetooth®-teknologi

Giv dit lydsystem ekstra effekt med Wireless Party Chain via Bluetooth®-teknologi. Tilslut flere højttalere trådløst via Bluetooth®-teknologi, så du får en højere lydeffekt. Gør en enhed til "vært for festen", og synkroniser musik og belysning, så alle danser til samme rytme.

Opret trådløs forbindelse til en anden højttaler, så lyden kommer i stereo

Med funktionen til tilføjelse af højttalere kan du oprette trådløs forbindelse mellem to GTK-XB72'er via Bluetooth. Vælg derefter mellem dobbelttilstand, hvor begge højttalere spiller den samme lyd, og stereotilstand, hvor den ene højttaler spiller lyden på den højre kanal, og den anden spiller lyden på den venstre kanal, så du får stereoafspilning mellem højttalerne.

Forbindelse til flere enheder

Du og dine venner kan parre op til tre smartphones eller tablets samtidigt vha. Bluetooth-teknologi. På den måde kan du afspille numre fra dine musikbiblioteker, så du får endnu mere at vælge imellem.

Indbygget mikrofon til håndfri opkald

Når du vil holde pause i festen for at besvare et opkald, så brug lydsystemet, ikke telefonen. En indbygget mikrofon giver dig mulighed for at viderestille opkald fra din smartphone direkte til dit stereoanlæg ved hjælp af en Bluetooth-forbindelse. Så kan du foretage og besvare opkald uden at skulle afbryde forbindelsen mellem telefonen og lydsystemet.

Stemmestyring holder dig informeret

Stemmestyring er en praktisk funktion, som sikrer, at du er opdateret omkring de vigtigste funktioner: Når du f.eks. parrer din smartphone med lydsystemet, siger systemet "Bluetooth-parring" efterfulgt af "Bluetooth tilsluttet", når forbindelsen er oprettet. 

Slip din indre popstjerne fri

Syng med på dine yndlingssange. Mikrofonindgangen gør GTK-XB72 til den perfekte makker til karaokefester.

Lydindgang

Tilslut bærbare MP3-afspillere, som ikke har Bluetooth®-tilslutningsmuligheder.

Indbyggede håndtag, der letter transporten

Tag den med, og hold fest overalt. Uanset om du vil hænge ud med venner eller bringe festen ud af huset, har GTK-XB72's kompakte design håndtag i begge ender, for at du nemt kan flytte den rundt.

Specifikationer
Hold dansefester af den anden verden med dette kraftfulde lydanlæg. Med kombinationen af EXTRA BASS og LIVE SOUND og en pulserende LED-belysning, herunder lysstriber, højttalerlys og et stroboskoplys, er det som at være til en stor koncert. Med Wireless Party Chain via Bluetooth®-teknologi kan du endda tilføje ekstra højttalere og få endnu kraftigere lyd.
  • EXTRA BASS™ giver en dyb, kraftfuld lyd

  • Lodret og vandret indstilling

  • Fyr op under festen med lysstriber, højttalerlys og stroboskoplys

  • Stream og styr musikken direkte fra din smartphone med Sony | Music Center-appen

  • Tilslut flere højttalere med Wireless Party Chain via Bluetooth®-teknologi

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet